Tepinerek gülen emoji koydum say
Argoda erkeğin kadına yaptığı işlem anla
Victoria tipi korseler aşırı çekici bak, normalde iç çamaşırı olarak çok kullandım.Şimdilik vücut çorabı, sonrasında deri korse denerim sanırım kırbaç olabilir, yavaş yavaş bulurum bir şeyler
Ben ılıskıye gırerken sıkılmaktan hıc hoslanmam, haz falan alacagım varsa da alamıyorumVictoria tipi korseler aşırı çekici bak, normalde iç çamaşırı olarak çok kullandım.
Bir de duyduğum duyumlara göre yeterince sıkılaştırıp kullanırsan, ilişki esnasında hazzı arttırıyormuş.
Victoria tiplerinin cupsız olanları da var bu arada, jartiyer çorabı ve bu korse efsane görünüyor.
Ona güler işteBence sen de Mezdeke kostümü al adam çorap istemiyorum demiş ya
Hem çok hareketli olacaksın diye bı kural yok yavaş hareketler daha etkileyici olur
YouTube dan video falan izlersin
Kırbacı dekor amaçlı kullanırız ya, öyle şiddet eğilimimiz yok çok şükür, hard severiz o ayrıBen sevmem kırbac olayını, ama derıler efsane duruyor
Denemem lazım bi, bakayım nasıl olacakBen ılıskıye gırerken sıkılmaktan hıc hoslanmam, haz falan alacagım varsa da alamıyorum
Hatlar ıyıyse dewamke basgan, vucuduna guvenen herkes gıysınOna güler iştedans işindeki beceriksizliğimi iyi biliyor çünkü
Kırbacı dekor amaçlı kullanırız ya, öyle şiddet eğilimimiz yok çok şükür, hard severiz o ayrıderiler harika gerçekten benim bile içim gidiyor, karşıdan kim bilir nasıl durur, hatlarım da iyidir, epey kışkırtıcı olur
Bende bugun kendıme cok yukseldım, araya es verıldı, aynayı catlatacaksın bu seksilikle diye adhdkdhdjsjDenemem lazım bi, bakayım nasıl olacak
Ama o kadar güzel bir kıyafet ki, insan kendisine yükseliyor ya.
Duruşu güzelmiş baktımVictoria tipi korseler aşırı çekici bak, normalde iç çamaşırı olarak çok kullandım.
Bir de duyduğum duyumlara göre yeterince sıkılaştırıp kullanırsan, ilişki esnasında hazzı arttırıyormuş.
Victoria tiplerinin cupsız olanları da var bu arada, jartiyer çorabı ve bu korse efsane görünüyor.
Adam eridi eridi oyşBende bugun kendıme cok yukseldım, araya es verıldı, aynayı catlatacaksın bu seksilikle diye adhdkdhdjsj
İmza .Hayaller gerçek olmuş daha ne olsun, hanginizin içinde böyle fantastik bir kadın var, ben zannetmiyorum hiç bir erkeğin böyle şeylerden keyif alan bir kadına hayır diyeceğini, en kapalısı bile istemem yan cebime koy demezse ben de bir şey bilmiyorum.
hafaffaghdkBi şişe suya tükürsün kargola bana, bişe denicem.
Ay neye baktın link atın üstüme allahınızı seversenizDuruşu güzelmiş baktım
Sıraya gir senden önce ben varımAcıların kadınıyım, dudişsizlik çölünün bedevisiyim
Victoria tipi korse yaz çıkıyorAy neye baktın link atın üstüme allahınızı severseniz
Kv ile dizi izliyorum çat diye uyucam şimdi. Kocam da çekirdek çitliyo
Tesekkur edermSağol canım,sen de çok güzelsin
Sen niye çöldesin?Sıraya gir senden önce ben varım
Baktım çok çekici gerçekten,kullanınca beli inceliyor mu pekiVictoria tipi korseler aşırı çekici bak, normalde iç çamaşırı olarak çok kullandım.
Dört aşılama beş tüp diyeyim boşlukları sen doldurSen niye çöldesin?
Hahahahahhaha germesene kızım adamı.Regl oldum, 7 gün sürüyor. Dün dedim, 7 gün sonra sana saldıracağım. Bugün de dedim 6 gün sonra sana saldıracağım.