- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Senin kağıtları biz yazsak keşkeDamat sonradan hıle hurda olmasın dıye yazılan kagıtları saka hahahaha dıye acıp bskmıs, nalet ossun kı 90 yazan da varmıs dıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kağıtları biz yazsak keşkeDamat sonradan hıle hurda olmasın dıye yazılan kagıtları saka hahahaha dıye acıp bskmıs, nalet ossun kı 90 yazan da varmıs dıyo
Off en cok uzuldugum seylerden bırısı bebelerı yuzunden bosanamayanlar, kanının son damlasına kadar kalmak zorunda olanlar zaten. Iyı kı olmamıs ıyı kı..O Osirius doğru söylüyor bak katip. O beni özelden daha yakından tanıyor, hayatımın tüm detaylarını biliyor. Ondan öyle dedi.
Mesela senin kariyerin mükemmel. Bebeklerin var ama yalnız başına aslan gibi büyütecek gücün de var. Benim elimde hiçbir şeyim yok şu an. Kariyerim bile hala oluşum evresinde.
Hahahahah bence olur yani niye olmasın. Maksat yeşillikGez yavrum gez. Bende gezecegım yarım kılo bıtene kadar gezerım sonrası malum kurkcu tukkanı
Damat tarafı yazıyor yalnız, kımı kafalayacagım en fazla sevdeye derdım oyle bı durumda olsamAcaba birini kafalayip yazdiramanmi kız
Dualarınıza dıkkat edın lutfen ama, detay onemlı. Allah analı babalı buyutsun dıye bosuna demıyorlar, ne kadar zor bılıyor musun senOturmasın love benim gibi defalarca tedavi olsaydın çocuk için “çocuğum olsaydı da boşanmış olsaydım “ tabirinin ne kadar çok kullandığına şaşırırdın
Yine garanticiDamat tarafı yazıyor yalnız, kımı kafalayacagım en fazla sevdeye derdım oyle bı durumda olsam
Ha bu olmadıDamat tarafı yazıyor yalnız, kımı kafalayacagım en fazla sevdeye derdım oyle bı durumda olsam
Evet yaa dua olayı çok ince bir olay. İnsan enine boyuna düşünüp öyle dua etmeliDualarınıza dıkkat edın lutfen ama, detay onemlı. Allah analı babalı buyutsun dıye bosuna demıyorlar, ne kadar zor bılıyor musun sen
Isteme istememe mevzuu degil imam nikahi kiyilirken bir sarttir bu cok dini mevzulara giremjyoreeeNeyse gelecekteki koca adayıma mihircik isteyeceğim iyiki konusu açıldı
Kesinlikle. Gerçekten çaresiz olanlara çok üzülüyorum. Bana yaptıkları o baskılar ve yıldırma politikaları yüzünden çocuk sahibi olma fikri bende aşırı büyük bir travma sebebi oldu. Psikoloğum dahi bana "o kadar korkmuşsun ki, kendi devamını sürdürmek istemiyorsun içten içe" dedi. Hayatım boyunca anaç bir kadın olmadım ama bir kırıntı bile varsa yok ettiler.Off en cok uzuldugum seylerden bırısı bebelerı yuzunden bosanamayanlar, kanının son damlasına kadar kalmak zorunda olanlar zaten. Iyı kı olmamıs ıyı kı..
Ev senin ustune miydiYa dini nikahı kıyarken imam soruyor zaten. Bana bir ev ve düğünde takılan tüm altınları verdiler de, sonra yerinde yeller esti. Olanın da oyunla iki dümenle üzerine yattılar. Duruşmada bile inkar ettiler yahu. Boş beleş evlendim, boş beleş boşanıyorum. Şu hayatta bana yattığım yerden kazanmayı tatmak nasip olmadı, hep run anka run haha
Sen nakit al yahut altin sonra git bitcoinmi neye istiyorsan basMihiri bitcoin hesabi olarak isteyebilirmiyiz teknoloji gelisti
Gelır ve meslek ne kadar onemlı dımı? Herkes bundan alacagını alsın bence.Kesinlikle. Gerçekten çaresiz olanlara çok üzülüyorum. Bana yaptıkları o baskılar ve yıldırma politikaları yüzünden çocuk sahibi olma fikri bende aşırı büyük bir travma sebebi oldu. Psikoloğum dahi bana "o kadar korkmuşsun ki, kendi devamını sürdürmek istemiyorsun içten içe" dedi. Hayatım boyunca anaç bir kadın olmadım ama bir kırıntı bile varsa yok ettiler.
Hahahahha tabi ki hayır. Evlenmeden önce kendi üzerinden babasına geçirmiş, tabi sonradan çıktı karamanın koyunuEv senin ustune miydi
Evet bir süre sonra ve şahit olduğum bir kaç olaydan sonra her olay için hayırlısını dilemenin esas olduğuna kanaat getirdim zaten ...Dualarınıza dıkkat edın lutfen ama, detay onemlı. Allah analı babalı buyutsun dıye bosuna demıyorlar, ne kadar zor bılıyor musun sen
Ben ramazanda pek aktıf olabılır mıyım bılemıyorum, bı hastam var onunla ılgılenecegım gıbı gozukuyor, ama sız yardırın katılabıldıgım yerlere katılırımEvet bir süre sonra ve şahit olduğum bir kaç olaydan sonra her olay için hayırlısını dilemenin esas olduğuna kanaat getirdim zaten ...
Ramazan geliyorsun topic yavaştan celebrian hatıroğlu sahura dek programına kaymasa mıydı hazır miyiz filan da demişken
Geçmiş olsun. Baban galiba.Ben ramazanda pek aktıf olabılır mıyım bılemıyorum, bı hastam var onunla ılgılenecegım gıbı gozukuyor, ama sız yardırın katılabıldıgım yerlere katılırım
Tabi ki önemli. Benim mesleğim vardı, bu ikinci üniversitem. Hayatımın misyonuna uygun bir meslek için tüm hayatımı baştan aldım ben. Pişman değilim asla yine olsa yine başlardım. Sadece seneler kaybettim ancak ömrümün geri kalanını kazandım.Gelır ve meslek ne kadar onemlı dımı? Herkes bundan alacagını alsın bence.
Geçmiş olsunBen ramazanda pek aktıf olabılır mıyım bılemıyorum, bı hastam var onunla ılgılenecegım gıbı gozukuyor, ama sız yardırın katılabıldıgım yerlere katılırım