- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Kız senin reglin bitmedi mi daha, ben de bebe uyutmaya çalışıyorumSıraya gir senden önce ben varım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız senin reglin bitmedi mi daha, ben de bebe uyutmaya çalışıyorumSıraya gir senden önce ben varım
Hemşom zayıflama korseli olarak mı kullanacaksın işe yaramazsaBaktım çok çekici gerçekten,kullanınca beli inceliyor mu peki
Evet inceliyor. Şu an üzerimde cupsız olanı var, sporu onunla yapıyorum gün içinde çıkarmak lazım ama dikkatli kullanmak gerekiyor.Baktım çok çekici gerçekten,kullanınca beli inceliyor mu peki
Alıştırıyorum.Hahahahahhaha germesene kızım adamı. Gün bitince bugün yemek yapmadım hayatım, beni yiyeceksin de atla. Bitti gitti
İse açıdan ise yaramasi önemliHemşom zayıflama korseli olarak mı kullanacaksın işe yaramazsa
Bugün son yarın ararsam açmayınKız senin reglin bitmedi mi daha, ben de bebe uyutmaya çalışıyorum
Bir fıkra vardı "beeen kesik parmak şu kadar zaman sonra geleceğim" diye. O geldi aklımaRegl oldum, 7 gün sürüyor. Dün dedim, 7 gün sonra sana saldıracağım. Bugün de dedim 6 gün sonra sana saldıracağım.
Boşluklar vay anasının yankılarıyla doldu. Çölüm efendisi sensin sultanım Bende de 2 aşılama, 1 tüp var. Hayırlısıyla kucaklarımız dolar inşallahDört aşılama beş tüp diyeyim boşlukları sen doldur
Adam korkuyla geri sayıyor, arka fonda gerilim müziğiRegl oldum, 7 gün sürüyor. Dün dedim, 7 gün sonra sana saldıracağım. Bugün de dedim 6 gün sonra sana saldıracağım.
Hayırlısı ise inşallah isteyen herkese nasip olsunBoşluklar vay anasının yankılarıyla doldu. Çölüm efendisi sensin sultanım Bende de 2 aşılama, 1 tüp var. Hayırlısıyla kucaklarımız dolar inşallah
Sürekli takmamak lazım yani, gündüz takıp gece çıkarsak olur herhaldeEvet inceliyor. Şu an üzerimde cupsız olanı var, sporu onunla yapıyorum gün içinde çıkarmak lazım ama dikkatli kullanmak gerekiyor.
Benim bu gece son, yarın kapalıyızBenimde 1 gun gecikti her an olabulur
Ramazanin başı gidecek desene, benim de yakın galibaBenimde 1 gun gecikti her an olabulur
Vayy, zabaha kadar dans diyorsunBugün son yarın ararsam açmayın
Regli mi olacaksınBenim bu gece son, yarın kapalıyız
Tabi ki. Çünkü bu korse klasik korse gibi değil. Arkasında çapraz biçimde sıkıştırma ipiyle, çelik balenleri var. Korseyi çıkardığımda, belim korse biçiminde duruyor. Çok uzun süre üzerinde kalırsa bel kaslarını zayıflatıyor.Sürekli takmamak lazım yani, gündüz takıp gece çıkarsak olur herhalde
Deneysel çalışacağım bu defaVayy, zabaha kadar dans diyorsun
Evet, ramazandan çok kaybım olacak bu seneRegli mi olacaksın
Yahu hiç aklımda olmayan bir şeyi aklıma düşürdün loveO zaman heryerı transparan olup ozel bolgelerı acık olandan al