Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar ne yaptınız yahu? Ben dün gece sabah 4'e kadar işteydim valla. Şuan tekrar işteyim ama ruhum çekildi yani ☹️

O Osirius o Arnavut adetlerinden bir sürü fantazi çıkar bence🤣🤣 sen avkat beye temenna falan yaparsın sonra olaylar gelişir...

Hayır çok fesat değilim, bana bunu sen yaptın. 🤣
Bu kadar çalışmaya can nasıl dayanır soci, allah kolaylık versin 🙏🤗

Sen diyince hatirladim. Evet izlemistim ben böyle kv oturuyordu kiz geldi elini basina koydu böğrüne koydu kv önünde bi garip saygi gösterisiydi. Işin garibi bunu her kiyafet degisiminde yapmalariymis en az 5 kiyafet giymeliymissin lovecan
Ay o kadar abartmazlar her halde ya dicem ama bavulla gidilir kısmını duyunca caydım 😂😂 kolay değil sanki ama temenna kısmı çok zarif
Damatada yapılır aynı gösteri 🤗 10 kıyafet giyende var çünkü ne kadar çoksa o kadar mutlu olurlar,severler. O yüzden saçları da o kadar iddialıdır.
İddialı da olsa kişiye göre ayarlanıyordur mutlaka
Ee dugun yemeklerıne bızde bavulla gıdılıyor derken gercekten cıddılermıs oyle mı? Ya ben arnavut adetlerını yok ayakta duracaksın yok servıs falan dıye bılıyordum, bu kadar derınlemesıne duymadım. Abbow bu ne bee
Kızım bir günlük, normal hayattakiler olsa onlar boğar adamı ama bir gün idare edilir bunlar, her kıyafete bir bilezik bile taksalar 😱😱😱 lovecan 12yi falan buldur sen, giyinip gelmekten kimseyi görmeye fırsat da kalmaz, podyum gibi gider gelirsin 😂😂 millet endamını seyretsin.

Yorucu olur belki ama o kıyafetleri taşımak da ayrı zevk olur.

Allah mutluluğunuzu bozmasın da sıra onlara gelsin, hayırlısı inşallah

Aynen love. Ben ciddi düşünen biriyim ama inanki bir yanim istemiyor. Yeniden aynı seyleri yasamaktansa ölürüm daha iyi.
Adam cocuklarimi kabullendi. Hatta 5 arti 1 ev tutma hayali var. Onlardan bahsederkej biz bizim diyor bu hoş. Ama içimdeki bu korku fena bir his loveeee
Sen acele etme bi ya, ne çabuk evleniyorsunuz, allah aşkına iyi tanı zaten, 1 ay oldu mu siz konuşmaya başlayalı
Hanımlar ne yaptınız yahu? Ben dün gece sabah 4'e kadar işteydim valla. Şuan tekrar işteyim ama ruhum çekildi yani ☹️

O Osirius o Arnavut adetlerinden bir sürü fantazi çıkar bence🤣🤣 sen avkat beye temenna falan yaparsın sonra olaylar gelişir...

Offf soci allah yardımcın olsun.

Fantazi pek hoş oldu ama 😍

Kız okula, koca işe, oğlan canlı derse ben de telefon başına 😂😂😂 kalkıp kendime kahvaltı hazırlayacağım şimdi.
Sabahtan az yazın da temizliğimi çabuk bitireyim, buraya bakmaktan iş yapamıyorum 😅

Bu arada 700e ikinci yazan benim çatlayın 😘
3 4 günde 100 sayfa yazdık ya be 😱

Arada bi slm verseydin Emma'm yaaa...
Çintiyan cok hoş bisey sirf fantazi icin bile temennaa yapilir adamlara🤣🤣🤣

Şu düğün dernek işlerini o kadar sevmiyorum ki, okurken afakanlar bastı 😄
Hep böyle; sade şekilde, sadece samimi arkadaşlarımın ve bir kaç aile bireyinin katıldığı bir tören hayal ederdim. Bilin bakalım kim asla dediklerini yaşayamadığı gibi acayip bir düğünle evlendi? :işsiz:
İpucu: şu an boşanıyor, yan sekmede de şampanya fiyatlarını inceliyor. :KK53:

Hep böyle; sade şekilde, sadece samimi arkadaşlarımın ve bir kaç aile bireyinin katıldığı bir tören hayal ederdim. Bilin bakalım kim asla dediklerini yaşayamadığı gibi acayip bir düğünle evlendi? :işsiz:
Aaaaa atlantis tabiki 🤪🤪

Maalesef düğün dediğin bizim hayallerimizdeki gibi değil ailelerin istediği gibi oluyor. Pandemide evlenenler o konuda çok şanslı diye düşünüyorum. Ben iki ayrı kına ve düğün yapmak zorunda kaldım biri mahalle biri köy düğünü 😂😂😂 bana kalsa gelinlikle nikah kıymak yeterliydi.
Düğün cdlerini 3 ay sonra afakanlar basarak izledim. Nefret ederim kuru gürültüden. 12 yıl geçti hala hatırlayınca kalbim sıkışıyor. Ama aileler böyle istedi, gönüllerini yapmak gerekiyordu yaptık. Bazı konularda büyükleri kırmamak gerekiyor biz de kırmadık.

Sen kurtulabildiğine şükredip şampanya bakmaya devam et, sil o düğünü zihninden güzel bir hayat seni bekliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X