- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
O Angelina Joli bi keremmmBence kesin okuyacak beybi
Ee soruma cevap ver resimdeki sensin dimi hıı beybii
On diyesim var... Hadi kahvalti hazirlarken yazan da bi benimYalniz hâlâ 700 olmadısahi bir sayfaya kaç mesaj sığıyordu
Otururken herkes yazar önemli olan kahvalti hazırlarken yazmakOn diyesim var... Hadi kahvalti hazirlarken yazan da bi benim
Bu kadar çalışmaya can nasıl dayanır soci, allah kolaylık versin
Ay o kadar abartmazlar her halde ya dicem ama bavulla gidilir kısmını duyunca caydımSen diyince hatirladim. Evet izlemistim ben böyle kv oturuyordu kiz geldi elini basina koydu böğrüne koydu kv önünde bi garip saygi gösterisiydi. Işin garibi bunu her kiyafet degisiminde yapmalariymis en az 5 kiyafet giymeliymissin lovecan
İddialı da olsa kişiye göre ayarlanıyordur mutlakaDamatada yapılır aynı gösteri10 kıyafet giyende var çünkü ne kadar çoksa o kadar mutlu olurlar,severler. O yüzden saçları da o kadar iddialıdır.
Kızım bir günlük, normal hayattakiler olsa onlar boğar adamı ama bir gün idare edilir bunlar, her kıyafete bir bilezik bile taksalarEe dugun yemeklerıne bızde bavulla gıdılıyor derken gercekten cıddılermıs oyle mı? Ya ben arnavut adetlerını yok ayakta duracaksın yok servıs falan dıye bılıyordum, bu kadar derınlemesıne duymadım. Abbow bu ne bee
Sen acele etme bi ya, ne çabuk evleniyorsunuz, allah aşkına iyi tanı zaten, 1 ay oldu mu siz konuşmaya başlayalıAynen love. Ben ciddi düşünen biriyim ama inanki bir yanim istemiyor. Yeniden aynı seyleri yasamaktansa ölürüm daha iyi.
Adam cocuklarimi kabullendi. Hatta 5 arti 1 ev tutma hayali var. Onlardan bahsederkej biz bizim diyor bu hoş. Ama içimdeki bu korku fena bir his loveeee
Offf soci allah yardımcın olsun.
çabanı takdir ediyorum nilosiSanirim 700 yapmak icin an itibariyle peşpeşe 3. Mesajımı yazmaktayım... Stopp
hey maşallah stop ha gayret stopAzimle işeyen duvari deler atasözüyle uyum içindeyim Stop
ya bunu love ın aklına sokmayalım benceArada bi slm verseydin Emma'm yaaa...
Çintiyan cok hoş bisey sirf fantazi icin bile temennaa yapilir adamlara
Aaaaa atlantis tabikiŞu düğün dernek işlerini o kadar sevmiyorum ki, okurken afakanlar bastı
Hep böyle; sade şekilde, sadece samimi arkadaşlarımın ve bir kaç aile bireyinin katıldığı bir tören hayal ederdim. Bilin bakalım kim asla dediklerini yaşayamadığı gibi acayip bir düğünle evlendi?
İpucu: şu an boşanıyor, yan sekmede de şampanya fiyatlarını inceliyor.
Maalesef düğün dediğin bizim hayallerimizdeki gibi değil ailelerin istediği gibi oluyor. Pandemide evlenenler o konuda çok şanslı diye düşünüyorum. Ben iki ayrı kına ve düğün yapmak zorunda kaldım biri mahalle biri köy düğünüŞu düğün dernek işlerini o kadar sevmiyorum ki, okurken afakanlar bastı
Hep böyle; sade şekilde, sadece samimi arkadaşlarımın ve bir kaç aile bireyinin katıldığı bir tören hayal ederdim. Bilin bakalım kim asla dediklerini yaşayamadığı gibi acayip bir düğünle evlendi?
İpucu: şu an boşanıyor, yan sekmede de şampanya fiyatlarını inceliyor.
Popişimde boza pişirdiler niloşimmArada bi slm verseydin Emma'm yaaa...
Çintiyan cok hoş bisey sirf fantazi icin bile temennaa yapilir adamlara