- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
Dünyaya, büyüklerin alamadıkları hevesleri yerine getirmekle görevlendirilerek geldik sanki. Niye toplum böyle ki? Neyse.Maalesef düğün dediğin bizim hayallerimizdeki gibi değil ailelerin istediği gibi oluyor. Pandemide evlenenler o konuda çok şanslı diye düşünüyorum. Ben iki ayrı kına ve düğün yapmak zorunda kaldım biri mahalle biri köy düğünübana kalsa gelinlikle nikah kıymak yeterliydi.
Düğün cdlerini 3 ay sonra afakanlar basarak izledim. Nefret ederim kuru gürültüden. 12 yıl geçti hala hatırlayınca kalbim sıkışıyor. Ama aileler böyle istedi, gönüllerini yapmak gerekiyordu yaptık. Bazı konularda büyükleri kırmamak gerekiyor biz de kırmadık.
Sen kurtulabildiğine şükredip şampanya bakmaya devam et, sil o düğünü zihninden güzel bir hayat seni bekliyor
Bu bir silsile, onlar da büyüklerininin istediği gibi yaptı. Ben çocuklarıma karışmayacağım diyorum ama yine de hayal kurduğum oluyor şurada şöyle bir şey ne güzel olur diye, ama öyle çalgılı çengili değil, kimseyi yormayacak şekilde sade ve zarif. Belki bir butik otel kapatarakDünyaya, büyüklerin alamadıkları hevesleri yerine getirmekle görevlendirilerek geldik sanki. Niye toplum böyle ki? Neyse.
Ah ah zemherim, her gün yatağımdan kalkarken adeta saçlarımı minik serçeler tutuyormuşçasına, üstümü ceylanlar giydiriyormuşçasına hissediyorum. Bir de milletin dili içine kaçsa keyfim iyice güzel olacak da işte, iş bulduktan sonra kendi evime çıkarım inşallah.
Kesinlikle öyle, bende emeği çok olan bir büyüğümü de istemesem de azarladım artık. Çünkü değersiz hissetmeye başlamıştım. Olan bizim kıza oldu diye diye vahlanıyordu. Ben de laf arasında; "Ben bekaretten ibaret değilim. Benim bir ruhum, hayat misyonum ve bilincim var, insanım dedim. Bana bir şey olduğu yok yahu, sadece artık bakire değilim, niye bu kadar vahlanıyorsunuz?" dedim.Bu bir silsile, onlar da büyüklerininin istediği gibi yaptı. Ben çocuklarıma karışmayacağım diyorum ama yine de hayal kurduğum oluyor şurada şöyle bir şey ne güzel olur diye, ama öyle çalgılı çengili değil, kimseyi yormayacak şekilde sade ve zarif. Belki bir butik otel kapatarak. Rabbim herkese güzel günler göstersin.
Sen tımarhaneden çıktın yavrum tabi ki öyle hissedeceksin. Elaleme hiç takılma ver ağızlarının payını, bir kaç aya hepsi normalleştirir. Eski kafalar boşanınca hayat bitecek sanıyor öyle olmadığını göster onlara neşen hiç bozulmasın.
Atlantis sen güçlü ve muhteşem bir kadınsın benceKesinlikle öyle, bende emeği çok olan bir büyüğümü de istemesem de azarladım artık. Çünkü değersiz hissetmeye başlamıştım. Olan bizim kıza oldu diye diye vahlanıyordu. Ben de laf arasında; "Ben bekaretten ibaret değilim. Benim bir ruhum, hayat misyonum ve bilincim var, insanım dedim. Bana bir şey olduğu yok yahu, sadece artık bakire değilim, niye bu kadar vahlanıyorsunuz?" dedim.
Boşanmış olduğunu söyleme kimseye falan filan. Bu benim tercihimdi, bunun üzerine bana cümle kuran biriyle aynı ortamda bulunmamak için elimden geleni yaparım zaten. Sanki yaralı ceylanmışım da kurt kapanına düşmüşüm gibiler.
Ay ne çok konuştum.
Yine olsa yine boşanırdım, dans ede ede boşanırdım. Hayatımı anormal birine ve onun anormal ailesine adamak, köle olmak için harcayamazdım. Benim hala hayallerim var.
Teşekkür ederim. Umarım öyleyimdir.Atlantis sen güçlü ve muhteşem bir kadınsın bence
Hayattan muhakkak istediğini alacaksın
her zamanki gibi evdeyim pandemi sağolsunGönaydınslar böbişlerim nörüyonu
Goşmaya hazırlanıyorumGönaydınslar böbişlerim nörüyonuz
Liloşim birdaha evlenmek kısmet olursa şu saçmalık olarak adlandırdıgım seylere para harcayıp, mılletın sagda solda yaa hıc begenmedım, tavuk olmasaydı daha ıyı olurdu yok bahcesı beton olmalıydı topuklarım cımlere battı dıye konusmasına asla musade etmeyecegım. Kımseyı memnun edemedıgın gıbı sana gıren cıkanın da haddı hesabı yok. Cok gereksız o paraya uber bır balayı yaparım kafam da rahat olurBen de düğüncü değilim hiç. He hayal ettiğim çok az kişinin katıldığı sade aksam yemeği gibi bisey olurdu istediğim mekanlar 500 bini bulurdubi de sayıda eksilmeye asla gidemezdik çünkü aileler...
