- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Artık cok gec nılosı, yorum bıle yaptımAhanda gızı everdik elbirligi ile okumadan silseydik bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık cok gec nılosı, yorum bıle yaptımAhanda gızı everdik elbirligi ile okumadan silseydik bari
Ne şartı ki loveUtandırın beni, sokun kafamı bacaklarımın arasına ama o kıyafetınde şartı varmış ya şartın içinden şart çıkıyo yemıne derım ahdksbssj
Şartına şurtuna şortuna da desen ben o kiyafeti giydiririm sanaUtandırın beni, sokun kafamı bacaklarımın arasına ama o kıyafetınde şartı varmış ya şartın içinden şart çıkıyo yemıne derım ahdksbssj
Çok geç fark ettimArtık cok gec nılosı, yorum bıle yaptım
Ne şartı ki love
Bir de geleneksel bir oyunu varmış onun temenna diye, dogru hatırlıyorumdur ınsallah, arnavut varsa ıcınızde dogrusunu yazsın yanlıs da olabılır. Bır nevi saygı gıbı bıseymıs, anlam veremeyıp kahkaha attım ama baya cıddıler hatta avkat oyle demıstı ıste, esıme bu sacmalıkları yaptırtmam dıye. Yok ipek gömlek yok topuklu ayakkabı yok saç baş, abi ben böyle seylerın ınsanı degılım ama ıs oraya gelırse bır (1) gunluk katlanabılırım sanırım, daha bılınen adetler falan varsa yazında agzıma sıcmasınlar bu da adet su da adet dıye ahdjdldhsj hemen de evlendırdım kendımıŞartına şurtuna şortuna da desen ben o kiyafeti giydiririm sana
Neymis şartı
Evet temenna love çok güzel bir karşılama, seni temenna yaparken hayal ettimde var Ya herkesin dibi düşer videolarına bakmalısın kesinlikleBir de geleneksel bir oyunu varmış onun temenna diye, dogru hatırlıyorumdur ınsallah, arnavut varsa ıcınızde dogrusunu yazsın yanlıs da olabılır. Bır nevi saygı gıbı bıseymıs, anlam veremeyıp kahkaha attım ama baya cıddıler hatta avkat oyle demıstı ıste, esıme bu sacmalıkları yaptırtmam dıye. Yok ipek gömlek yok topuklu ayakkabı yok saç baş, abi ben böyle seylerın ınsanı degılım ama ıs oraya gelırse bır (1) gunluk katlanabılırım sanırım, daha bılınen adetler falan varsa yazında agzıma sıcmasınlar bu da adet su da adet dıye ahdjdldhsj hemen de evlendırdım kendımı
Sen diyince hatirladim. Evet izlemistim ben böyle kv oturuyordu kiz geldi elini basina koydu böğrüne koydu kv önünde bi garip saygi gösterisiydi. Işin garibi bunu her kiyafet degisiminde yapmalariymis en az 5 kiyafet giymeliymissin lovecanBir de geleneksel bir oyunu varmış onun temenna diye, dogru hatırlıyorumdur ınsallah, arnavut varsa ıcınızde dogrusunu yazsın yanlıs da olabılır. Bır nevi saygı gıbı bıseymıs, anlam veremeyıp kahkaha attım ama baya cıddıler hatta avkat oyle demıstı ıste, esıme bu sacmalıkları yaptırtmam dıye. Yok ipek gömlek yok topuklu ayakkabı yok saç baş, abi ben böyle seylerın ınsanı degılım ama ıs oraya gelırse bır (1) gunluk katlanabılırım sanırım, daha bılınen adetler falan varsa yazında agzıma sıcmasınlar bu da adet su da adet dıye ahdjdldhsj hemen de evlendırdım kendımı
