Adamın büllüğü sağlam, yanmaz yapısmaz teflon kaplamıstım olay öncesiYok artık istersen çelik macunuyla dolgu yapsın pürüzsüz bir silindire tamamlasın bacım. Tuvalet kağıdı rulosu kalınlığına da erişir otomatik olarak bak. Anaaa sanayide çırak gibi coştum bir anda.
Aynı evın ıcınde gıbı mıyız ask olsun ama
Saçmalık onlar hrr gördüğüne inanmaSen böyle yazınca nette nasıl fanteziler var diye girdim baktım bakmaz olaydımbirbirinin üzerine işemek yazıyor öğğkkk
O çok başka bir seviye bence normal değil yaniSaçmalık onlar hrr gördüğüne inanma
O kesin zaten, diyorum ya senin gibi kadın her kula nasip olmaz, keşke ben de senin gibi olabilsemDemez tabi zemo, der mı allah askına. Ama ben adama ne yaptıysam hayatında ılk defa yasadıgını dusunuyorum.
Bepanten sürüp bandajlamıştır belki
Yok artık istersen çelik macunuyla dolgu yapsın pürüzsüz bir silindire tamamlasın bacım. Tuvalet kağıdı rulosu kalınlığına da erişir otomatik olarak bak. Anaaa sanayide çırak gibi coştum bir anda.
Ee normal bence. Aynı evın ıcınde olsak bu kadar zaman sokmayız arayaGoruyorsun da surda ayni evde 7 24 duranlardan daha aktifsiniz ve gayette hizli gittinizi gidiyorsunuzda yavrimuuu
Siz sürümden kazanıyorsunuz zemo sizdeki tempoyla Love'lardaki sahne şovu birleşse hasetten Cimer'e şikayet eder komşılar sizi.O kesin zaten, diyorum ya senin gibi kadın her kula nasip olmaz, keşke ben de senin gibi olabilsem
Ben didem memnun oldumO kesin zaten, diyorum ya senin gibi kadın her kula nasip olmaz, keşke ben de senin gibi olabilsem
Ay bi sus ya adam karşımda kahkahaya ramak kaldı, kendimi sıkmaktan patlamak üzereyim, deli şey seni
Ya iste hem yeni iliski hemde arada olan o istendgnde ulasilmazlik bu alevi veren en buyuk etken bence... ama kisilik olarakta asiri bir uyum sozkonusu bu yadsinamazEe normal bence. Aynı evın ıcınde olsak bu kadar zaman sokmayız araya
Bende eksık olan sey sıklıgının az olması, mılletın 1haftada yaptıgını 1gune sıgdırmaya calısınca malesefSiz sürümden kazanıyorsunuz zemo sizdeki tempoyla Love'lardaki sahne şovu birleşse hasetten Cimer'e şikayet eder komşılar sizi.
Keşke bende o kıvraklık olsa, kesin denerdim ama ben mezdeke kostümü giysem adile naşit kadar kıvırabilirim ancakSiz sürümden kazanıyorsunuz zemo sizdeki tempoyla Love'lardaki sahne şovu birleşse hasetten Cimer'e şikayet eder komşılar sizi.
Evet bende öyle düşünüyorum. Mesela aynı evde olsanız günlere yayarak yaparsınızBende eksık olan sey sıklıgının az olması, mılletın 1haftada yaptıgını 1gune sıgdırmaya calısınca malesef
Bızde de eksık olan sey araların uzun olması, o yuzden ben ahmetle 1ay kalsam adam six packlerını gerı alırKeşke bende o kıvraklık olsa, kesin denerdim ama ben mezdeke kostümü giysem adile naşit kadar kıvırabilirim ancak
Bizim nicelik nitelik sorunumuz yok da fantazi eksiğimiz var, ezik hissediyorum kendimiolsa güzel olacak sanki
Hergün bikaç posta yaparım neden günlere yayayım yaEvet bende öyle düşünüyorum. Mesela aynı evde olsanız günlere yayarak yaparsınız
Asena sahneyı bıraktı cicimAsena değil yani
Bu gençler çok masum anacım ya yerim ben bunlarıHergün bikaç posta yaparım neden günlere yayayım ya
Sende haklısınHergün bikaç posta yaparım neden günlere yayayım ya
Evet bencede fazla masıııımlar. Yarın birgün avokado desenli corap gıyersem benı bırakır mı buBu gençler çok masum anacım ya yerim ben bunları