- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
Tipi de bilelim ki sarışın mı esmer mi seviyorSana sanatçı flört bulacağız yavrum belli oldu. Ay hadi inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tipi de bilelim ki sarışın mı esmer mi seviyorSana sanatçı flört bulacağız yavrum belli oldu. Ay hadi inşallah.
Me- me .... Meme... Göğüs...Ahahhaha memem derken
Maalesef bizde de öyle olmuştu. İyice duyarsızlaştım. Yeter artık bir an önce bitsin falan diyordum, bir şey hissetmiyordum. Hamile kalınca eskisinden deli manyak bir hâle geldim Ama bazı kadınlarda tam tersi oluyormuş. İnşallah sizin delirmeli olurMerhaba kızlar, ara ara okuyordum burayı ama maşallah her gün biner mesaj attığınız için yetişemiyorum hepsine
Valla ateşli hayatlı, dudişli geceleri okudukça üzüldüm de az da ben anlatayım dedim. Çünkü bebek derdinden ne dudiş kaldı ben de ne ateş
Eşimle on yıllık birlikteliğimiz, 6 yıllık evliliğimiz var. En başından beri cinselliği yaşayan bir çift olduk. Hep uyumlu ve istekliydik taa ki bebek isteyene kadar, arkadaş denemediğimiz kalmadı ama bebek de gelmedi. Tabi ilaçlar, aşılamalar, yok ters yat yok düz yat derken bizim cinsel hayat göreve döndü.
Özellikle ben bu aralar inanılmaz koptum ya bu işten Rüyada bile orgazm olan, adamın tepesine çıkan mirket gittiii, isteksiz içi pörsük biri geldi
Sen daha minnaksın ne hayatı kızKesinlikle bende bunu öğrendim hayatta
Amin inşallah delirmeceli olurHayır tüp de yaptık tutmadı, tutsana çocuğum anan baban da keyif yapsa diyorum yokMaalesef bizde de öyle olmuştu. İyice duyarsızlaştım. Yeter artık bir an önce bitsin falan diyordum, bir şey hissetmiyordum. Hamile kalınca eskisinden deli manyak bir hâle geldim Ama bazı kadınlarda tam tersi oluyormuş. İnşallah sizin delirmeli olur
Okurken 8-9 sene önceki ateşli ben gözümde canlandı Kız tadını çıkar valla en güzel zamanlar, hatta hiç uyumayıp sabahlaraca dudişlesen de olurNe yazıştınız kızlar. Konu bitsin yazıcam diyorum bi iş çıkıyor geri geliyorum 5 sayfa daha derken araya gireyim yeter gayri dedim. Yav neler konuştunuz neler. Bi tek dudiş konuşulmadı. Benim bu hafta boşluklarım oldu sevgilideydim bol bol dudiş oldu. Ve sizinle muhabbetlerden sonra bana bi rahatlık geldi cinsellikte kendi sınırlarımı aştım. Gece 3 e kadar oynaşıp 5 ye tekrar başa aldık filmi. Uykulu uykulu Daha bir zevk alır oldum. Orgazmsız suflemiz olmadı. Mune ye diyelim tekrar mizaha alsın yaw konuyu. Yasaklı bölgede daha tatlı geliyordu bunları yazışmak.
Ooo demek ki psikolojiler düzelmişNe yazıştınız kızlar. Konu bitsin yazıcam diyorum bi iş çıkıyor geri geliyorum 5 sayfa daha derken araya gireyim yeter gayri dedim. Yav neler konuştunuz neler. Bi tek dudiş konuşulmadı. Benim bu hafta boşluklarım oldu sevgilideydim bol bol dudiş oldu. Ve sizinle muhabbetlerden sonra bana bi rahatlık geldi cinsellikte kendi sınırlarımı aştım. Gece 3 e kadar oynaşıp 5 ye tekrar başa aldık filmi. Uykulu uykulu Daha bir zevk alır oldum. Orgazmsız suflemiz olmadı. Mune ye diyelim tekrar mizaha alsın yaw konuyu. Yasaklı bölgede daha tatlı geliyordu bunları yazışmak.
Sahalara eskisinden iyi dönüşler yapar olduk yihhuuu suflelere doyalım.Ne yazıştınız kızlar. Konu bitsin yazıcam diyorum bi iş çıkıyor geri geliyorum 5 sayfa daha derken araya gireyim yeter gayri dedim. Yav neler konuştunuz neler. Bi tek dudiş konuşulmadı. Benim bu hafta boşluklarım oldu sevgilideydim bol bol dudiş oldu. Ve sizinle muhabbetlerden sonra bana bi rahatlık geldi cinsellikte kendi sınırlarımı aştım. Gece 3 e kadar oynaşıp 5 ye tekrar başa aldık filmi. Uykulu uykulu Daha bir zevk alır oldum. Orgazmsız suflemiz olmadı. Mune ye diyelim tekrar mizaha alsın yaw konuyu. Yasaklı bölgede daha tatlı geliyordu bunları yazışmak.
