Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen böyle yazınca nette nasıl fanteziler var diye girdim baktım bakmaz olaydımbirbirinin üzerine işemek yazıyor öğğkkk
Ay yok artık ya, fantazımı pıslık mı bellı degıl. O konuda cok uyusuyoruz, anal ılıskıden bıle hoslanmıyoruz sukurler olsun

Demez tabi zemo, der mı allah askına. Ama ben adama ne yaptıysam hayatında ılk defa yasadıgını dusunuyorum.

Love şeyi merak ettim sen bu haldesin ya avkat ne haldeydi en son
Gözü, gönlün, çükü doymus zevkten dört köşe bıraktım en son, bılseydım daha once alırdım dedı adıma çok münhasır bir show oldu, sankı bılerek bu ısmı koymuslar, ınsallah carpılmam

Eşim de aynısını dedi. Millet ömür boyu nasıl kv ile oturup bir de çocuk yapıyor vallahi tam sevicem sevemiyorum ısırık alıp bırakmışım gibi dedi
Ben aynı evde oturmayı demiyorum. Gelinle oğlu üst katta, kayınvalide kayınpeder alt katta oturanlar oluyor ya. Yatak odaları da denk geliyor

Bepanten kesmez bence hametan furacin bepanten karıştırması gerek sanki
ağır yanıklara birebir
Yok artık istersen çelik macunuyla dolgu yapsın pürüzsüz bir silindire tamamlasın bacım. Tuvalet kağıdı rulosu kalınlığına da erişir otomatik olarak bak. Anaaa sanayide çırak gibi coştum bir anda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…