Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende ciğerini sökerim valla kıvırtmanın ergenlikte mezdeke eşliğinde zayıflamaya çalışmalar sağolsun
Bende de ergenlıkten kalma aha valla aynısı, lıse de mı baslamıstın sende öğlen aralarında oynardık kızlarla off cok şahayaneydi o yıllarım

Balım güzel söylüyorsun da, benim yaşıtlarımın beyin yaşı genellikle - 10 hatta bazıları ana karnında daha. 27 yaşındayım, 35e kadar okeyim
35 ideal olur sana. Bızım aramızda 7 yas var, karakterle dogru orantılı olsa da su uyum ısı, aynı kusakta dogmusuz en azından

Bende de ergenlıkten kalma aha valla aynısı, lıse de mı baslamıstın sende öğlen aralarında oynardık kızlarla off cok şahayaneydi o yıllarım
Aynen love kuzenlerle saatlerce yarışırdık akrabamın biri kendini odaya kapatıp mezdekeyle 20 kg vermişti
Ne mezdekeymiş bee multi task resmen her yola geliyor

Anam beni azcık odun doğurmuş kocam değme çingeneye taş çıkartır ama bende tık yok ritim duygusu da sıfır zaten, bir çeşit özel öğrenme güçlüğü
Off bendekı rıtım duygusu efso gercekten,tam göçmenım tam, artık hayal kahvesı yerıne benı ızlemeye gelecek ajdldhddjdm sultan of the dance

Aynen love kuzenlerle saatlerce yarışırdık akrabamın biri kendini odaya kapatıp mezdekeyle 20 kg vermişti
Ne mezdekeymiş bee multi task resmen her yola geliyor
Ilk defa kıyafetlısı yaptım, yapacak olan varsa lütfen cıplak ayakla yapsın topukluyla cok zor

Off bendekı rıtım duygusu efso gercekten,tam göçmenım tam, artık hayal kahvesı yerıne benı ızlemeye gelecek ajdldhddjdm sultan of the dance
Ufkumu açtın kadın! Dans etmeyi özledim. En sevdiğim oryantal... ama görsen inanmazsın oyle de avrupai bi tipim anam bana gebeyken cok dans etmiş olacagi buydu...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…