Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Milserle canım hep gülücük saçarak içini göremezsin vakti gelince onu da yap

Bana da afrodizyak etkisi yapıyor delirmeceleri okumak ama haftaya çarşambaya kadar yasağımız var. Boşa gidiyor afrodizyak

Kızlar ben burda iken 3. Dünya Harbi koptu evimde.
Taraflar kizlar erkeklere karşı
ABD baskani Joe Biden olarak bi ateşkes imzalatıp geliyommmm
Allah kolaylık versin, benim de kızı çekiştimekten kolum tutmaz olmuş, bakına bakına yürüyor aceleden hiç haberi yok
Evlilik konuları açılmış Ben mehir olarak ev istemiştim. 10 yıldır kredi ödüyoruz. Güya ev benim üstüme ama kimin parasıyla alındı. Yine ikimizin parasıyla
İkinci bir ev aldır onu da üzerine yaptır. Benim 60 gr bileziği yarısı benim param zaten deyip 120gra çıkarmam gibi

Bize mehir altın en az 80 gr istenir dediler. Ama bilezik kullanmadığım için ev dedim. Dediğin gibi bütçe zaten ortak. Onun da yarısını ben Ödemiş olacaktım.

Bizie özel kategori açacaklar +18+her telden diye
İçimize gömdüklerimiz dışarı çıkıyor konuşunca

Amin arkadaşım, inşallah Valla biz hazır çölde gibi yaşıyorken çıksın aradan istiyoruz, analık işte daha olmadan başlıyor duygusu.
Ben de okudum okudum, ne anlatayım diye düşündüm Sonra kurumuş içimi dökeyim dedim.

Ben de eşimi zor susturdum. Adam popaya şaplak ata ata dudişmeye çalışıyor ama yan odada anası vaaaar
Bizde ben biraz sesli çalışıyorum. Ne zaman böyle oldu bilmiyorum ama adam bazen ağzımı kapatıyor. Hele boşalma anında kendimden geçiyorum adeta. Adam artık benimle banyoya girmek istemiyor komşulara ses gidecek korkusundan.

Bize mehir altın en az 80 gr istenir dediler. Ama bilezik kullanmadığım için ev dedim. Dediğin gibi bütçe zaten ortak. Onun da yarısını ben Ödemiş olacaktım.
Bize öyle bir koşul koymadılar ama zaten alınacak ilk evin tapusu da söz verilince gram hesabına gerek kalmadı aman allah onların hesabını yapmak zorunda bırakmasın. Öyle bir şey olursa adama hiçbir şey kalmıyor bütün mal benim üzerime geçiyor zaten. Varımız yoğumuz benim mehire denk gelecek yazık adama be 12 senede ancak benim mehiri toplayabilmişiz evin daha 2 yıl ödemesi de duruyor.

Ben zımbacı degilim platesciyim...
Ebru de bana
Naber Ebru
Sen kac yasindasin cocugun var mi mehlika
İşte bu soruyu sormucaktin
Yaşıt sayılırız, 3 çocuğum var en büyüğü 11 en küçüğü 1, e ortanca eksik kalmasın o da 8 olacak Mayıs'ta
Diyene bak kendi 3 cocuk annesi , yasini gosteriyor sanar gormeyende
Estağfirullah canım,o senin güzel bakışından kaynaklı burdaki güzel hatunların yanında esamemiz bile okunmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…