Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok artık istersen çelik macunuyla dolgu yapsın pürüzsüz bir silindire tamamlasın bacım. Tuvalet kağıdı rulosu kalınlığına da erişir otomatik olarak bak. Anaaa sanayide çırak gibi coştum bir anda. :KK70:
Adamın büllüğü sağlam, yanmaz yapısmaz teflon kaplamıstım olay öncesi:KK8:

Demez tabi zemo, der mı allah askına. Ama ben adama ne yaptıysam hayatında ılk defa yasadıgını dusunuyorum.
O kesin zaten, diyorum ya senin gibi kadın her kula nasip olmaz, keşke ben de senin gibi olabilsem
Bepanten sürüp bandajlamıştır belki :KK53:

Yok artık istersen çelik macunuyla dolgu yapsın pürüzsüz bir silindire tamamlasın bacım. Tuvalet kağıdı rulosu kalınlığına da erişir otomatik olarak bak. Anaaa sanayide çırak gibi coştum bir anda. :KK70:
😂😂😂
Ay bi sus ya adam karşımda kahkahaya ramak kaldı, kendimi sıkmaktan patlamak üzereyim, deli şey seni 🤣🤭🤣🤭🤣🤭🤣🤭

Goruyorsun da surda ayni evde 7 24 duranlardan daha aktifsiniz ve gayette hizli gittinizi gidiyorsunuzda yavrimuuu
Ee normal bence. Aynı evın ıcınde olsak bu kadar zaman sokmayız araya

Siz sürümden kazanıyorsunuz zemo sizdeki tempoyla Love'lardaki sahne şovu birleşse hasetten Cimer'e şikayet eder komşılar sizi.
Bende eksık olan sey sıklıgının az olması, mılletın 1haftada yaptıgını 1gune sıgdırmaya calısınca malesef:KK53:

Siz sürümden kazanıyorsunuz zemo sizdeki tempoyla Love'lardaki sahne şovu birleşse hasetten Cimer'e şikayet eder komşılar sizi.
Keşke bende o kıvraklık olsa, kesin denerdim ama ben mezdeke kostümü giysem adile naşit kadar kıvırabilirim ancak 🤣🤣🤣

Bizim nicelik nitelik sorunumuz yok da fantazi eksiğimiz var, ezik hissediyorum kendimi 😅 olsa güzel olacak sanki

Keşke bende o kıvraklık olsa, kesin denerdim ama ben mezdeke kostümü giysem adile naşit kadar kıvırabilirim ancak 🤣🤣🤣

Bizim nicelik nitelik sorunumuz yok da fantazi eksiğimiz var, ezik hissediyorum kendimi 😅 olsa güzel olacak sanki
Bızde de eksık olan sey araların uzun olması, o yuzden ben ahmetle 1ay kalsam adam six packlerını gerı alır :KK53: :KK70:

Bu gençler çok masum anacım ya yerim ben bunları :KK200: :halay:
Evet bencede fazla masıııımlar. Yarın birgün avokado desenli corap gıyersem benı bırakır mı bu :KK70: love üçleme yapacak mıyız falan dıyor ahdkdjdsj üçleme ne lağn kuzu küşleme der gibi:KK70::KK53: 40 yaş eşikmiş dediklerinde gülüyordum gerçekten öyleymiş dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X