Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nilmeşeker canım sen bu kına gecesiydi bohçaydı salla bunları
Mihendisss beyle nasılsınız onu anlat bakim
Öhöm öhöm az bi kıskançlık hissettim. Az bi güven dedim. Alakasi yok dedi. Güven sonsuz... Bana kaybetme korkusu yaşatan ilk kadinsin dedi....
Nikahtan gitmiştim bu dugun dernekci cikti. Ama nikâhtan yerim bunu
ya bunu love ın aklına sokmayalım bence gerçi kostüm diyince beyninin bir köşesinde fantazi düşünmeyen bizden degildir
Sokalim ben Arnavut degilim ben bilr alazanmm temenna yapacam adamima
Popişimde boza pişirdiler niloşimm
Uys kiyamam sana Emmam
Öğlenden sonra ınsallah. Gece neredeyse hıc uyumadan sabah oldu, basım cok donuyor uykusuzluktan
Az daha sabir lovecan
Lan NilMeSeKer elınden baska bısey gozukmuyo, dogru duzgun ataydın ya sunu
Sana özel atarim can değiştiriyoruz
Sindi yoldayimmmm

Maç biter mi aşk olsun

Öhöm öhöm az bi kıskançlık hissettim. Az bi güven dedim. Alakasi yok dedi. Güven sonsuz... Bana kaybetme korkusu yaşatan ilk kadinsin dedi....
Vayyyh vaaaayyh be şu hatunların rutinini, sezonluk diye çıkarılıp 1500 bölüm süren dizi gibi izliyorum valla hahahha
Eeeee ne dedin ne dedin? O ne dedi sonra?

Shdkdjsjsks merakla beklıyorum niloşim. Kaybetme korkusu olmadan ılıskı yurumez zaten. Ayy ben cıkıyorum kızlar kafamdakı figürler kaybolmadan gıdıp zumba yapayım, o zaman dans yehhhhuuuu

Vayyyh vaaaayyh be şu hatunların rutinini, sezonluk diye çıkarılıp 1500 bölüm süren dizi gibi izliyorum valla hahahha
Eeeee ne dedin ne dedin? O ne dedi sonra?
Zaten hayatımı dinleyen senaryo yaz diyooo..
Ben önce bi gerilmiştim. Aman birakivereyim dediydim icimdenn. Adam onu diyince yumusadim böyle yine kedi gibi oldummm

Hep mi kahve içeceğiz dedi arada salep de içeriz bozaaaa da demedim tabiii dedim çayda iceriz. Bahar gelsin daha rahat görüşürüz. Cemreler kaldi mi düşecek dedi. Kaldi dedim. Biri de nilosun gönlüne düşsun emin olalim duygularımızdan. Nasil istersen dedi. Herseyi de kabulleniyor. Acaba biraz mikserlesem mi altindan ne cikacak

Shdkdjsjsks merakla beklıyorum niloşim. Kaybetme korkusu olmadan ılıskı yurumez zaten. Ayy ben cıkıyorum kızlar kafamdakı figürler kaybolmadan gıdıp zumba yapayım, o zaman dans yehhhhuuuu
Oyna love oyna sen oyna lovecan sen oyna
Vayyh demek korkuyomuş kaybetmekten
Sen de çok küçüksün sanki profiline bakınca
Kaç yaşındaydın dört bebeli güzel anacık
Evet minicigim
Minyonum yasimi gostermiyorum.
Yoksa valla 40 im 41 den gün aliyom.
Loveun yasimdaydim ayrildigimda be gülüm.
Tüm guzel yillarim gitti o arada..

ben zumbayi zayiflamak icin yapiyorum yaw kimse bana zumbanin farkli kullanim alanlari oldugundan bahsetmedi

ben zumbayi zayiflamak icin yapiyorum yaw kimse bana zumbanin farkli kullanim alanlari oldugundan bahsetmedi
Hala öğrenemedin mi gizzz
Zumba heriflerimizin koltuga oturup bizi izledigi icinde egzantirik hareketler barındıran cok amacli bir sporrr... Hoplanir ziplanir duvara dayanir camasir sepetine çıkılır

Adımı Emma diye değiştircem ya çok seksi geldi kulağıma
Benimki bana daha ilk gün dedi ki...
Ismimi sen kullanma bundan hoşlanmadigginni herkes adimla seslensin sen seslenme dedi...

Hmmm anladim heralde safinaz değilim
Kafayı siyirsam da anliyom yani.

Bu bana farkli farkli hitap ediyor daha adimi söylemedi. Ama her güne bir masal gibi bir gün aşk böceği oluyorum bi gun Monica bi gun Emma...( Emma ile Monica yi uydurdum )
Düşünsene seninki Emma'm diyor Emmam mamam memem ...Nereye gidiyioo yine aklim looo

Ahahhaha memem derken

Sana sanatçı flört bulacağız yavrum belli oldu. Ay hadi inşallah.

Hayat baska turlu geçmiyor Zerre...
Hep gülerim gülümserim güldürürüm
Lisede üniversite tiyatro oynadim ..
Cok severim aslında...
Icinden canli cikamacam dünyayı ciddiye almayi birakali cok oldu
En iyisini yapıyorsun. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…