Daha ateslı mı olur bılemem ama daha az aralıklarla olması, avkatın kalp krızı gecırme rıskını yarı yarıya dusurecegıne emınımBundan sonrakiler daha da ateşli olacak anlaşılan
Allah korusunDaha ateslı mı olur bılemem ama daha az aralıklarla olması, avkatın kalp krızı gecırme rıskını yarı yarıya dusurecegıne emınım
Çabuk tüketme istersen, sonra kostüm önerisi istersinDaha ateslı mı olur bılemem ama daha az aralıklarla olması, avkatın kalp krızı gecırme rıskını yarı yarıya dusurecegıne emınım
Zaten arads bulusuyoruz, bende tukenmez merak etmeYaÇabuk tüketme istersen, sonra kostüm önerisi istersin
Sen böyle yazınca nette nasıl fanteziler var diye girdim baktım bakmaz olaydımZaten arads bulusuyoruz, bende tukenmez merak etme
Ay yok artık ya, fantazımı pıslık mı bellı degıl. O konuda cok uyusuyoruz, anal ılıskıden bıle hoslanmıyoruz sukurler olsunSen böyle yazınca nette nasıl fanteziler var diye girdim baktım bakmaz olaydımbirbirinin üzerine işemek yazıyor öğğkkk
Koynunda uyumaya hıc vakıt kalmadı, dusu zor aldık, artık ramazan sonu ınsallah dıyelımBu kadar aksiyondan sonra en güzeli Koynunda sarılıp dinlenmek bana göre. İnşallah sınırsız vakitli günleriniz de olur
Bende okuyunca ağzım açık kaldı. Ne o öyle köpek gibiAy yok artık ya, fantazımı pıslık mı bellı degıl. O konuda cok uyusuyoruz, anal ılıskıden bıle hoslanmıyoruz sukurler olsun
Demez tabi zemo, der mı allah askına. Ama ben adama ne yaptıysam hayatında ılk defa yasadıgını dusunuyorum.Hayaller gerçek olmuş daha ne olsun, hanginizin içinde böyle fantastik bir kadın var, ben zannetmiyorum hiç bir erkeğin böyle şeylerden keyif alan bir kadına hayır diyeceğini, en kapalısı bile istemem yan cebime koy demezse ben de bir şey bilmiyorum.
Ne zevk alıyorlar acaba?Bende okuyunca ağzım açık kaldı. Ne o öyle köpek gibi
Love şeyi merak ettim sen bu haldesin ya avkat ne haldeydi en sonKoynunda uyumaya hıc vakıt kalmadı, dusu zor aldık, artık ramazan sonu ınsallah dıyelım
Bepanten sürüp bandajlamıştır belkiLove şeyi merak ettim sen bu haldesin ya avkat ne haldeydi en son
Ne zevk alıyorlar acaba?
Gözü, gönlün, çükü doymus zevkten dört köşe bıraktım en son, bılseydım daha once alırdım dedıLove şeyi merak ettim sen bu haldesin ya avkat ne haldeydi en son
Bepanten kesmez bence hametan furacin bepanten karıştırması gerek sankiBepanten sürüp bandajlamıştır belki
Ben aynı evde oturmayı demiyorum. Gelinle oğlu üst katta, kayınvalide kayınpeder alt katta oturanlar oluyor ya. Yatak odaları da denk geliyorEşim de aynısını dedi. Millet ömür boyu nasıl kv ile oturup bir de çocuk yapıyor vallahi tam sevicem sevemiyorum ısırık alıp bırakmışım gibi dedi
Sus bana bandaj deme bakalım ne bok yıyecegızBepanten sürüp bandajlamıştır belki
Arada mi kiz yapma etme gozunu sevdgm sukretZaten arads bulusuyoruz, bende tukenmez merak etme
Yok artık istersen çelik macunuyla dolgu yapsın pürüzsüz bir silindire tamamlasın bacım. Tuvalet kağıdı rulosu kalınlığına da erişir otomatik olarak bak. Anaaa sanayide çırak gibi coştum bir anda.Bepanten kesmez bence hametan furacin bepanten karıştırması gerek sanki
ağır yanıklara birebir