Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla adam hangi türbeye çaput bağladıysa biz de gidelim. Allah gönlüne göre vermiş desek az kalır gönlüne sapladı yani o derece. Hayır demesin canım, mesaiyi insaflı koysun, halden anlasın da kadına yıpranma payı ödenmek zorunda kalmasın.

Adam bunun gece çektiklerini bilse kostümü ertelerdi kanımca, haberi olduğunu hiç sanmıyorum

Adam bunun gece çektiklerini bilse kostümü ertelerdi kanımca, haberi olduğunu hiç sanmıyorum
Haberi vardı, gecelerı bırlıkte oturuyoruz cunkusu. Yorgun gıtmedım ama cok uykusuzdum, muzıkle bıraz acılsa da baş dönmesi yaptı ya

Bunları herhangı bırıyle (ex dahil) denedıgını zaten hıc sanmıyorum, denemıs-denememıs adamı salgıladıgı sıvıdan bıle tanırım öfff çok pis fenaydı ama varya agzıma sıcılmıs olsa da degdı

Aynen. Bu avukatı anası Kadir gecesi doğurmuş çok şanslı

Adam orta doğu havası seviyor demek ki, katya bu kadar hırpalanmamıştı sanırım

Bunları yapacak kaç normal kadın vardır ki nereden deneyecek

Haberi vardı, gecelerı bırlıkte oturuyoruz cunkusu. Yorgun gıtmedım ama cok uykusuzdum, muzıkle bıraz acılsa da baş dönmesi yaptı ya
Dolsun yine o küvet, açılsın o müzik o halde. Valla 700 sayfa dudiş takip ettim, yine de en çok özendiğim şey evde yalnız küvetli şaraplı kafa dinleme desem kocakarılığım çıkacak amaaaan çıksın.

Adam orta doğu havası seviyor demek ki, katya bu kadar hırpalanmamıştı sanırım
Ee makyajına kadar yapıp gıttım adam kapıda görünce şok oldu, ee ne bakıyorsun yuzume peçeyı takınca gorunecek organlara vurgu yaptım hayır katya da afalladı, cunku hıc beklemıyordu, bu master kısmına gecıs oldu

Bende cok ozledım ve yıne banyo kopugu almayı unutmusum, oglanın sebamedden sıktım hıc bı naneye yaramadı, kendımınkınden sıparıs vercem

Bundan sonrakiler daha da ateşli olacak anlaşılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…