Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimkisi götürür çocuğun rızkını hiç acımaz🤣

Eşim genelde mutlu bi çocuk zaten 🤣
Genel olarak mutluyuz şükür
Benimki hamileyken bile çok ellesmiyordu, hamileyken bir kere süt gelince bıraktı memeyle oynasmayi, artık çok süt birikmiyor daha rahat tabi

Victoria tipi korseler aşırı çekici bak, normalde iç çamaşırı olarak çok kullandım.
Bir de duyduğum duyumlara göre yeterince sıkılaştırıp kullanırsan, ilişki esnasında hazzı arttırıyormuş. :KK48:
Victoria tiplerinin cupsız olanları da var bu arada, jartiyer çorabı ve bu korse efsane görünüyor.
Gerçekten çok çekiciymiş. Onlara bakarken gothic korseler gördüm. Onlar da efsane

Ay doğumdan sonra bile normal korse sıkıyor tuvalete girince indirmesi kaldırması zor oluyor diye kullanamadım, ama bu kalçadan yukariyi kapsıyor daha rahat olur belki
Dogum sonrası cırtlı korseyle ev bıle supurmuslugum var, benı ayaga kaldırmıstı resmen ama benım dogum normaldı, sezaryende nasıl ıslıyor o korse uygulaması bı malumatım yok

Ee attık o da göze battı karşim. Orasını burasını kırptık yıne olmadı, napsak acaba ben üyeliğimi mi kapatsam tümden :KK59: :KK31:
Bi dönüyomusum gerıye bı ıkızım daha olmus ahdkfhsskshsh allahım olmayanlara nasıp et bana verme artık :KK70:

Dogum sonrası cırtlı korseyle ev bıle supurmuslugum var, benı ayaga kaldırmıstı resmen ama benım dogum normaldı, sezaryende nasıl ıslıyor o korse uygulaması bı malumatım yok
Benimki cırtlı değil şort gibi olanlar var ya, karın kismini da göğüs altına kadar kaplıyor, çok sıkıydi fazla kullanamadım

Benimki hamileyken bile çok ellesmiyordu, hamileyken bir kere süt gelince bıraktı memeyle oynasmayi, artık çok süt birikmiyor daha rahat tabi
Benım ex öküz gibi sımdı sutkardes mı olduk dıye senı de ustunden mı attı yoksa :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Senin konunu az biraz okumuştum,geçen burda yazınca hatırladım, doğum videoları izliyormuş ex eşin, cinsel hayatınız nasıldı peki
Berbat tabi ki. Annesine, sadece 1 - yazı ile bir- gün gidemediği için gece yataktan kalkıp, salonda ağlayan bir patolojik yaratıktan bahsediyoruz. Benim bu evlilikte yaşadığım ilişki 10 kereyi geçmez. Onda da anası yoktu yanımızda, balayındaydık. Hoş sonra öğrendim, ben başka bir yerdeyken anasını arayıp durum değerlendirmesi yapmış güzel güzel. Bekarken jartiyer giyen ben neneye dönüştüm. Bir kere bile giyemedim hevesle aldığım geceliklerimi, çoraplarımı. Hepsini de attım.
Neyse ya. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Yetersiz herif. Bir boşanayım da kendime beni tek koluyla döndürecek bir adam bulacağım nasıl olsa.
Söyle ona sebastian diye gır konuya dıyorsun yanı? Hmm bı arastırayım su korse ısını, cok sıkan seylerle rahat edemıyorum cunku arkasını kım sıkacak her gıydıgımde var mı pratıgı?
Arkasındaki iplerde çekmek için kısım var. Onları tutup, iki yana aynı anda çekince korse oturuyor. Sonra da ipleri önümde bağlıyorum. Mis 😏

Sezaryende de sknti olmuyor canim 1 ayim dolmadan bile takmaya baslamistim ben gunduzleri takip gece cikariyordum cirtlida degil direk kopcali takmistim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X