Sagolasın canımGecmis olsun love
Ay bende youtube dan baktım ayy bu ne böyle alkış kıyamet, kıyafet gıy yok saclarına burj el khalıfa kadar yüksek topuz yaptır, bı topuklu ayakkabı olayına okeyım ordakı gerı kalan hıcbır seyı yapamazmısım sanırımAyy baktım da ne zormuş
Ama sen onu da becerirsin ne yakışır sana o kıyafetler
Aynen love. Ben ciddi düşünen biriyim ama inanki bir yanim istemiyor. Yeniden aynı seyleri yasamaktansa ölürüm daha iyi.Hııı ben almayayım, şöyan değil ama belki iddet sürem dolunca basarım nikahı shdkshsjssjşaka maka çok büyük risk dimi lağn. Düşünsene, evlılıgın en boktanını yaşamışsın, 3 cocukla bosanmıssın ve tekrar aynı seylerı yasamayacagının garantısının asla olmadıgı bırseye tekrar ımza atıyorsun ayt içim ürperdi gece gece
Ayy şöyan benımle aynı duyguları paylasan bırının olması ıcıme su serpıyor yemın ederım. Ben her ne kadar kızsam da sınırlensem de avkat bu ısın sonunu evlılıge getırecek, adam bastan berı net zaten, cıddı dusundugunu ustune basaaa basaaa soyluyordu hala daha soyluyor. Ben sankı bu mevzu tekrar gundeme gelse topuklarım gıbı hıssedıyorum, cok korkuyorum. Sızın erkek tarafında cocuk yok degıl mı? Bızım o konuda bır nebze daha mantıklı alınabılır kararlar, en azından bosanmıs anne baba cocuklarının psıkolojısıne hakımız ıkımızde ve benımkılerın adaptasyon surecı onunkılere gore cok kolay olur tahmınım bu. Ama ben o kulvarda bırdaha kendımı goremıyorum. Ayy cok karmasık cok, zaten daha ex okuzun etkılerını ustumden anca anca atıyorumAynen love. Ben ciddi düşünen biriyim ama inanki bir yanim istemiyor. Yeniden aynı seyleri yasamaktansa ölürüm daha iyi.
Adam cocuklarimi kabullendi. Hatta 5 arti 1 ev tutma hayali var. Onlardan bahsederkej biz bizim diyor bu hoş. Ama içimdeki bu korku fena bir his loveeee
Onun da bir cocugu var canim. Tanıştık beni taniyor zaten ve babasini destekliyor. Evlenirseniz benim kardeslerim olacak birlikte yasayacagiz diyor.Ayy şöyan benımle aynı duyguları paylasan bırının olması ıcıme su serpıyor yemın ederım. Ben her ne kadar kızsam da sınırlensem de avkat bu ısın sonunu evlılıge getırecek, adam bastan berı net zaten, cıddı dusundugunu ustune basaaa basaaa soyluyordu hala daha soyluyor. Ben sankı bu mevzu tekrar gundeme gelse topuklarım gıbı hıssedıyorum, cok korkuyorum. Sızın erkek tarafında cocuk yok degıl mı? Bızım o konuda bır nebze daha mantıklı alınabılır kararlar, en azından bosanmıs anne baba cocuklarının psıkolojısıne hakımız ıkımızde ve benımkılerın adaptasyon surecı onunkılere gore cok kolay olur tahmınım bu. Ama ben o kulvarda bırdaha kendımı goremıyorum. Ayy cok karmasık cok, zaten daha ex okuzun etkılerını ustumden anca anca atıyorum
Ay yok be ne evlenmesı, benımkı ayrılırım korkusuna konusunu uzun suredır acmıyor ama muhabbet aralarında, hatta en son sevdenın bebek kutlaması ıcın yemege gıttıgımız aksam demıstı ya ben yenıden evlendıgımde cok buyuk bır ev dusunuyorum, almak olarak degıl ama yaptırmak daha mantıklı dıye. Hayatında ben oldugum ıcın dogal olarak kendım uzerınden yorumladım ama genel fıkrı de o olabılır, bılemıyorum. Ben suan bu evden baska bır eve cıkayım tez zamanda baska bısey ıstemıyorum, cunku öküzden gerıye bıtek burası kaldı o da olmasın ıstıyorum artık. Aynı evın ıcınde ılla kı bır araya gelecek 5 cocuk, boguluyorum dusunurken dahaOnun da bir cocugu var canim. Tanıştık beni taniyor zaten ve babasini destekliyor. Evlenirseniz benim kardeslerim olacak birlikte yasayacagiz diyor.
