- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
Dünyaya, büyüklerin alamadıkları hevesleri yerine getirmekle görevlendirilerek geldik sanki. Niye toplum böyle ki? Neyse.Maalesef düğün dediğin bizim hayallerimizdeki gibi değil ailelerin istediği gibi oluyor. Pandemide evlenenler o konuda çok şanslı diye düşünüyorum. Ben iki ayrı kına ve düğün yapmak zorunda kaldım biri mahalle biri köy düğünü bana kalsa gelinlikle nikah kıymak yeterliydi.
Düğün cdlerini 3 ay sonra afakanlar basarak izledim. Nefret ederim kuru gürültüden. 12 yıl geçti hala hatırlayınca kalbim sıkışıyor. Ama aileler böyle istedi, gönüllerini yapmak gerekiyordu yaptık. Bazı konularda büyükleri kırmamak gerekiyor biz de kırmadık.
Sen kurtulabildiğine şükredip şampanya bakmaya devam et, sil o düğünü zihninden güzel bir hayat seni bekliyor
Ah ah zemherim, her gün yatağımdan kalkarken adeta saçlarımı minik serçeler tutuyormuşçasına, üstümü ceylanlar giydiriyormuşçasına hissediyorum. Bir de milletin dili içine kaçsa keyfim iyice güzel olacak da işte, iş bulduktan sonra kendi evime çıkarım inşallah.