Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakıt alırken bile okumuslugum var cama vuran tık sesiyle gazladim gittim .o derece yani çok zaman olmayinca değerlendirerek ilerledim.love in hayatından yasadiklarindan ne koparsak kardır ilim irfan yuvası
Şimdi dünkü kaldığım 20-30 sayfa geriye gittim de her telden çalıyoruz maşaallah, mihir konuları konuşulmuş kaçırdım

Ben seni yürekten tebrik ediyorum nasıl da ayağa kalkmış sın öyle bir adamdan sonra maşallah
Ben burdan ciddi bir güç alıyorum vakti geldiğinde ben de şutingen yapacağım inşallah
Insallah, kıymet bılenlerle karsılasırsın, ılkıne hata dıyıp gecebılıyorsun ama ıkıncıler hep rısk

Bombok adam + bombok evlilik kısmını yaşadım, 3 4 aya bitiş görünüyor hadi bakalım. Sizin ritim güzel ilerliyor, şu detaylı konuşmayı da yaptıktan sonra avkat gözümde şekillenecek benim

Kimliksiz ortamdan değil senaryo yazanlardan böyle oldu canım. Geçen gün Kazen de paylaştı. Site böyle şizofren görmedi diye beş ayrı üyelikten senaryo yazıyor, sonra itiraf ediyor falan

Son düzenleme:
Bombok adam + bombok evlilik kısmını yaşadım, 3 4 aya bitiş görünüyor hadi bakalım. Sizin ritim güzel ilerliyor, şu detaylı konuşmayı da yaptıktan sonra avkat gözümde şekillenecek benim
Insallah, en cok merak ettıgım sey detaylarıyla neden bıttıgı zaten, bı ogrensem 4saat guneste yattıktan sonra suya atlamıs gıbı olacagım

Senin konunu az biraz okumuştum,geçen burda yazınca hatırladım, doğum videoları izliyormuş ex eşin, cinsel hayatınız nasıldı peki

Kimliksiz ortamdan değil senaryo yazanlardan böyle oldu canım. Geçen gün Kazan de paylaştı. Site böyle şizofren görmedi diye beş ayrı üyelikten senaryo yazıyor, sonra itiraf ediyor falan
Tabı, takıp etmek zorunda degılsın en dogal hakkın, ama bende kımseyı ınandırmak zorunda degılım bu da en dogal hakkım

Bebeyi zor uyuttum, koca bebekte salonda uyuyor, ben de mutfakta çay içiyorum ama gözümden uyku akıyor resmen, sufle mufle yalan oldu

Bence dene o korseleri rahatsiz olursan cikarirsin yakısir sana
Söyle ona sebastian diye gır konuya dıyorsun yanı? Hmm bı arastırayım su korse ısını, cok sıkan seylerle rahat edemıyorum cunku arkasını kım sıkacak her gıydıgımde var mı pratıgı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…