Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bu gece son, yarın kapalıyız
Tik diye olurmusun ki ..

Benimde hep onceden olurdu 3 4 gun bu ay 2 gun orux tutmustum tiroit ilacmi almayi unutmusum ondan etkilendi sanirim gecikti dusundgm zaman olsaydi ramazana 1 2 gun sonra baslarm diye seviniyordum smdi baya gun sonra baslayacagm gbi gorunuyor .

Valla esim asiri yorgun ama bari gecikti sabaha da musade eder bize ins ogleden sonra gbi olsam eyi olur ismarlama

Ramazanin başı gidecek desene, benim de yakın galiba
Sorma yaa ciddi anlamda uzuldum tahmn ettgm gun olmadim bi ustte yazdim okumussundur belki hala daha olmadim leke o bu derken 10 gunu buluyor zaten smdi bile baslasa 5 6 gun gidecek oructan dha fazla bile belki

Ben hayatumda ilk defa bastan gec baslayacagim oruca sanirim

Hem başta hem sonda mi olacaksın
Maalesef
Belli ediyor kendini, kasılmalar bel ağrısı

Onlar olmaz 90b takıyorum

Sorma yaa ciddi anlamda uzuldum tahmn ettgm gun olmadim bi ustte yazdim okumussundur belki hala daha olmadim leke o bu derken 10 gunu buluyor zaten smdi bile baslasa 5 6 gun gidecek oructan dha fazla bile belki
Benim 10 gün gittiği çok oldu, üzülme elinde olan bir şey değil sonuçta,
Geçen sene bebeğim çok küçüktü hiç tutamamistim

Ulen Ahmet ulen Ahmeeeet.
Hangi yöne şükür namazı kılacağını şaşırmadıysan yazzzıklar ossun.
Küsüşmeden önce bi cocukluk yapmıstı, ahmet sen kac yasına kadar emmıssındır acaba demıstım, hala emzıren olsa hayır demem dıye yumulmustu ahdkdhdsksjsj

Kullandım canım neler kullanmadım ki. Eşim de ben de turp gibiyiz bütün testler, tahliller temiz ama bebek yok. Akışa da bırakamıyorum ki kafa takılı orada
Ah canım seni en iyi ben anlarım. Bizim üç yıl olmadı, uğraşıp durduk yıprandık, tüp bebekle oldu. Çocuk büyüyünce korunmayı bıraktık, şak diye ilk ay hamile kaldım.
niye olmadığını bir bilse insan çare arar. Sebepsiz olunca da zor

Küsüşmeden önce bi cocukluk yapmıstı, ahmet sen kac yasına kadar emmıssındır acaba demıstım, hala emzıren olsa hayır demem dıye yumulmustu ahdkdhdsksjsj
Hahahhaha. Hiiiç şaşırmadım gerçekten. Ben ölünce buraya gömsünler derse de şaşırmam. Var o potansiyel var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…