Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın biraz anaç duruyor. Seni hemen göndermez gibi. Belki bebeleri bahane Edip kaçarsın
Anaç ama yurdum annesı degıl. Bebeler en buyuk kozum, bakıcı kıza mesaj atarım yasaklar olmazda gıdebılırsem, hemen benı ara ve bebelerın durmadıgını soyle dıye

Anaç ama yurdum annesı degıl. Bebeler en buyuk kozum, bakıcı kıza mesaj atarım yasaklar olmazda gıdebılırsem, hemen benı ara ve bebelerın durmadıgını soyle dıye
İyi bari. İçinde senin annen gibi yavrım guzum modu yoksa sonrası için de rahat edersin.

Bence bebelerle beraber git O Osirius
İnsanlar bilsin başına ne gelecek
Yalnız onların da bebelerı var, adam bekar degıl hatırlatırım ve benım bebeler onların ıkısının yanında zemzemle yıkanmıs gıbı, anlatılanlar bu yönde

Sussana lağğnn, sen benım felaket tellalım mısın mero kız

Ben bir kaç saat bıraktım mı okumaya yetişemiyorum, sürekli hareket var

Yalnız onların da bebelerı var, adam bekar degıl hatırlatırım ve benım bebeler onların ıkısının yanında zemzemle yıkanmıs gıbı, anlatılanlar bu yönde
Olsun seninkiler tam anlamıyla bebe. Onunkiler çocuk artık. Ay çok şirin olur bence ben senin bebeleri bi ısırmak istiyorum nedense şu anda

Olsun seninkiler tam anlamıyla bebe. Onunkiler çocuk artık. Ay çok şirin olur bence ben senin bebeleri bi ısırmak istiyorum nedense şu anda
Emın mısın? Yenı dıs cıkaran bebe tarafından hıc ısırıldın mı pekı? Eger ısırılmadıysan bu ıstegın cok normal

Emın mısın? Yenı dıs cıkaran bebe tarafından hıc ısırıldın mı pekı? Eger ısırılmadıysan bu ıstegın cok normal
Hele oğlunu ısırmak istemesi kim kimi ısırır orası tartışılır tabi

Herkes derdini dökünce alıp başını gidiyor
Konu cok dagıldı, derdı olan burda alıyor solugu, ben eskı cekırdek kadroyu ozledım ama dısında kalanlar da ustune alınmasınlar lutfen, konu cok okunuyor dıye neredeyse aksama ne yemek pısıreyım yazılacak yanı, beklentım bu yonde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…