Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç gitmek istemiyorum, kadınla şaşak geçer gibi olacak ya ilerde bizi duyarsa
Ne münasebet, koskoca insanlarsınız ilerde açıklamak isterseniz detay vermek zorunda değilsiniz ki. Kaldı ki kadın nezaketen yemeğe çağırmış, pardon oğlunu çıtır çıtır yedim kaynana aday adaycığım da olmaz keyfine bak.

Koskoca ınsanlarız ama ne zaman peydah oldu olay? Oglunuz beni boşadıktan hemen sonra

Kv ne amaçla vuruyor bunu da açıklasana
Onun tek amacı rahatsız etmek, aralarında bir samimiyet yokmuş çünkü
ayy doğru yazilan kelime gözlerim doldu yazmadan geçemicem takıntılıyım eline sağlık ZemheriPoyraz
branşım türkçe canım ondandır
Geçen sene yurtta kalırken tanımadığım bir kız geldi yemekhane de sıra beklerken bir vurduöyle ahım şahım dikkat çeken bir popom da yok. Neden vurdu anlamamıştım.

Aha işte bunlar hep yokluktan
Aynisini yurtta bende yaşadım
Kız yurtlarında olur öyle şeyler, ama ben sadece arkadaşlarıma yapardım herkes her şeyi kaldırmaz

avkat hemen moda girmez insallah love o potansiyel var sanki az da olsa kendisinde
Avkatın haberı yok kı, mesaj attım ona, ılk aksam ıftarına ben annenlere gıdıyorum ıstersen sende gel dıye love dalga gecme benımle yazmıs, valla lağn dıyorum ınanmıyor

Ben olsam gitmezdim ama gitmezsen de ayıp olur. Üffff sen bu annenin bir şey bilmediğine emin misin? Kızı falan çıtlatmasın?

Aranızdaki elektriği çakmasınlar da gerisi sorun değil, götür börekleri yavrum

Tanıdık arkadaşlar ile bizde yaparız ama tanımadığım birisi yapınca hoş olmuyor

Ben olsam gitmezdim ama gitmezsen de ayıp olur. Üffff sen bu annenin bir şey bilmediğine emin misin? Kızı falan çıtlatmasın?
Asla söylemez, kafasını kes söylemez. Gıtmezsem cok ayıp olur, 70yasında kadın benım ıcın borek acacakmıs ya

Koskoca ınsanlarız ama ne zaman peydah oldu olay? Oglunuz beni boşadıktan hemen sonra
Dediğim gibi detayları bilmelerine hiiiç gerek yok. Hadi öğrendi diyelim, e bu işler kader kısmet işleri dersiniz
Gönül isterdi ki "şimdi sevgili gaynanacığım, senin oğlan bana koştu, sonracığıma ben de bir baktım gideri var, dedim e yerim ki ben bunu. Ay bir de baktım ki bal gibi adam, en iyisi alayım dedim." diyebil ama işte, kişisel sınırlar haha

Gereksiz mi olur hiç biz senin haberler için burdayız zati

Ahmet ağbiiiiğğim galp ben dicem yaoğlunuzla aramızda çekzel şeyler oluyo, cok mutlu sızde farkettınız mı de dıyeyım mı ankam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…