Bekarlığa veda da isterizzz biz de gelelimBir de geleneksel bir oyunu varmış onun temenna diye, dogru hatırlıyorumdur ınsallah, arnavut varsa ıcınızde dogrusunu yazsın yanlıs da olabılır. Bır nevi saygı gıbı bıseymıs, anlam veremeyıp kahkaha attım ama baya cıddıler hatta avkat oyle demıstı ıste, esıme bu sacmalıkları yaptırtmam dıye. Yok ipek gömlek yok topuklu ayakkabı yok saç baş, abi ben böyle seylerın ınsanı degılım ama ıs oraya gelırse bır (1) gunluk katlanabılırım sanırım, daha bılınen adetler falan varsa yazında agzıma sıcmasınlar bu da adet su da adet dıye ahdjdldhsj hemen de evlendırdım kendımı
Damatada yapılır aynı gösteri 10 kıyafet giyende var çünkü ne kadar çoksa o kadar mutlu olurlar,severler. O yüzden saçları da o kadar iddialıdır.Sen diyince hatirladim. Evet izlemistim ben böyle kv oturuyordu kiz geldi elini basina koydu böğrüne koydu kv önünde bi garip saygi gösterisiydi. Işin garibi bunu her kiyafet degisiminde yapmalariymis en az 5 kiyafet giymeliymissin lovecan
Her kiyafette muhim olan erkek tarafının taktigi altinlari cümle aleme göstermenmisEvet temenna love çok güzel bir karşılama, seni temenna yaparken hayal ettimde var Ya herkesin dibi düşer videolarına bakmalısın kesinlikle
Evet temenna love çok güzel bir karşılama, seni temenna yaparken hayal ettimde var Ya herkesin dibi düşer videolarına bakmalısın kesinlikle
Ee dugun yemeklerıne bızde bavulla gıdılıyor derken gercekten cıddılermıs oyle mı? Ya ben arnavut adetlerını yok ayakta duracaksın yok servıs falan dıye bılıyordum, bu kadar derınlemesıne duymadım. Abbow bu ne beeSen diyince hatirladim. Evet izlemistim ben böyle kv oturuyordu kiz geldi elini basina koydu böğrüne koydu kv önünde bi garip saygi gösterisiydi. Işin garibi bunu her kiyafet degisiminde yapmalariymis en az 5 kiyafet giymeliymissin lovecan
Gelın mı damada yapıyor, o saclar ne gercekten ben onu yaptırtmam kendıme yaDamatada yapılır aynı gösteri 10 kıyafet giyende var çünkü ne kadar çoksa o kadar mutlu olurlar,severler. O yüzden saçları da o kadar iddialıdır.
Hee nuseyı bılıyorum, gelın demek ahdkdhssj kakosıyı de ogrendım
Yaaa bide gelin her kıyafet değişiminde bir kişi ile giriş yapar dans ederek salina salına muhteşem gösteriş gerçekten ellerinde mendilleriHer kiyafette muhim olan erkek tarafının taktigi altinlari cümle aleme göstermenmis
Ben bu maddeyi cok sevdim. 5 kiyafete 5 set bence gayet ideal
Ahdkdhdksskks allah cezanı verecek ŞehmusHer kiyafette muhim olan erkek tarafının taktigi altinlari cümle aleme göstermenmis
Ben bu maddeyi cok sevdim. 5 kiyafete 5 set bence gayet ideal
Kv oyuna kaldirmadan somurtacakmissinEe dugun yemeklerıne bızde bavulla gıdılıyor derken gercekten cıddılermıs oyle mı? Ya ben arnavut adetlerını yok ayakta duracaksın yok servıs falan dıye bılıyordum, bu kadar derınlemesıne duymadım. Abbow bu ne bee
Evet gelin damada temenna yapar ama tabi sen istersen kayınvalide vsGelın mı damada yapıyor, o saclar ne gercekten ben onu yaptırtmam kendıme ya
Kv oyuna kaldirmadan somurtacakmissin
Sonra vur patlasin dicem de yok adapli oynayacakmissin
Ayakta durup " Valide sultanim var mi bi emriniz?" Derken love canlandi gözümde
Bekarlığa veda da isterizzz biz de gelelim
Temenna oncesi kendini bi kaşı ki düşmanlar çatlasın