Üfff ne güzel ya ben yorgunluktan hiç isteyemedim bu hafta. Kvde de bende. Hafta içi 1 kerecik oldu. Ama eksikliğini de çekmedim yani çekemedim daha doğrusuuNe yazıştınız kızlar. Konu bitsin yazıcam diyorum bi iş çıkıyor geri geliyorum 5 sayfa daha derken araya gireyim yeter gayri dedim. Yav neler konuştunuz neler. Bi tek dudiş konuşulmadı. Benim bu hafta boşluklarım oldu sevgilideydim bol bol dudiş oldu. Ve sizinle muhabbetlerden sonra bana bi rahatlık geldi cinsellikte kendi sınırlarımı aştım. Gece 3 e kadar oynaşıp 5 ye tekrar başa aldık filmi. Uykulu uykulu Daha bir zevk alır oldum. Orgazmsız suflemiz olmadı. Mune ye diyelim tekrar mizaha alsın yaw konuyu. Yasaklı bölgede daha tatlı geliyordu bunları yazışmak.
Haklısın valla ben bile çok fazla aydınlandım ki uygulama alanım sexting oluncaNe yazıştınız kızlar. Konu bitsin yazıcam diyorum bi iş çıkıyor geri geliyorum 5 sayfa daha derken araya gireyim yeter gayri dedim. Yav neler konuştunuz neler. Bi tek dudiş konuşulmadı. Benim bu hafta boşluklarım oldu sevgilideydim bol bol dudiş oldu. Ve sizinle muhabbetlerden sonra bana bi rahatlık geldi cinsellikte kendi sınırlarımı aştım. Gece 3 e kadar oynaşıp 5 ye tekrar başa aldık filmi. Uykulu uykulu Daha bir zevk alır oldum. Orgazmsız suflemiz olmadı. Mune ye diyelim tekrar mizaha alsın yaw konuyu. Yasaklı bölgede daha tatlı geliyordu bunları yazışmak.
aynen aynen Sevgilimde biraz toparladı bende. Direk yansıyor cinselliğe ya stres. Gerçi sağlık sorunu olmadığı sürece kafaya takmamak lazım.Ooo demek ki psikolojiler düzelmiş
Bizde bi kere arkadaş vardı evde. Eeee bende şarap içtim hafif Çakırkeyf çoştum sevgilim ses çıkarma, yavaş diye diye daralttı beni. Zor bi durum.Üfff ne güzel ya ben yorgunluktan hiç isteyemedim bu hafta. Kvde de bende. Hafta içi 1 kerecik oldu. Ama eksikliğini de çekmedim yani çekemedim daha doğrusuu
5 te alelacele dudiş sonra duş sonra işe yetişme telaşı. Makyaj falanda kar etmiyor sanki herkes anlıyor. Sen gece sabaha kadarOkurken 8-9 sene önceki ateşli ben gözümde canlandı Kız tadını çıkar valla en güzel zamanlar, hatta hiç uyumayıp sabahlaraca dudişlesen de olur
Kıskanıyodur onlar, güzel bi seks sonrası insan parlıyor resmen bi özgüven geliyor Ondan öyle oluyordur5 te alelacele dudiş sonra duş sonra işe yetişme telaşı. Makyaj falanda kar etmiyor sanki herkes anlıyor. Sen gece sabaha kadar
Bir an önce hayırlısıyla gelir inşallah minik yavrunuz ama gelince de başta daha iyi olmuyor bugünlerin tadını çıkarın, gelecekten seslenmiş olayım bende hamilelikte 5. ayımdan sonra hiç orgazm olamadım klitoral bile olmadı sıfır his yani istiyorum doyamıyorum aşırı gergindim o zaman şimdi doğumun üzerinden 5 ay geçti hala çoğu zaman uzaktan el sallaşıyoruz toparlayamadık bu mevzuyu bende buraları okuyup okuyup depresyona giriyorum paylaşacak anım olmadığı için de gizli gizli takip ediyorumAmin inşallah delirmeceli olurHayır tüp de yaptık tutmadı, tutsana çocuğum anan baban da keyif yapsa diyorum yok
Kendi mesajımı okurken kendime üzüldüm bee
Ay tüp bebek de zor. Benim iki çocuk tüp bebek. İlk 12 hafta yasak çok zor geçti çokAmin inşallah delirmeceli olurHayır tüp de yaptık tutmadı, tutsana çocuğum anan baban da keyif yapsa diyorum yok
Kendi mesajımı okurken kendime üzüldüm bee