- 9 Şubat 2010
- 17.837
- 39.779
Eşik sensin yaş değil, adam define bulduEvet bencede fazla masıııımlar. Yarın birgün avokado desenli corap gıyersem benı bırakır mı bulove üçleme yapacak mıyız falan dıyor ahdkdjdsj üçleme ne lağn kuzu küşleme der gibi 40 yaş eşikmiş dediklerinde gülüyordum gerçekten öyleymiş dedi
Ne eşiği diye sorsam çok mu değişik olur ya?Evet bencede fazla masıııımlar. Yarın birgün avokado desenli corap gıyersem benı bırakır mı bulove üçleme yapacak mıyız falan dıyor ahdkdjdsj üçleme ne lağn kuzu küşleme der gibi 40 yaş eşikmiş dediklerinde gülüyordum gerçekten öyleymiş dedi
Bende buldum ama, ulan bosuna libidom libidoma denk ossun demıyoruz, ne önemli bir unsur karsılıklı paslasmakEşik sensin yaş değil, adam define buldu
40a kadar kayıtlı üye 40tan sonrası pro bebegım anlatabıldım mıNe eşiği diye sorsam çok mu değişik olur ya?
Ben bunları yapabilsem yıkarım ortalığı, kıvraklık 0Gece herkes oynayacak bak ona göre
Haneme bir +ekliyorumBem bunları yapabilsem yıkarım ortalığı, kıvraklık 0
Bende iyi kıvırtırım vallaBen bunları yapabilsem yıkarım ortalığı, kıvraklık 0
Ben de yaaaaa... Aslında yapsam hoşuma gider ama ben ağır abla modundaaaKeşke bende o kıvraklık olsa, kesin denerdim ama ben mezdeke kostümü giysem adile naşit kadar kıvırabilirim ancak
Bizim nicelik nitelik sorunumuz yok da fantazi eksiğimiz var, ezik hissediyorum kendimiolsa güzel olacak sanki
Oooooo anladım hahahah40a kadar kayıtlı üye 40tan sonrası pro bebegım anlatabıldım mı
Bu kadar kivirtamamBen bunları yapabilsem yıkarım ortalığı, kıvraklık 0
Rahat rahat çocuk yapın diye erken kaçar merak etme sjsjsjsjsjsj.Ben de yaaaaa... Aslında yapsam hoşuma gider ama ben ağır abla modundaaa
Bugün iş yerinde hoparlörde açtım telefonu çok işim vardı. Adam da kızıl bombamm çok özledim diyor... Allahtan odamda kimse yoktu. Napıyosun len benim burada özgül ağırlığım var diyorum adama
Eşim ağzımı burnumu koparınca kv utanıp odasına kaçıyooo kızlarrböyle böyle utandırırsak evine de kaçar, bize de yansın geceler
Oğlu yapacak sana gerek yokBen de yaaaaa... Aslında yapsam hoşuma gider ama ben ağır abla modundaaa
Bugün iş yerinde hoparlörde açtım telefonu çok işim vardı. Adam da kızıl bombamm çok özledim diyor... Allahtan odamda kimse yoktu. Napıyosun len benim burada özgül ağırlığım var diyorum adama
Eşim ağzımı burnumu koparınca kv utanıp odasına kaçıyooo kızlarrböyle böyle utandırırsak evine de kaçar, bize de yansın geceler
Sen yaşına uygun bul birlikte pişersinizOooooo anladım hahahah35 falan kurtarmaz mı ya? Ona göre şey edicem etraftan
Kendın davet ettın hatırlatırımBen de yaaaaa... Aslında yapsam hoşuma gider ama ben ağır abla modundaaa
Shakira- Rabiosa önermeye geldim bir sonraki postayaKendın davet ettın hatırlatırım
Kızım göçmenler oyunla yasıyor, sen nasıl kıvırtamazsın yeaBen bunları yapabilsem yıkarım ortalığı, kıvraklık 0
Bende ciğerini sökerim valla kıvırtmanın ergenlikte mezdeke eşliğinde zayıflamaya çalışmalar sağolsunHaneme bir +ekliyorumyılan gibi kıvrağım
Onu shakira-beyonce olarak yaptım bacım ben geçen ayShakira- Rabiosa önermeye geldim bir sonraki postayaÇok etkileniyorlar.
Mezdekeyle kulvarlar da yakın
İyi ki de ettim. Özlemişler birbirlerini.Kendın davet ettın hatırlatırım
Git burdan soci, sadece gitİyi ki de ettim. Özlemişler birbirlerini.
Yine de uzun süre şey olmasa iyi olur
Bak bi tur da bunu yap çok iyi gelecekOnu shakira-beyonce olarak yaptım bacım ben geçen aybirleşmiş milletler gibi oldum zaten