Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah ah, sizi gördükçe dualarıma yeni satır ekledim. "libidosu libidoma denk olsun." amin
Gercekten öyle,lıbıdo cok onemlı. Takvıye alıyor musun dıye sordum ona bugun, ne baglamda dedı? Bende her baglamda dedım shdkddjsk ben takvıye alıyor olsam sen 2-3le kurtulabılecegını mı sanıyorsun askım dedı

Adam ben doğuştan iyiyim demiş orijinali bu

Önceden de dediğim gibi; bir ilişkinin en az yarısı seks üzerine kurulu.
O an arzular daha bir şelale tabi hahah ülkenin erkeklerinin durumunu şöyle bir gözden geçirince, senin de bu konuda şükür namazı yönü bulman lazım sanki love balım

İnşallah bu okuduklarım hayal ürünü değildir love. Çünkü seviniyorum senin için. Hep mutlu ol arkadaşım
Malum sayfada aylarca senaryolarla bizi yiyenler oldu. İnsan bir paranoyaklaşıyor
Ama siz gerçek olun mutlu olun

Tövbe estafurullah yaw. Hayal ürünü mü? Valla ben ne yaşadıysam buraya yazıyorum,şöyan bi tık üzüldüm kolpa ınsanlarla aynı kefeye girip cıktıgım ıcın. Yıne de tesekkurler, kımse okumak zorunda degıl ayrıca konuyu, ben kendı kafamdan acmadım kı bu topıgı, zemoyla fıkır alısverısı yaparken muhabbet yurudu, sonra gızlı takıp eden cok mılletın konusu sabote olmasın hemde ban yemeyelım dıye ıstek uzerıne actım, benım degıl senaryo yazacak, yazılmısı oynamaya zamanım olmuyor cogu zaman. Ama yıne de haklısın, kımlıksız ortam boyle dusunmenı yadırgamadım, tesekkurler

Bombok bır adamla evlenıp bombok 6yılda tek kazanımın 3 bebeden ıbaret olunca sukur namazını hep kılıyorsun yavrumavkata kadar sukur namazı kılacagım o kadar cok sey var kı... Ama o da bı gercek sımdı, allah dualarımın karsılıgını mı verdı dıyeyım ne dıyeyım

Baştan sona mı okudunuz
Ben her girmemde 15-20 sayfa birikmiş oluyor,geriye dönüp okuyamıyorum, nasıl okudunuz 700 kusur sayfayı
Yakıt alırken bile okumuslugum var cama vuran tık sesiyle gazladim gittim .o derece yani çok zaman olmayinca değerlendirerek ilerledim.love in hayatından yasadiklarindan ne koparsak kardır ilim irfan yuvası

Neyse gelecekteki koca adayıma mihircik isteyeceğim iyiki konusu açıldı
İmam nikahı kıyılırken kadının istediği gram miktarıni (bunun alt sınırı var) vermek için söz verir damat bey, ben 14 yıl önce en düşük mihir miktarını istemiştim, hala almadı sevgili kocam

Ben seni yürekten tebrik ediyorum nasıl da ayağa kalkmış sın öyle bir adamdan sonra maşallah
Ben burdan ciddi bir güç alıyorum vakti geldiğinde ben de şutingen yapacağım inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…