- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Şimdi dünkü kaldığım 20-30 sayfa geriye gittim de her telden çalıyoruz maşaallah, mihir konuları konuşulmuş kaçırdımYakıt alırken bile okumuslugum var cama vuran tık sesiyle gazladim gittim .o derece yaniçok zaman olmayinca değerlendirerek ilerledim.love in hayatından yasadiklarindan ne koparsak kardır ilim irfan yuvası
Insallah, kıymet bılenlerle karsılasırsın, ılkıne hata dıyıp gecebılıyorsun ama ıkıncıler hep rıskBen seni yürekten tebrik ediyorum nasıl da ayağa kalkmış sın öyle bir adamdan sonra maşallah
Ben burdan ciddi bir güç alıyorum vakti geldiğinde ben de şutingen yapacağım inşallah
Bombok adam + bombok evlilik kısmını yaşadım, 3 4 aya bitiş görünüyor hadi bakalım. Sizin ritim güzel ilerliyor, şu detaylı konuşmayı da yaptıktan sonra avkat gözümde şekillenecek benimBombok bır adamla evlenıp bombok 6yılda tek kazanımın 3 bebeden ıbaret olunca sukur namazını hep kılıyorsun yavrumavkata kadar sukur namazı kılacagım o kadar cok sey var kı... Ama o da bı gercek sımdı, allah dualarımın karsılıgını mı verdı dıyeyım ne dıyeyım
Sen edebiyatçı mıydınTepinerek gülen emoji koydum say
Argoda erkeğin kadına yaptığı işlem anlamında kullanılıyor.
Aha zümrem gelmiş
Öpüşmekten geliyor, işteş çatı dudaklaşmak
Süt gelince pek hoşlarına gitmiyor,en azından benimkininAjahha benim eşim bebek olursa biri bana biri ona diyor
Kimliksiz ortamdan değil senaryo yazanlardan böyle oldu canım. Geçen gün Kazen de paylaştı. Site böyle şizofren görmedi diyeTövbe estafurullah yaw. Hayal ürünü mü? Valla ben ne yaşadıysam buraya yazıyorum,şöyan bi tık üzüldüm kolpa ınsanlarla aynı kefeye girip cıktıgım ıcın. Yıne de tesekkurler, kımse okumak zorunda degıl ayrıca konuyu, ben kendı kafamdan acmadım kı bu topıgı, zemoyla fıkır alısverısı yaparken muhabbet yurudu, sonra gızlı takıp eden cok mılletın konusu sabote olmasın hemde ban yemeyelım dıye ıstek uzerıne actım, benım degıl senaryo yazacak, yazılmısı oynamaya zamanım olmuyor cogu zaman. Ama yıne de haklısın, kımlıksız ortam boyle dusunmenı yadırgamadım, tesekkurler
Gündüz kaldığım yerden okudumBaştan sona mı okudunuz
Ben her girmemde 15-20 sayfa birikmiş oluyor,geriye dönüp okuyamıyorum, nasıl okudunuz 700 kusur sayfayı
Az seviver sociciği sana da iyi gelirEvet ya şu anda kucağımda, annesine socii beni sevmiyoooo anneeeeağ diye böğürüyo
Sevicem yatakta birazdan
Insallah, en cok merak ettıgım sey detaylarıyla neden bıttıgı zaten, bı ogrensem 4saat guneste yattıktan sonra suya atlamıs gıbı olacagımBombok adam + bombok evlilik kısmını yaşadım, 3 4 aya bitiş görünüyor hadi bakalım. Sizin ritim güzel ilerliyor, şu detaylı konuşmayı da yaptıktan sonra avkat gözümde şekillenecek benim
Senin konunu az biraz okumuştum,geçen burda yazınca hatırladım, doğum videoları izliyormuş ex eşin, cinsel hayatınız nasıldı pekiBombok adam + bombok evlilik kısmını yaşadım, 3 4 aya bitiş görünüyor hadi bakalım. Sizin ritim güzel ilerliyor, şu detaylı konuşmayı da yaptıktan sonra avkat gözümde şekillenecek benim
Bence dene o korseleri rahatsiz olursan cikarirsin yakısir sanaBende bugun kendıme cok yukseldım, araya es verıldı, aynayı catlatacaksın bu seksilikle diye adhdkdhdjsj
Tabı, takıp etmek zorunda degılsın en dogal hakkın, ama bende kımseyı ınandırmak zorunda degılım bu da en dogal hakkımKimliksiz ortamdan değil senaryo yazanlardan böyle oldu canım. Geçen gün Kazan de paylaştı. Site böyle şizofren görmedi diyebeş ayrı üyelikten senaryo yazıyor, sonra itiraf ediyor falan
Benimkisi götürür çocuğun rızkını hiç acımazSüt gelince pek hoşlarına gitmiyor,en azından benimkinin
Eşim genelde mutlu bi çocuk zatenAz seviver sociciği sana da iyi gelir
Senin anlattıklarına göre eşin de daha mutlu sankişeytan kulağına
Söyle ona sebastian diye gır konuya dıyorsun yanı? Hmm bı arastırayım su korse ısını, cok sıkan seylerle rahat edemıyorum cunku arkasını kım sıkacak her gıydıgımde var mı pratıgı?Bence dene o korseleri rahatsiz olursan cikarirsin yakısir sana
Keyifle okuyorum canımTabı, takıp etmek zorunda degılsın en dogal hakkın, ama bende kımseyı ınandırmak zorunda degılım bu da en dogal hakkım
Hım okey baybi, 700 sayfa okunmaz yoksaGündüz kaldığım yerden okudum
Ben eşime başvuruyorum o konudaSöyle ona sebastian diye gır konuya dıyorsun yanı? Hmm bı arastırayım su korse ısını, cok sıkan seylerle rahat edemıyorum cunku arkasını kım sıkacak her gıydıgımde var mı pratıgı?
Bazi gunlerde kullanimi iyidir deBaktım çok çekici gerçekten,kullanınca beli inceliyor mu peki
İç organlarımın yerleşimi şaşar yeminlenBazi gunlerde kullanimi iyidir de
Victoria zamaninda her gun giyiyorlarmis