Ee ben gıyıp gıtmek ıstesem nolcak soci? Kendıme fılıpınlı bakıcı mı bulayım, arap dadı mı tutayım korse gıymek ıcınBen eşime başvuruyorum o konuda
Benimki hamileyken bile çok ellesmiyordu, hamileyken bir kere süt gelince bıraktı memeyle oynasmayi, artık çok süt birikmiyor daha rahat tabiBenimkisi götürür çocuğun rızkını hiç acımaz
Eşim genelde mutlu bi çocuk zaten
Genel olarak mutluyuz şükür
Mesela ben fotoğraf atarsan inanacağımTabı, takıp etmek zorunda degılsın en dogal hakkın, ama bende kımseyı ınandırmak zorunda degılım bu da en dogal hakkım
Ay doğumdan sonra bile normal korse sıkıyor tuvalete girince indirmesi kaldırması zor oluyor diye kullanamadım, ama bu kalçadan yukariyi kapsıyor daha rahat olur belkiBazi gunlerde kullanimi iyidir de
Victoria zamaninda her gun giyiyorlarmis
Ee attık o da göze battı karşim. Orasını burasını kırptık yıne olmadı, napsak acaba ben üyeliğimi mi kapatsam tümdenMesela ben fotoğraf atarsan inanacağım
İyi ki burda kendi konundan atma butonu yok
Gerçekten çok çekiciymiş. Onlara bakarken gothic korseler gördüm. Onlar da efsaneVictoria tipi korseler aşırı çekici bak, normalde iç çamaşırı olarak çok kullandım.
Bir de duyduğum duyumlara göre yeterince sıkılaştırıp kullanırsan, ilişki esnasında hazzı arttırıyormuş.
Victoria tiplerinin cupsız olanları da var bu arada, jartiyer çorabı ve bu korse efsane görünüyor.
Dogum sonrası cırtlı korseyle ev bıle supurmuslugum var, benı ayaga kaldırmıstı resmen ama benım dogum normaldı, sezaryende nasıl ıslıyor o korse uygulaması bı malumatım yokAy doğumdan sonra bile normal korse sıkıyor tuvalete girince indirmesi kaldırması zor oluyor diye kullanamadım, ama bu kalçadan yukariyi kapsıyor daha rahat olur belki
Ben de geçen ay sezaryen olunca cırtlı korse kullandım. Acıyı inanılmaz azaltıyorDogum sonrası cırtlı korseyle ev bıle supurmuslugum var, benı ayaga kaldırmıstı resmen ama benım dogum normaldı, sezaryende nasıl ıslıyor o korse uygulaması bı malumatım yok
Bi dönüyomusum gerıye bı ıkızım daha olmus ahdkfhsskshsh allahım olmayanlara nasıp et bana verme artıkEe attık o da göze battı karşim. Orasını burasını kırptık yıne olmadı, napsak acaba ben üyeliğimi mi kapatsam tümden
Benimki cırtlı değil şort gibi olanlar var ya, karın kismini da göğüs altına kadar kaplıyor, çok sıkıydi fazla kullanamadımDogum sonrası cırtlı korseyle ev bıle supurmuslugum var, benı ayaga kaldırmıstı resmen ama benım dogum normaldı, sezaryende nasıl ıslıyor o korse uygulaması bı malumatım yok
İşte olmayan memeyi varmış gibi gösterme çabasından hep loveVıctorıa deyınce aklıma tıtanıctekı rose gelıyor, seytan kılıklı anası kızı zengın adama kakalamak ıcın kasap hayrı gıbı sıkıyordu korseyı
Benım ex öküz gibi sımdı sutkardes mı olduk dıye senı de ustunden mı attı yoksaBenimki hamileyken bile çok ellesmiyordu, hamileyken bir kere süt gelince bıraktı memeyle oynasmayi, artık çok süt birikmiyor daha rahat tabi
Yeminle ayni sahne canlanmisti gozumde bir onceki sayfayi okurkenVıctorıa deyınce aklıma tıtanıctekı rose gelıyor, seytan kılıklı anası kızı zengın adama kakalamak ıcın kasap hayrı gıbı sıkıyordu korseyı
Aman benim lafimla çekip gitme de beni yerler sonra bu hatunlarEe attık o da göze battı karşim. Orasını burasını kırptık yıne olmadı, napsak acaba ben üyeliğimi mi kapatsam tümden
Bende ustten baskılıyorum kı olan ortaya dökülmesin dıyeİşte olmayan memeyi varmış gibi gösterme çabasından hep love
Berbat tabi ki. Annesine, sadece 1 - yazı ile bir- gün gidemediği için gece yataktan kalkıp, salonda ağlayan bir patolojik yaratıktan bahsediyoruz. Benim bu evlilikte yaşadığım ilişki 10 kereyi geçmez. Onda da anası yoktu yanımızda, balayındaydık. Hoş sonra öğrendim, ben başka bir yerdeyken anasını arayıp durum değerlendirmesi yapmış güzel güzel. Bekarken jartiyer giyen ben neneye dönüştüm. Bir kere bile giyemedim hevesle aldığım geceliklerimi, çoraplarımı. Hepsini de attım.Senin konunu az biraz okumuştum,geçen burda yazınca hatırladım, doğum videoları izliyormuş ex eşin, cinsel hayatınız nasıldı peki
Arkasındaki iplerde çekmek için kısım var. Onları tutup, iki yana aynı anda çekince korse oturuyor. Sonra da ipleri önümde bağlıyorum. MisSöyle ona sebastian diye gır konuya dıyorsun yanı? Hmm bı arastırayım su korse ısını, cok sıkan seylerle rahat edemıyorum cunku arkasını kım sıkacak her gıydıgımde var mı pratıgı?
Sezaryende de sknti olmuyor canim 1 ayim dolmadan bile takmaya baslamistim ben gunduzleri takip gece cikariyordum cirtlida degil direk kopcali takmistim .Dogum sonrası cırtlı korseyle ev bıle supurmuslugum var, benı ayaga kaldırmıstı resmen ama benım dogum normaldı, sezaryende nasıl ıslıyor o korse uygulaması bı malumatım yok
Yok be,ellesmeyi bıraktı, bana söylememişti önce sonra ben sorunca söyledi, çok dolgunlasti di mi gibi şeyler söylemiştimBenım ex öküz gibi sımdı sutkardes mı olduk dıye senı de ustunden mı attı yoksa
1aylıgına tatıle cıkabılırsem uyelık dondurma falan varsa onu yapcam ama yoksa telefonumu kırar avkatcım bu ne lağn dıyeAman benim lafimla çekip gitme de beni yerler sonra bu hatunlar