Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç gitmek istemiyorum, kadınla şaşak geçer gibi olacak ya ilerde bizi duyarsa:olamaz::ıslık:
Ne münasebet, koskoca insanlarsınız ilerde açıklamak isterseniz detay vermek zorunda değilsiniz ki. Kaldı ki kadın nezaketen yemeğe çağırmış, pardon oğlunu çıtır çıtır yedim kaynana aday adaycığım da olmaz 😄 keyfine bak.

Ne münasebet, koskoca insanlarsınız ilerde açıklamak isterseniz detay vermek zorunda değilsiniz ki. Kaldı ki kadın nezaketen yemeğe çağırmış, pardon oğlunu çıtır çıtır yedim kaynana aday adaycığım da olmaz 😄 keyfine bak.
Koskoca ınsanlarız ama ne zaman peydah oldu olay? Oglunuz beni boşadıktan hemen sonra :KK70: :KK53:

Kv ne amaçla vuruyor bunu da açıklasana😂
Onun tek amacı rahatsız etmek, aralarında bir samimiyet yokmuş çünkü
ayy doğru yazilan kelime gözlerim doldu yazmadan geçemicem takıntılıyım eline sağlık ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz
branşım türkçe canım ondandır 😘
Geçen sene yurtta kalırken tanımadığım bir kız geldi yemekhane de sıra beklerken bir vurdu😯öyle ahım şahım dikkat çeken bir popom da yok. Neden vurdu anlamamıştım.

Aha işte bunlar hep yokluktan🤪
Aynisini yurtta bende yaşadım
Kız yurtlarında olur öyle şeyler, ama ben sadece arkadaşlarıma yapardım 😂😂 herkes her şeyi kaldırmaz

avkat hemen moda girmez insallah love o potansiyel var sanki az da olsa kendisinde 🤔
Avkatın haberı yok kı, mesaj attım ona, ılk aksam ıftarına ben annenlere gıdıyorum ıstersen sende gel dıye:KK53: love dalga gecme benımle yazmıs, valla lağn dıyorum ınanmıyor:KK70:

Bu arada size gereksiz ve alakasız bir haberim var :KK53: avkatın annesi beni ramazanın ilk günü iftara davet ediyor, sevde aradı, love annem bızım ıcın yaptıklarına tesekkur etmek ıstıyormus, salı aksamı ıcın musaıt mısın dıye:bicak: canım hıc gerek yok, ben karsılık bekleyerek yapmadım dedım, hayır annem cok ısrar edıyor sana börek açacakmıs dedı:KK59: geçmişler olsun, ahmet ağbime daha söylemedim:KK70:
Ben olsam gitmezdim ama gitmezsen de ayıp olur. Üffff sen bu annenin bir şey bilmediğine emin misin? Kızı falan çıtlatmasın?

Bu arada size gereksiz ve alakasız bir haberim var :KK53: avkatın annesi beni ramazanın ilk günü iftara davet ediyor, sevde aradı, love annem bızım ıcın yaptıklarına tesekkur etmek ıstıyormus, salı aksamı ıcın musaıt mısın dıye:bicak: canım hıc gerek yok, ben karsılık bekleyerek yapmadım dedım, hayır annem cok ısrar edıyor sana börek açacakmıs dedı:KK59: geçmişler olsun, ahmet ağbime daha söylemedim:KK70:
Aranızdaki elektriği çakmasınlar da gerisi sorun değil, götür börekleri yavrum 😘

Onun tek amacı rahatsız etmek, aralarında bir samimiyet yokmuş çünkü

branşım türkçe canım ondandır 😘

Kız yurtlarında olur öyle şeyler, ama ben sadece arkadaşlarıma yapardım 😂😂 herkes her şeyi kaldırmaz
Tanıdık arkadaşlar ile bizde yaparız ama tanımadığım birisi yapınca hoş olmuyor

Ben olsam gitmezdim ama gitmezsen de ayıp olur. Üffff sen bu annenin bir şey bilmediğine emin misin? Kızı falan çıtlatmasın?
Asla söylemez, kafasını kes söylemez. Gıtmezsem cok ayıp olur, 70yasında kadın benım ıcın borek acacakmıs ya :olamaz: :bicak:

Koskoca ınsanlarız ama ne zaman peydah oldu olay? Oglunuz beni boşadıktan hemen sonra :KK70: :KK53:
Dediğim gibi detayları bilmelerine hiiiç gerek yok. Hadi öğrendi diyelim, e bu işler kader kısmet işleri dersiniz 😄 :KK53:
Gönül isterdi ki "şimdi sevgili gaynanacığım, senin oğlan bana koştu, sonracığıma ben de bir baktım gideri var, dedim e yerim ki ben bunu. Ay bir de baktım ki bal gibi adam, en iyisi alayım dedim." diyebil ama işte, kişisel sınırlar haha 😄

Gereksiz mi olur hiç biz senin haberler için burdayız zati👍👍😍😍

Dediğim gibi detayları bilmelerine hiiiç gerek yok. Hadi öğrendi diyelim, e bu işler kader kısmet işleri dersiniz 😄 :KK53:
Gönül isterdi ki "şimdi sevgili gaynanacığım, senin oğlan bana koştu, sonracığıma ben de bir baktım gideri var, dedim e yerim ki ben bunu. Ay bir de baktım ki bal gibi adam, en iyisi alayım dedim." diyebil ama işte, kişisel sınırlar haha 😄
Ahmet ağbiiiiğğim galp ben dicem ya:KK53::KK70:oğlunuzla aramızda çekzel şeyler oluyo, cok mutlu sızde farkettınız mı de dıyeyım mı ankam:KK53::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X