Anaç ama yurdum annesı degıl. Bebeler en buyuk kozum, bakıcı kıza mesaj atarım yasaklar olmazda gıdebılırsem, hemen benı ara ve bebelerın durmadıgını soyle dıyeKadın biraz anaç duruyor. Seni hemen göndermez gibi. Belki bebeleri bahane Edip kaçarsın
Ufaktan yolunu yapıyorlar onun, hafta sonu açıklama gelir. Okullar tam kapanma bekliyor, bakalım ne olacakInsallah cekerler o zaman ya
İyi bari. İçinde senin annen gibi yavrım guzum modu yoksa sonrası için de rahat edersin.Anaç ama yurdum annesı degıl. Bebeler en buyuk kozum, bakıcı kıza mesaj atarım yasaklar olmazda gıdebılırsem, hemen benı ara ve bebelerın durmadıgını soyle dıye
Haber ızlemedıgım kac gun oldu, hıcbır seyden haberım yok.Ufaktan yolunu yapıyorlar onun, hafta sonu açıklama gelir. Okullar tam kapanma bekliyor, bakalım ne olacak
Sonrası ıcın ne gıbı bır rahatlıktan bahsettın anlayamadım?İyi bari. İçinde senin annen gibi yavrım guzum modu yoksa sonrası için de rahat edersin.
Offf kamu kuruluşları da esnek mesaiye dönsün yarabbbbim AminnUfaktan yolunu yapıyorlar onun, hafta sonu açıklama gelir. Okullar tam kapanma bekliyor, bakalım ne olacak
Yalnız onların da bebelerı var, adam bekar degıl hatırlatırım ve benım bebeler onların ıkısının yanında zemzemle yıkanmıs gıbı, anlatılanlar bu yönde
İşte bebeleri bahane edip kaçabilirsin. Israr etmez demek istemiştimSonrası ıcın ne gıbı bır rahatlıktan bahsettın anlayamadım?
Hıı anladım. Evet annem olsa doguruyorum desen senı oturturduİşte bebeleri bahane edip kaçabilirsin. Israr etmez demek istemiştim
Sussana lağğnn, sen benım felaket tellalım mısın mero kızAlıntı yapacak hal bırakmamışınız ya... Konu ortaöğretim boy pipilerden hemcinsten şaplak yiyen totolara, ordan Love'ın yiyeceği kol böreğine gelmiş. Valla analar hissediyo diyorum inanmıyorsunuz avkatin anasının da antenleri açık bence
Ben bir kaç saat bıraktım mı okumaya yetişemiyorum, sürekli hareket varAlıntı yapacak hal bırakmamışınız ya... Konu ortaöğretim boy pipilerden hemcinsten şaplak yiyen totolara, ordan Love'ın yiyeceği kol böreğine gelmiş. Valla analar hissediyo diyorum inanmıyorsunuz avkatin anasının da antenleri açık bence
Ee ben sabah yazılanlara yetısemedım ısteBen bir kaç saat bıraktım mı okumaya yetişemiyorum, sürekli hareket var
Olsun seninkiler tam anlamıyla bebe. Onunkiler çocuk artık. Ay çok şirin olur benceYalnız onların da bebelerı var, adam bekar degıl hatırlatırım ve benım bebeler onların ıkısının yanında zemzemle yıkanmıs gıbı, anlatılanlar bu yönde
Herkes derdini dökünce alıp başını gidiyorEe ben sabah yazılanlara yetısemedım ıste
Emın mısın? Yenı dıs cıkaran bebe tarafından hıc ısırıldın mı pekı? Eger ısırılmadıysan bu ıstegın cok normalOlsun seninkiler tam anlamıyla bebe. Onunkiler çocuk artık. Ay çok şirin olur benceben senin bebeleri bi ısırmak istiyorum nedense şu anda
Valla bu anaç tavırların ardından bir Firdevs hanım çıkarsa şoka girmem benSussana lağğnn, sen benım felaket tellalım mısın mero kız
Hele oğlunu ısırmak istemesiEmın mısın? Yenı dıs cıkaran bebe tarafından hıc ısırıldın mı pekı? Eger ısırılmadıysan bu ıstegın cok normal
Konu cok dagıldı, derdı olan burda alıyor solugu, ben eskı cekırdek kadroyu ozledım ama dısında kalanlar da ustune alınmasınlar lutfen, konu cok okunuyor dıye neredeyse aksama ne yemek pısıreyım yazılacak yanı, beklentım bu yondeHerkes derdini dökünce alıp başını gidiyor