- 9 Şubat 2010
- 17.837
- 39.782
Milserle canım hep gülücük saçarak içini göremezsin vakti gelince onu da yapZaten hayatımı dinleyen senaryo yaz diyooo..
Ben önce bi gerilmiştim. Aman birakivereyim dediydim icimdenn. Adam onu diyince yumusadim böyle yine kedi gibi oldummm
Hep mi kahve içeceğiz dedi arada salep de içeriz bozaaaa da demedim tabiiidedim çayda iceriz. Bahar gelsin daha rahat görüşürüz. Cemreler kaldi mi düşecek dedi. Kaldi dedim. Biri de nilosun gönlüne düşsun emin olalim duygularımızdan. Nasil istersen dedi. Herseyi de kabulleniyor. Acaba biraz mikserlesem mi altindan ne cikacak
Bana da afrodizyak etkisi yapıyor delirmeceleri okumak ama haftaya çarşambaya kadar yasağımız var. Boşa gidiyor afrodizyakNe yazıştınız kızlar. Konu bitsin yazıcam diyorum bi iş çıkıyor geri geliyorum 5 sayfa daha derken araya gireyim yeter gayri dedim.Yav neler konuştunuz neler. Bi tek dudiş konuşulmadı. Benim bu hafta boşluklarım oldu sevgilideydim bol bol dudiş oldu. Ve sizinle muhabbetlerden sonra bana bi rahatlık geldi cinsellikte kendi sınırlarımı aştım. Gece 3 e kadar oynaşıp 5 ye tekrar başa aldık filmi. Uykulu uykulu Daha bir zevk alır oldum. Orgazmsız suflemiz olmadı. Mune ye diyelim tekrar mizaha alsın yaw konuyu. Yasaklı bölgede daha tatlı geliyordu bunları yazışmak.
Hahah aslında evet. En azından ruhu kesinlikle sanatçı biri olmalı.Sana sanatçı flört bulacağız yavrum belli oldu. Ay hadi inşallah.
Beyaz ten siyah saç diyorumTipi de bilelim ki sarışın mı esmer mi seviyor
Allah kolaylık versin, benim de kızı çekiştimekten kolum tutmaz olmuş, bakına bakına yürüyor aceleden hiç haberi yokKızlar ben burda iken 3. Dünya Harbi koptu evimde.
Taraflar kizlar erkeklere karşı
ABD baskani Joe Biden olarak bi ateşkes imzalatıp geliyommmm
İkinci bir ev aldır onu da üzerine yaptır. Benim 60 gr bileziği yarısı benim param zaten deyip 120gra çıkarmam gibiEvlilik konuları açılmışBen mehir olarak ev istemiştim. 10 yıldır kredi ödüyoruz. Güya ev benim üstüme ama kimin parasıyla alındı. Yine ikimizin parasıyla
Ben de eşimi zor susturdum. Adam popaya şaplak ata ata dudişmeye çalışıyor ama yan odada anası vaaaarBizde bi kere arkadaş vardı evde. Eeee bende şarap içtim hafif Çakırkeyf çoştum sevgilim ses çıkarma, yavaş diye diye daralttı beni. Zor bi durum.
Bize mehir altın en az 80 gr istenir dediler. Ama bilezik kullanmadığım için ev dedim. Dediğin gibi bütçe zaten ortak. Onun da yarısını ben Ödemiş olacaktım.Allah kolaylık versin, benim de kızı çekiştimekten kolum tutmaz olmuş, bakına bakına yürüyor aceleden hiç haberi yok
İkinci bir ev aldır onu da üzerine yaptır. Benim 60 gr bileziği yarısı benim param zaten deyip 120gra çıkarmam gibi
Bizie özel kategori açacaklar +18+her telden diyeNe yazıştınız kızlar. Konu bitsin yazıcam diyorum bi iş çıkıyor geri geliyorum 5 sayfa daha derken araya gireyim yeter gayri dedim.Yav neler konuştunuz neler. Bi tek dudiş konuşulmadı. Benim bu hafta boşluklarım oldu sevgilideydim bol bol dudiş oldu. Ve sizinle muhabbetlerden sonra bana bi rahatlık geldi cinsellikte kendi sınırlarımı aştım. Gece 3 e kadar oynaşıp 5 ye tekrar başa aldık filmi. Uykulu uykulu Daha bir zevk alır oldum. Orgazmsız suflemiz olmadı. Mune ye diyelim tekrar mizaha alsın yaw konuyu. Yasaklı bölgede daha tatlı geliyordu bunları yazışmak.
