- 19 Mayıs 2020
- 46.440
- 207.739
Bi şişe suya tükürsün kargola bana, bişe denicem.Çok fenayım dedi dedi başıma gelenler ortada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi şişe suya tükürsün kargola bana, bişe denicem.Çok fenayım dedi dedi başıma gelenler ortada
Kopardın beni yaaaaBi şişe suya tükürsün kargola bana, bişe denicem.
Valla adam hangi türbeye çaput bağladıysa biz de gidelim. Allah gönlüne göre vermiş desek az kalır gönlüne sapladı yani o derece. Hayır demesin canım, mesaiyi insaflı koysun, halden anlasın da kadına yıpranma payı ödenmek zorunda kalmasın.Hayaller gerçek olmuş daha ne olsun, hanginizin içinde böyle fantastik bir kadın var, ben zannetmiyorum hiç bir erkeğin böyle şeylerden keyif alan bir kadına hayır diyeceğini, en kapalısı bile istemem yan cebime koy demezse ben de bir şey bilmiyorum.
Adam bunun gece çektiklerini bilse kostümü ertelerdi kanımca, haberi olduğunu hiç sanmıyorumValla adam hangi türbeye çaput bağladıysa biz de gidelim. Allah gönlüne göre vermiş desek az kalır gönlüne sapladı yani o derece. Hayır demesin canım, mesaiyi insaflı koysun, halden anlasın da kadına yıpranma payı ödenmek zorunda kalmasın.
Haberi vardı, gecelerı bırlıkte oturuyoruz cunkusu. Yorgun gıtmedım ama cok uykusuzdum, muzıkle bıraz acılsa da baş dönmesi yaptı yaAdam bunun gece çektiklerini bilse kostümü ertelerdi kanımca, haberi olduğunu hiç sanmıyorum
Bunları herhangı bırıyle (ex dahil) denedıgını zaten hıc sanmıyorum, denemıs-denememıs adamı salgıladıgı sıvıdan bıle tanırım öfff çok pis fenaydı ama varya agzıma sıcılmıs olsa da degdıValla adam hangi türbeye çaput bağladıysa biz de gidelim. Allah gönlüne göre vermiş desek az kalır gönlüne sapladı yani o derece. Hayır demesin canım, mesaiyi insaflı koysun, halden anlasın da kadına yıpranma payı ödenmek zorunda kalmasın.
En azından 2 gün evdesin,dinlenirsin.Haberi vardı, gecelerı bırlıkte oturuyoruz cunkusu. Yorgun gıtmedım ama cok uykusuzdum, muzıkle bıraz acılsa da baş dönmesi yaptı ya
Güdüler vicdana galip gelmiş deseneHaberi vardı, gecelerı bırlıkte oturuyoruz cunkusu. Yorgun gıtmedım ama cok uykusuzdum, muzıkle bıraz acılsa da baş dönmesi yaptı ya
Allah senı bıldıgı gıbı yapsınBi şişe suya tükürsün kargola bana, bişe denicem.
Aynen. Bu avukatı anası Kadir gecesi doğurmuş çok şanslıHayaller gerçek olmuş daha ne olsun, hanginizin içinde böyle fantastik bir kadın var, ben zannetmiyorum hiç bir erkeğin böyle şeylerden keyif alan bir kadına hayır diyeceğini, en kapalısı bile istemem yan cebime koy demezse ben de bir şey bilmiyorum.
Adam gun saydı sunun ıcınGüdüler vicdana galip gelmiş desene
Adam orta doğu havası seviyor demek ki, katya bu kadar hırpalanmamıştı sanırımBunları herhangı bırıyle (ex dahil) denedıgını zaten hıc sanmıyorum, denemıs-denememıs adamı salgıladıgı sıvıdan bıle tanırım öfff çok pis fenaydı ama varya agzıma sıcılmıs olsa da degdı
Pohun iyi geldiğini bilsem onu bile içiririm.Allah senı bıldıgı gıbı yapsın
Sen benım en büyük hediyemsin diyor zaten, bence bırbırımız ıcın hedıyeyızAynen. Bu avukatı anası Kadir gecesi doğurmuş çok şanslı
Bunları yapacak kaç normal kadın vardır ki nereden deneyecekBunları herhangı bırıyle (ex dahil) denedıgını zaten hıc sanmıyorum, denemıs-denememıs adamı salgıladıgı sıvıdan bıle tanırım öfff çok pis fenaydı ama varya agzıma sıcılmıs olsa da degdı
Dolsun yine o küvet, açılsın o müzik o halde. Valla 700 sayfa dudiş takip ettim, yine de en çok özendiğim şey evde yalnız küvetli şaraplı kafa dinleme desem kocakarılığım çıkacak amaaaan çıksın.Haberi vardı, gecelerı bırlıkte oturuyoruz cunkusu. Yorgun gıtmedım ama cok uykusuzdum, muzıkle bıraz acılsa da baş dönmesi yaptı ya
Ee makyajına kadar yapıp gıttım adam kapıda görünce şok oldu, ee ne bakıyorsun yuzume peçeyı takınca gorunecek organlara vurgu yaptım hayır katya da afalladı, cunku hıc beklemıyordu, bu master kısmına gecıs olduAdam orta doğu havası seviyor demek ki, katya bu kadar hırpalanmamıştı sanırım
Bende cok ozledım ve yıne banyo kopugu almayı unutmusum, oglanın sebamedden sıktım hıc bı naneye yaramadı, kendımınkınden sıparıs vercemDolsun yine o küvet, açılsın o müzik o halde. Valla 700 sayfa dudiş takip ettim, yine de en çok özendiğim şey evde yalnız küvetli şaraplı kafa dinleme desem kocakarılığım çıkacak amaaaan çıksın.
Bundan sonrakiler daha da ateşli olacak anlaşılanEe makyajına kadar yapıp gıttım adam kapıda görünce şok oldu, ee ne bakıyorsun yuzume peçeyı takınca gorunecek organlara vurgu yaptım hayır katya da afalladı, cunku hıc beklemıyordu, bu master kısmına gecıs oldu
Bu kadar aksiyondan sonra en güzeli Koynunda sarılıp dinlenmek bana göre. İnşallah sınırsız vakitli günleriniz de olurBende cok ozledım ve yıne banyo kopugu almayı unutmusum, oglanın sebamedden sıktım hıc bı naneye yaramadı, kendımınkınden sıparıs vercem