Nikah sonrası en yakinlarla ufak bi yemekle yırttık biz de. zalım bi kına yaptım gerçi
Eşime bu bile çokmuş, ah be pandemide evlenmek vardi diyor
Neredeyse hiç adet yoktu bizde. Millet coşmuş, yok bohçası, yok testiyi kırması, kırmızı kuşak (neffffretim), efendime soyliyim bunun gibi şeyler.
Baya steril evlendik darısı böyle isteyenlerin başına
Goşuyom çok pis, öğlenden sonra halk oyunları dersine girip bebelere goşacamGoşmaya hazırlanıyorumsen nörüyorsun
Helal kız sana aynen böyle devamKesinlikle öyle, bende emeği çok olan bir büyüğümü de istemesem de azarladım artık. Çünkü değersiz hissetmeye başlamıştım. Olan bizim kıza oldu diye diye vahlanıyordu. Ben de laf arasında; "Ben bekaretten ibaret değilim. Benim bir ruhum, hayat misyonum ve bilincim var, insanım dedim. Bana bir şey olduğu yok yahu, sadece artık bakire değilim, niye bu kadar vahlanıyorsunuz?" dedim.
Boşanmış olduğunu söyleme kimseye falan filan. Bu benim tercihimdi, bunun üzerine bana cümle kuran biriyle aynı ortamda bulunmamak için elimden geleni yaparım zaten. Sanki yaralı ceylanmışım da kurt kapanına düşmüşüm gibiler.
Ay ne çok konuştum.
Yine olsa yine boşanırdım, dans ede ede boşanırdım. Hayatımı anormal birine ve onun anormal ailesine adamak, köle olmak için harcayamazdım. Benim hala hayallerim var.
Temizlik yaptım birazdan çocukları parka çıkaracağım. Bu gün hareketli geçecekGönaydınslar böbişlerim nörüyonuz
Öğlenden sonra ınsallah. Gece neredeyse hıc uyumadan sabah oldu, basım cok donuyor uykusuzluktanHelal kız sana aynen böyle devam
Temizlik yaptım birazdan çocukları parka çıkaracağım. Bu gün hareketli geçeceksen nasılsın mezdeke kostümünü ne zaman giyiyorsun
Ahmet abi dibledirir seni, hiç mi uyumadı ufaklıklarÖğlenden sonra ınsallah. Gece neredeyse hıc uyumadan sabah oldu, basım cok donuyor uykusuzluktan
Hiç soluklu dalış yapamadık diyelim, en son ıkısını de kucaklayıp yanıma aldım sabah alarm calmadan ıkısı de uyandı. Bu gece buyuk ıhtımalle ben devrılırım bakıcı kız devralır resmen çöktüm kapatıcı işlemiyor gözlaltlarıma. Sızde de tek kale mac var galıbasıAhmet abi dibledirir seni, hiç mi uyumadı ufaklıklar
Bence çocukları şu haldeyken ex öküze gönder de bakıcıyla çocuk bakmanın kolay olduğunu söylüyordu ya görsün anasının gözünü. İki tane diş çıkaran bebe ile. Ay ama bu bebelerin nazı hep anasına oluyor, babaya gidince 18 saat uyuyadabilirlerHiç soluklu dalış yapamadık diyelim, en son ıkısını de kucaklayıp yanıma aldım sabah alarm calmadan ıkısı de uyandı. Bu gece buyuk ıhtımalle ben devrılırım bakıcı kız devralır resmen çöktüm kapatıcı işlemiyor gözlaltlarıma. Sızde de tek kale mac var galıbası
Yok şöyan paşa gelse uyuyamazlar, damaklar berbat ama gondersem de ılgılenır sımdı hakkını yemeyeyım oglanda cok ılgılenmıstı hıc anlamamıstım dıs falan cıkardıgını. Ama ıkızler benı yere serdı yaBence çocukları şu haldeyken ex öküze gönder de bakıcıyla çocuk bakmanın kolay olduğunu söylüyordu ya görsün anasının gözünü. İki tane diş çıkaran bebe ile. Ay ama bu bebelerin nazı hep anasına oluyor, babaya gidince 18 saat uyuyadabilirler
kiyamam onlaraYok şöyan paşa gelse uyuyamazlar, damaklar berbat ama gondersem de ılgılenır sımdı hakkını yemeyeyım oglanda cok ılgılenmıstı hıc anlamamıstım dıs falan cıkardıgını. Ama ıkızler benı yere serdı ya