- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
Öhöm öhöm az bi kıskançlık hissettim. Az bi güven dedim. Alakasi yok dedi. Güven sonsuz... Bana kaybetme korkusu yaşatan ilk kadinsin dedi....Nilmeşeker canım sen bu kına gecesiydi bohçaydı salla bunları
Mihendisss beyle nasılsınız onu anlat bakim
Nikahtan gitmiştim bu dugun dernekci cikti. Ama nikâhtan yerim bunuŞu düğün dernek işlerini o kadar sevmiyorum ki, okurken afakanlar bastı
Hep böyle; sade şekilde, sadece samimi arkadaşlarımın ve bir kaç aile bireyinin katıldığı bir tören hayal ederdim. Bilin bakalım kim asla dediklerini yaşayamadığı gibi acayip bir düğünle evlendi?
İpucu: şu an boşanıyor, yan sekmede de şampanya fiyatlarını inceliyor.
Sokalim ben Arnavut degilim ben bilr alazanmm temenna yapacam adamimaya bunu love ın aklına sokmayalım bencegerçi kostüm diyince beyninin bir köşesinde fantazi düşünmeyen bizden degildir
Uys kiyamam sana EmmamPopişimde boza pişirdiler niloşimm
Az daha sabir lovecanÖğlenden sonra ınsallah. Gece neredeyse hıc uyumadan sabah oldu, basım cok donuyor uykusuzluktan
Sana özel atarim can değiştiriyoruzLanNilMeSeKer elınden baska bısey gozukmuyo, dogru duzgun ataydın ya sunu
Maç biter mi aşk olsunHiç soluklu dalış yapamadık diyelim, en son ıkısını de kucaklayıp yanıma aldım sabah alarm calmadan ıkısı de uyandı. Bu gece buyuk ıhtımalle ben devrılırım bakıcı kız devralır resmen çöktüm kapatıcı işlemiyor gözlaltlarıma. Sızde de tek kale mac var galıbası
Vayyyh vaaaayyh beÖhöm öhöm az bi kıskançlık hissettim. Az bi güven dedim. Alakasi yok dedi. Güven sonsuz... Bana kaybetme korkusu yaşatan ilk kadinsin dedi....
Shdkdjsjsks merakla beklıyorum niloşim. Kaybetme korkusu olmadan ılıskı yurumez zaten. Ayy ben cıkıyorum kızlar kafamdakı figürler kaybolmadan gıdıp zumba yapayım, o zaman dans yehhhhuuuuÖhöm öhöm az bi kıskançlık hissettim. Az bi güven dedim. Alakasi yok dedi. Güven sonsuz... Bana kaybetme korkusu yaşatan ilk kadinsin dedi....
Nikahtan gitmiştim bu dugun dernekci cikti. Ama nikâhtan yerim bunu
Sokalim ben Arnavut degilim ben bilr alazanmm temenna yapacam adamima
Uys kiyamam sana Emmam
Az daha sabir lovecan
Sana özel atarim can değiştiriyoruz
Sindi yoldayimmmm
Vayyh demek korkuyomuş kaybetmektenÖhöm öhöm az bi kıskançlık hissettim. Az bi güven dedim. Alakasi yok dedi. Güven sonsuz... Bana kaybetme korkusu yaşatan ilk kadinsin dedi....
Zaten hayatımı dinleyen senaryo yaz diyooo..Vayyyh vaaaayyh beşu hatunların rutinini, sezonluk diye çıkarılıp 1500 bölüm süren dizi gibi izliyorum valla hahahha
Eeeee ne dedin ne dedin? O ne dedi sonra?
Oyna love oyna sen oyna lovecan sen oynaShdkdjsjsks merakla beklıyorum niloşim. Kaybetme korkusu olmadan ılıskı yurumez zaten. Ayy ben cıkıyorum kızlar kafamdakı figürler kaybolmadan gıdıp zumba yapayım, o zaman dans yehhhhuuuu
Evet minicigimVayyh demek korkuyomuş kaybetmekten
Sen de çok küçüksün sanki profiline bakınca
Kaç yaşındaydın dört bebeli güzel anacık
ben zumbayi zayiflamak icin yapiyorum yaw kimse bana zumbanin farkli kullanim alanlari oldugundan bahsetmediShdkdjsjsks merakla beklıyorum niloşim. Kaybetme korkusu olmadan ılıskı yurumez zaten. Ayy ben cıkıyorum kızlar kafamdakı figürler kaybolmadan gıdıp zumba yapayım, o zaman dans yehhhhuuuu
Hala öğrenemedin mi gizzzben zumbayi zayiflamak icin yapiyorum yaw kimse bana zumbanin farkli kullanim alanlari oldugundan bahsetmedi
Adımı Emma diye değiştircem ya çok seksi geldi kulağıma
Sen de hoş bir bayansın belli, maşaallah hiç 4 çocuk anası gibi durmuyorsun.
Benimki bana daha ilk gün dedi ki...Adımı Emma diye değiştircem ya çok seksi geldi kulağıma
Ben zımbacı degilim platesciyim...Sen de hoş bir bayansın belli, maşaallah hiç 4 çocuk anası gibi durmuyorsun.
Sen kac yasindasin cocugun var mi mehlikaSen de hoş bir bayansın belli, maşaallah hiç 4 çocuk anası gibi durmuyorsun.
Espiriler yıkılıyorBen zımbacı degilim platesciyim...
Ebru de bana
Ahahhaha memem derkenBenimki bana daha ilk gün dedi ki...
Ismimi sen kullanma bundan hoşlanmadigginni herkes adimla seslensin sen seslenme dedi...
Hmmm anladim heralde safinaz değilim
Kafayı siyirsam da anliyom yani.
Bu bana farkli farkli hitap ediyor daha adimi söylemedi. Ama her güne bir masal gibi bir gün aşk böceği oluyorum bi gun Monica bi gun Emma...( Emma ile Monica yi uydurdum )
Düşünsene seninki Emma'm diyor Emmam mamam memem ...Nereye gidiyioo yine aklim looo
Hayat baska turlu geçmiyor Zerre...Espiriler yıkılıyor
Kesinlikle bende bunu öğrendim hayattaHayat baska turlu geçmiyor Zerre...
Hep gülerim gülümserim güldürürüm
Lisede üniversite tiyatro oynadim ..
Cok severim aslında...
Icinden canli cikamacam dünyayı ciddiye almayi birakali cok oldu
Sana sanatçı flört bulacağız yavrum belli oldu. Ay hadi inşallah.Şu düğün dernek işlerini o kadar sevmiyorum ki, okurken afakanlar bastı
Hep böyle; sade şekilde, sadece samimi arkadaşlarımın ve bir kaç aile bireyinin katıldığı bir tören hayal ederdim. Bilin bakalım kim asla dediklerini yaşayamadığı gibi acayip bir düğünle evlendi?
İpucu: şu an boşanıyor, yan sekmede de şampanya fiyatlarını inceliyor.
En iyisini yapıyorsun. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran .Hayat baska turlu geçmiyor Zerre...
Hep gülerim gülümserim güldürürüm
Lisede üniversite tiyatro oynadim ..
Cok severim aslında...
Icinden canli cikamacam dünyayı ciddiye almayi birakali cok oldu