- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
Adetleri temenna bunlar love gerçek...Yörü dit lağn benımle şaşak gecme niloşi
Heee bide yeni gelinken o yöresel kıyafetlerden giyip başka akraba düğünlerine de gidenler varGelın mı damada yapıyor, o saclar ne gercekten ben onu yaptırtmam kendıme ya
Gurur duyuyorlardir, vay beee işte benim gelinim falanAdetleri temenna bunlar love gerçek...
Tabii valide sultan kismini ben uydurdum
Ama kv ye yapılan o temenna kv lere amma valide sultan hissi veriyordur di mi
Dugunun ertesi günü yine en şaşalı elbiselerini giyip akraba ziyareti varmisHeee bide yeni gelinken o yöresel kıyafetlerden giyip başka akraba düğünlerine de gidenler var
Hayal kuruyoruz iki gözümüzün çiçeği.Kız liloş yarın evlenmıyorum ahdkdhs ayrıca ben cocuklu bır kadınım daha neler bunlar ılk defa evleneceklere yapılıyordur
Tavuklu şey lutfen yanlis anlasilmasin bacılarDugunun ertesi günü yine en şaşalı elbiselerini giyip akraba ziyareti varmis
Ama sabah bi kahvaltida tavuklu birsey yedireceklermis lovea
Kahvaltı da tavukDugunun ertesi günü yine en şaşalı elbiselerini giyip akraba ziyareti varmis
Ahdkdjsjs hürrem is comıngAdetleri temenna bunlar love gerçek...
Tabii valide sultan kismini ben uydurdum
Ama kv ye yapılan o temenna kv lere amma valide sultan hissi veriyordur di mi
Aman ben kendı akrabamın dugunune gıtmıyorum jskdsjsksjHeee bide yeni gelinken o yöresel kıyafetlerden giyip başka akraba düğünlerine de gidenler var
Iııyyyy bu ne bıcım adet beeGurur duyuyorlardir, vay beee işte benim gelinim falan
Sabah kahvaltısında tavuk? Sabah kahvaltıya uyanamam lan benDugunun ertesi günü yine en şaşalı elbiselerini giyip akraba ziyareti varmis
Ahdjdhsj sagol askıtom, zormus kız bunlar ne boyle adet ustune adetHayal kuruyoruz iki gözümüzün çiçeği.yoksa zordur almak bizden kızı.
Çocuklarına kurban olsun hepsi
Seni sevdeyle salondan oynayarak içeri girerken hayal ettim loveAhdkdjsjs hürrem is comıng
Aman ben kendı akrabamın dugunune gıtmıyorum jskdsjsksj
Iııyyyy bu ne bıcım adet bee
Sabah kahvaltısında tavuk? Sabah kahvaltıya uyanamam lan ben
Ahdjdhsj sagol askıtom, zormus kız bunlar ne boyle adet ustune adet
Hahaha yok be böbişim, ben evlensem de düğünle evlenmem artık, bi nikah bi yemek yallah.Seni sevdeyle salondan oynayarak içeri girerken hayal ettim love
Hayalî güzeldi ama lovecanHahaha yok be böbişim, ben evlensem de düğünle evlenmem artık, bi nikah bi yemek yallah.
bencede love cunku bu temenna neymis biliyon mu orda bulunan kadin coluk cocuk hepsinin elini öpecekmissinHahaha yok be böbişim, ben evlensem de düğünle evlenmem artık, bi nikah bi yemek yallah.
Akıtma dedikleri de bildiğin krep ama sabah sabah tavuklu olması bilemedim
Shdkdjska evlenmıs kadar oldum ne kınası yahu daha neler, ama yapanlar vardıe. Sevdenın kına gecesı ıkı gece olmustu mesela, bırı kadın erkek karısık bırı sadece kadınlar. Ama bana uymaz zaten bu kadar sey, yol yakınken doneyım, beynım yanmasınHayalî güzeldi ama lovecankına olur belki, kinada olur bak bunlar
Oooldu başka?
Allah gönlüne göre versin inş lovecan, hep çok mutlu ol emiiShdkdjska evlenmıs kadar oldum ne kınası yahu daha neler, ama yapanlar vardıe. Sevdenın kına gecesı ıkı gece olmustu mesela, bırı kadın erkek karısık bırı sadece kadınlar. Ama bana uymaz zaten bu kadar sey, yol yakınken doneyım, beynım yanmasın
Oooldu başka?
Insalah sosyalim, sende cok mutlu olasın sende cook tatlıssınAllah gönlüne göre versin inş lovecan, hep çok mutlu ol emiiçok tatlısın
Akıtma dedikleri de bildiğin krep ama sabah sabah tavuklu olması bilemedim
Oldu moldu işte..Shdkdjska evlenmıs kadar oldum ne kınası yahu daha neler, ama yapanlar vardıe. Sevdenın kına gecesı ıkı gece olmustu mesela, bırı kadın erkek karısık bırı sadece kadınlar. Ama bana uymaz zaten bu kadar sey, yol yakınken doneyım, beynım yanmasın
Oooldu başka?
Gecmis olsun loveYok katıbım babam degıl
Hııı ben almayayım, şöyan değil ama belki iddet sürem dolunca basarım nikahı shdkshsjssjBende anlamadim canim ama bu tavukta var bi mânâ bence...
Şu an icimde bunu bir turlu bulamamanin hezeyansal bosluguyla, biyiklarimi aldirdiktan sonra olusan o bosluk hissiyle yaziyom ki böyle bir duygu manasiz
Oldu moldu işte..
Nikahtan gonderecez seni bu boşluk başka turlu dolmaz