Bende de ergenlıkten kalma aha valla aynısı, lıse de mı baslamıstın sendeBende ciğerini sökerim valla kıvırtmanın ergenlikte mezdeke eşliğinde zayıflamaya çalışmalar sağolsun
Balım güzel söylüyorsun da, benim yaşıtlarımın beyin yaşı genellikle - 10 hatta bazıları ana karnında daha. 27 yaşındayım, 35e kadar okeyimSen yaşına uygun bul birlikte pişersiniz
Kayınvalidemin şefkatli kollarına gidiyorum ahahhahaGit burdan soci, sadece git
35 ideal olur sana. Bızım aramızda 7 yas var, karakterle dogru orantılı olsa da su uyum ısı, aynı kusakta dogmusuz en azındanBalım güzel söylüyorsun da, benim yaşıtlarımın beyin yaşı genellikle - 10 hatta bazıları ana karnında daha. 27 yaşındayım, 35e kadar okeyim
Gazını aldın ya gidecek az kaldıİyi ki de ettim. Özlemişler birbirlerini.
Yine de uzun süre şey olmasa iyi olur
Yardımcıların ıkıye mı cıktı yoksa - 2ye mı dustu he sociKayınvalidemin şefkatli kollarına gidiyorum ahahhaha
Anam beni azcık odun doğurmuşKızım göçmenler oyunla yasıyor, sen nasıl kıvırtamazsın yea
Ortada çok oynamaya gerek yok ya yakın temas oyna adam anlamaz zaten müzik ne dans neAnam beni azcık odun doğurmuşkocam değme çingeneye taş çıkartır ama bende tık yok ritim duygusu da sıfır zaten, bir çeşit özel öğrenme güçlüğü
Yaşına uygundan kastım o aralık zaten yaşıt değil yaniBalım güzel söylüyorsun da, benim yaşıtlarımın beyin yaşı genellikle - 10 hatta bazıları ana karnında daha. 27 yaşındayım, 35e kadar okeyim
Ay ben de aynı işteBen oynamaya kalkınca çamurda yuvarlanan camış gibi oluyorum.
Aynen love kuzenlerle saatlerce yarışırdık akrabamın biri kendini odaya kapatıp mezdekeyle 20 kg vermiştiBende de ergenlıkten kalma aha valla aynısı, lıse de mı baslamıstın sendeöğlen aralarında oynardık kızlarla off cok şahayaneydi o yıllarım
Off bendekı rıtım duygusu efso gercekten,tam göçmenım tam, artık hayal kahvesı yerıne benı ızlemeye gelecek ajdldhddjdm sultan of the danceAnam beni azcık odun doğurmuşkocam değme çingeneye taş çıkartır ama bende tık yok ritim duygusu da sıfır zaten, bir çeşit özel öğrenme güçlüğü
Cesaretimi toplarsam denerimOrtada çok oynamaya gerek yok ya yakın temas oyna adam anlamaz zaten müzik ne dans neGözü döner
Ilk defa kıyafetlısı yaptım, yapacak olan varsa lütfen cıplak ayakla yapsın topukluyla cok zorAynen love kuzenlerle saatlerce yarışırdık akrabamın biri kendini odaya kapatıp mezdekeyle 20 kg vermişti
Ne mezdekeymiş bee multi task resmen her yola geliyor
Kız göz bandıyla adam ne görecekCesaretimi toplarsam denerimgöz bandı mı taksam yine çok iyi fikir bak adam göz bandı takıp dans etmek o kadar cesurum sen düşün
Abi adama neler yaptırdın bunu mu yapamayacaksın, abartma goz bandı falan dıye sımdıCesaretimi toplarsam denerimgöz bandı mı taksam yine çok iyi fikir bak adam göz bandı takıp dans etmek o kadar cesurum sen düşün
Lise zamanı bende Mezdeke açıp kıvırtırdımBende ciğerini sökerim valla kıvırtmanın ergenlikte mezdeke eşliğinde zayıflamaya çalışmalar sağolsun
Ulan senin zaten lıseden cıktıgın ne kadar oldu allahım yarabbım ya lıse zamanım yazmıs bıde sankı arada on yıl var, ashdlssjsj ah zerre ahhhhLise zamanı bende Mezdeke açıp kıvırtırdım
Ufkumu açtın kadın! Dans etmeyi özledim. En sevdiğim oryantal... ama görsen inanmazsın oyle de avrupai bi tipimOff bendekı rıtım duygusu efso gercekten,tam göçmenım tam, artık hayal kahvesı yerıne benı ızlemeye gelecek ajdldhddjdm sultan of the dance