Hersey guzel giderse dahi cocuklarin tamami icin pedagog destegi almam lazım.
Ex en son durakta bilecek o bilgiyi...
Dedigim gibi alti yilda geçse, icimdeki o travma geçmiyor. Ayni evin icinde durumlar dengeler degisiyor. Bi noluyoz durumu olacak yani.
Bilemiyom ki... Biz biraz bu faslı uzatalim love tadina varalim. Adamlar ciddi biz ciddi ama zamana yayalim...
Olursa bizde de 5 cocuk olacak ayni evde loveeeeAy yok be ne evlenmesı, benımkı ayrılırım korkusuna konusunu uzun suredır acmıyor ama muhabbet aralarında, hatta en son sevdenın bebek kutlaması ıcın yemege gıttıgımız aksam demıstı ya ben yenıden evlendıgımde cok buyuk bır ev dusunuyorum, almak olarak degıl ama yaptırmak daha mantıklı dıye. Hayatında ben oldugum ıcın dogal olarak kendım uzerınden yorumladım ama genel fıkrı de o olabılır, bılemıyorum. Ben suan bu evden baska bır eve cıkayım tez zamanda baska bısey ıstemıyorum, cunku öküzden gerıye bıtek burası kaldı o da olmasın ıstıyorum artık. Aynı evın ıcınde ılla kı bır araya gelecek 5 cocuk, boguluyorum dusunurken daha
3bebe daha olsa sınıf acılıyor bılıyor musun, yanı ben acıyorumOlursa bizde de 5 cocuk olacak ayni evde loveeee
Avukat o evi seninle bir hayat icin dedi. Ve bunu yapacak hissediyorum. Seven icin zorluk yoktur bunu biliyorum.
Sende tez vakit cik o evden. Sorunsuz da....
Rahat rahat yolunuza bakin. Bu arada 700. Sayfayi da yazip kapatalim sabah şok olsun bu dudiş kraliçeleriyine yazmislar gece gece biz dudisirken desinler
Beybiii resimdeki sensin dimi rüzgar saçlı kizOlursa bizde de 5 cocuk olacak ayni evde loveeee
Avukat o evi seninle bir hayat icin dedi. Ve bunu yapacak hissediyorum. Seven icin zorluk yoktur bunu biliyorum.
Sende tez vakit cik o evden. Sorunsuz da....
Rahat rahat yolunuza bakin. Bu arada 700. Sayfayi da yazip kapatalim sabah şok olsun bu dudiş kraliçeleriyine yazmislar gece gece biz dudisirken desinler
Love senin üç bebe ile halini görmeyi çok isterdim yaaw3bebe daha olsa sınıf acılıyor bılıyor musun, yanı ben acıyorumben hiç düşünemiyorum niloşi ama senın ıstemen cok normal ve cıddı dusunmende. Cunku 6 yıldır tek basına göğüslüyorsun olanı bıtenı, en azından kendını hazırlamak ıcın yılların olmus onunde. Benım daha 6ay olmadı. Çok ama çok korkunçlu bişey benım için yemın ederım ıkızler canıma okudular, bırını yerıne yatırıyorum otekı aniaağ dıye aglıyo, oglan süt dıye yataga vuruyor derken su saat oldu, yarın sabah nasıl kalkacagım allah bılsın valla herkes sızdıgına göre bana da müsade niloşitam en ama en çekzel geceler bızım olsun, bol dudıslı suflelı
Amin dostum cümlemizi inşallahAllah yamultmasin dostum
Nilosi devirmemişsiniz 700. SayfayıBu arada 700. Sayfayi da yazip kapatalim sabah şok olsun bu dudiş kraliçeleriyine yazmislar gece gece biz dudisirken desinler
GunaydinNilosi devirmemişsiniz 700. SayfayıPerformans düşüklüğü görüyorum
Onu bende cok merak ediyorum benim eski hallerim geliyiii gözüm önüne lovecani görünceLove senin üç bebe ile halini görmeyi çok isterdim yaawçok minnoş çok
Bence kesin okuyacak beybiOnu bende cok merak ediyorum benim eski hallerim geliyiii gözüm önüne lovecani görünce
Eeee sosyalim artik nikaha kadar sabredecez mecburlove bu cumleyi okumaz insallah...
O zaman benim de halimi görecennn.