Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bencede fazla masıııımlar. Yarın birgün avokado desenli corap gıyersem benı bırakır mı bu :KK70: love üçleme yapacak mıyız falan dıyor ahdkdjdsj üçleme ne lağn kuzu küşleme der gibi:KK70::KK53: 40 yaş eşikmiş dediklerinde gülüyordum gerçekten öyleymiş dedi
Eşik sensin yaş değil, adam define buldu

Evet bencede fazla masıııımlar. Yarın birgün avokado desenli corap gıyersem benı bırakır mı bu :KK70: love üçleme yapacak mıyız falan dıyor ahdkdjdsj üçleme ne lağn kuzu küşleme der gibi:KK70::KK53: 40 yaş eşikmiş dediklerinde gülüyordum gerçekten öyleymiş dedi
Ne eşiği diye sorsam çok mu değişik olur ya? 😄

Keşke bende o kıvraklık olsa, kesin denerdim ama ben mezdeke kostümü giysem adile naşit kadar kıvırabilirim ancak 🤣🤣🤣

Bizim nicelik nitelik sorunumuz yok da fantazi eksiğimiz var, ezik hissediyorum kendimi 😅 olsa güzel olacak sanki
Ben de yaaaaa... Aslında yapsam hoşuma gider ama ben ağır abla modundaaa🙄

Bugün iş yerinde hoparlörde açtım telefonu çok işim vardı. Adam da kızıl bombamm çok özledim diyor... Allahtan odamda kimse yoktu. Napıyosun len benim burada özgül ağırlığım var diyorum adama🤣🤣🤣

Eşim ağzımı burnumu koparınca kv utanıp odasına kaçıyooo kızlarr 🤣🤣🤣 böyle böyle utandırırsak evine de kaçar, bize de yansın geceler 🤣🤣🤣🤣

Bugün iş yerinde hoparlörde açtım telefonu çok işim vardı. Adam da kızıl bombamm çok özledim diyor... Allahtan odamda kimse yoktu. Napıyosun len benim burada özgül ağırlığım var diyorum adama🤣🤣🤣

Eşim ağzımı burnumu koparınca kv utanıp odasına kaçıyooo kızlarr 🤣🤣🤣 böyle böyle utandırırsak evine de kaçar, bize de yansın geceler 🤣🤣🤣🤣
Rahat rahat çocuk yapın diye erken kaçar merak etme sjsjsjsjsjsj.

Oğlu yapacak sana gerek yok 🤣🤣🤣
Oooooo anladım hahahah 😄 35 falan kurtarmaz mı ya? Ona göre şey edicem etraftan 😄
Sen yaşına uygun bul birlikte pişersiniz 😉

Kendın davet ettın hatırlatırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X