İçimize gömdüklerimiz dışarı çıkıyor konuşuncaSahalara eskisinden iyi dönüşler yapar olduk yihhuuusuflelere doyalım.
Bende dukkan kapalıyken bile sonsuz bi gaza geliş vardi. Burda konuşunca daha bi yüzleşiyoruz belki ihtiyaç, istek ve duygularımızla.
Çok sevindim senin adına oh
Ayy aklıma kayınvalidesinin üst katında oturan gelinler geldiBen de eşimi zor susturdum. Adam popaya şaplak ata ata dudişmeye çalışıyor ama yan odada anası vaaaar
Amin arkadaşım, inşallahBir an önce hayırlısıyla gelir inşallah minik yavrunuzama gelince de başta daha iyi olmuyor bugünlerin tadını çıkarın, gelecekten seslenmiş olayım bende hamilelikte 5. ayımdan sonra hiç orgazm olamadım klitoral bile olmadı sıfır his yani istiyorum doyamıyorum aşırı gergindim o zaman şimdi doğumun üzerinden 5 ay geçti hala çoğu zaman uzaktan el sallaşıyoruz toparlayamadık bu mevzuyu bende buraları okuyup okuyup depresyona giriyorum paylaşacak anım olmadığı için de gizli gizli takip ediyorum
Off desene bana yine kurumuş geceler, dudişsiz haftalarAy tüp bebek de zor. Benim iki çocuk tüp bebek. İlk 12 hafta yasak çok zor geçti çok
Bizde ben biraz sesli çalışıyorum.Ben de eşimi zor susturdum. Adam popaya şaplak ata ata dudişmeye çalışıyor ama yan odada anası vaaaar
Valla ilaçlar beni coşturduğu için rüyada bol bol oluyordu ama gerçeği gibi olmuyor tabiiOff desene bana yine kurumuş geceler, dudişsiz haftalar
Bize öyle bir koşul koymadılar ama zaten alınacak ilk evin tapusu da söz verilince gram hesabına gerek kalmadıBize mehir altın en az 80 gr istenir dediler. Ama bilezik kullanmadığım için ev dedim. Dediğin gibi bütçe zaten ortak. Onun da yarısını ben Ödemiş olacaktım.
Oooo nerden nerelere maşallahBen de eşimi zor susturdum. Adam popaya şaplak ata ata dudişmeye çalışıyor ama yan odada anası vaaaar
Allahtan o var yoksa delirir insan, mayısa kadar boştayız bana enerji yükleyin kızlarValla ilaçlar beni coşturduğu için rüyada bol bol oluyordu ama gerçeği gibi olmuyor tabii
Eşim de aynısını dedi. Millet ömür boyu nasıl kv ile oturup bir de çocuk yapıyor vallahi tam sevicem sevemiyorum ısırık alıp bırakmışım gibi dediAyy aklıma kayınvalidesinin üst katında oturan gelinler geldihiç aklım almıyor öyle oturmayı
Oooo nerden nerelere maşallah
Loveı karıştırma ramazan geliyor stok yapacak onlarZemheri de gelmissssama love hanım hala zumbada
Diyene bak kendi 3 cocuk annesi , yasini gosteriyor sanar gormeyendeSen de hoş bir bayansın belli, maşaallah hiç 4 çocuk anası gibi durmuyorsun.
Naber EbruBen zımbacı degilim platesciyim...
Ebru de bana
İşte bu soruyu sormucaktinSen kac yasindasin cocugun var mi mehlika
Estağfirullah canım,o senin güzel bakışından kaynaklıDiyene bak kendi 3 cocuk annesi , yasini gosteriyor sanar gormeyende