- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Adam boyut atladı ahdkdhdskHahahhaha. Hiiiç şaşırmadım gerçekten. Ben ölünce buraya gömsünler derse de şaşırmam. Var o potansiyel var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam boyut atladı ahdkdhdskHahahhaha. Hiiiç şaşırmadım gerçekten. Ben ölünce buraya gömsünler derse de şaşırmam. Var o potansiyel var
85 harıka olarmıs yaBence normal yaw boyuna göre
Ah ah, sizi gördükçe dualarıma yeni satır ekledim. "libidosu libidoma denk olsun." aminAdam boyut atladı ahdkdhdsk
Libido çok önemli. Canısı çokkkkAh ah, sizi gördükçe dualarıma yeni satır ekledim. "libidosu libidoma denk olsun." amin
YaaaaUlen Ahmet ulen Ahmeeeet.
Hangi yöne şükür namazı kılacağını şaşırmadıysan yazzzıklar ossun.
Gercekten öyle,lıbıdo cok onemlı. Takvıye alıyor musun dıye sordum ona bugun, ne baglamda dedı? Bende her baglamda dedım shdkddjsk ben takvıye alıyor olsam sen 2-3le kurtulabılecegını mı sanıyorsun askım dedıAh ah, sizi gördükçe dualarıma yeni satır ekledim. "libidosu libidoma denk olsun." amin
Adam ben doğuştan iyiyim demiş orijinali buGercekten öyle,lıbıdo cok onemlı. Takvıye alıyor musun dıye sordum ona bugun, ne baglamda dedı? Bende her baglamda dedım shdkddjsk ben takvıye alıyor olsam sen 2-3le kurtulabılecegını mı sanıyorsun askım dedı
Önceden de dediğim gibi; bir ilişkinin en az yarısı seks üzerine kurulu.Gercekten öyle,lıbıdo cok onemlı. Takvıye alıyor musun dıye sordum ona bugun, ne baglamda dedı? Bende her baglamda dedım shdkddjsk ben takvıye alıyor olsam sen 2-3le kurtulabılecegını mı sanıyorsun askım dedı
İnşallah bu okuduklarım hayal ürünü değildir love. Çünkü seviniyorum senin için. Hep mutlu ol arkadaşımGercekten öyle,lıbıdo cok onemlı. Takvıye alıyor musun dıye sordum ona bugun, ne baglamda dedı? Bende her baglamda dedım shdkddjsk ben takvıye alıyor olsam sen 2-3le kurtulabılecegını mı sanıyorsun askım dedı
Tövbe estafurullah yaw. Hayal ürünü mü? Valla ben ne yaşadıysam buraya yazıyorum,şöyan bi tık üzüldüm kolpa ınsanlarla aynı kefeye girip cıktıgım ıcın. Yıne de tesekkurler, kımse okumak zorunda degıl ayrıca konuyu, ben kendı kafamdan acmadım kı bu topıgı, zemoyla fıkır alısverısı yaparken muhabbet yurudu, sonra gızlı takıp eden cok mılletın konusu sabote olmasın hemde ban yemeyelım dıye ıstek uzerıne actım, benım degıl senaryo yazacak, yazılmısı oynamaya zamanım olmuyor cogu zaman. Ama yıne de haklısın, kımlıksız ortam boyle dusunmenı yadırgamadım, tesekkurlerİnşallah bu okuduklarım hayal ürünü değildir love. Çünkü seviniyorum senin için. Hep mutlu ol arkadaşım
Malum sayfada aylarca senaryolarla bizi yiyenler oldu. İnsan bir paranoyaklaşıyor
Ama siz gerçek olun mutlu olun
Bombok bır adamla evlenıp bombok 6yılda tek kazanımın 3 bebeden ıbaret olunca sukur namazını hep kılıyorsun yavrumavkata kadar sukur namazı kılacagım o kadar cok sey var kı... Ama o da bı gercek sımdı, allah dualarımın karsılıgını mı verdı dıyeyım ne dıyeyımÖnceden de dediğim gibi; bir ilişkinin en az yarısı seks üzerine kurulu.
O an arzular daha bir şelale tabi hahah ülkenin erkeklerinin durumunu şöyle bir gözden geçirince, senin de bu konuda şükür namazı yönü bulman lazım sanki love balım
Ajahha benim eşim bebek olursa biri bana biri ona diyorKüsüşmeden önce bi cocukluk yapmıstı, ahmet sen kac yasına kadar emmıssındır acaba demıstım, hala emzıren olsa hayır demem dıye yumulmustu ahdkdhdsksjsj
Baştan sona mı okudunuzSayfaları okudum, sona geldim kızlar Hemen internetten vücut çorabı aldım. Ama buraya foto atılmıyor. Siyah file işte siz hayal edin
Allah'ım ya seninki tam bebeAjahha benim eşim bebek olursa biri bana biri ona diyor
Evet ya şu anda kucağımda, annesine socii beni sevmiyoooo anneeeeağ diye böğürüyoAllah'ım ya seninki tam bebe
Yakıt alırken bile okumuslugum var cama vuran tık sesiyle gazladim gittim .o derece yani çok zaman olmayinca değerlendirerek ilerledim.love in hayatından yasadiklarindan ne koparsak kardır ilim irfan yuvasıBaştan sona mı okudunuz
Ben her girmemde 15-20 sayfa birikmiş oluyor,geriye dönüp okuyamıyorum, nasıl okudunuz 700 kusur sayfayı
İmam nikahı kıyılırken kadının istediği gram miktarıni (bunun alt sınırı var) vermek için söz verir damat bey, ben 14 yıl önce en düşük mihir miktarını istemiştim, hala almadı sevgili kocamNeyse gelecekteki koca adayıma mihircik isteyeceğim iyiki konusu açıldı
Ben seni yürekten tebrik ediyorum nasıl da ayağa kalkmış sın öyle bir adamdan sonra maşallahBombok bır adamla evlenıp bombok 6yılda tek kazanımın 3 bebeden ıbaret olunca sukur namazını hep kılıyorsun yavrumavkata kadar sukur namazı kılacagım o kadar cok sey var kı... Ama o da bı gercek sımdı, allah dualarımın karsılıgını mı verdı dıyeyım ne dıyeyım
Anaa ne tatli3 bebeyle mı ha haaaaa odama cıktım hepsı merdıvene kosmus, mecburen ındım, kız da durduramıyor artık ozlemısler benı hepsı anniaaağ dıye pesımde