Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bu anaç tavırların ardından bir Firdevs hanım çıkarsa şoka girmem ben avkat ev tutana kadar onlarla oturuyordu degil mi? Doğru mu anlamışım.
Evet canım onlarla yasıyordu. Bıhter de burda ama Ednan kım onu bılmıyorum

Ahmet ağbiiiiğğim galp ben dicem yaoğlunuzla aramızda çekzel şeyler oluyo, cok mutlu sızde farkettınız mı de dıyeyım mı ankam
Akıllı bir anneyse zaten oğlunun mutlu olmasından mutlu olur be lovem
Ahmet ağğğbiiiğğn sofranın ortasında "abi deme lazım olur" derse düşün sen haha. Hem madem bu adamla ilerlemeyi düşünüyorsun, annesinin oğluna tavrına, konuşma aralarında verdiği eslere dikkat etmek için mükemmel fırsat

Ankakuşum, ahmete bu gızlı bırsey de ve mımıklerını seyret yanı agzını kapatamıyor adam daha karsımda nasıl anlamayacak, eger anlamazsa zaten kadının gozluk numarasını olcturun derım. Sevdelerde kısır almaya asagıya ınıyorum sevde ıcın, sen zahmet etme ben getırırım dedı, kısır kasesı tartısmasında lutfen hayır ben alırım seklınde kısır almaya ındım.

Çünkü Ahmet bey aklına herkese duyurmayı koymuş bir abimiz. Hedefe giden yolda her hareketi kutsal sayıyor annesi anlasa dahi 40lı yaşlarındaki oğluna sen hayırdır çekmez herhalde ya, bir de Ahmet şimdilik sessiz kal derse üstüne kadın sesini çıkaramaz bence
Bir de senin sınırları yeni yeni öğreniyor, minnoş bir tehdit her şeyi çözer zannımca bebişim. Dinamikleri sen daha iyi biliyorsun, bas mim noktasına adamın

Yok şöyan o da aılesıne soylemeyı uygun bulmamaya basladı, cunku o zaman bu kadar rahat hareket edemeyecek, kavradı yavrım, bıraz gec oldu ama kavradı

Hmmmm
Üstüme alındım
Sustum ben
Aksama ne yemek pisireyum

Sustummmm Meroooo

Kahkaha attım gidişat onu gösteriyor ama evet

şaka maka eğer gerçekten o kadar kalınsa iki normal doğumu olan ben bile duraksarım bu ne lan diye. Hilkat garibesi mübarek
Üşenmedim tuvalet kağıdı rulosunun iç kısmını ölçtüm, 13 cm, çokta kalın değil yaw, bizde daha kalıbı var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…