- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
Ne münasebet, koskoca insanlarsınız ilerde açıklamak isterseniz detay vermek zorunda değilsiniz ki. Kaldı ki kadın nezaketen yemeğe çağırmış, pardon oğlunu çıtır çıtır yedim kaynana aday adaycığım da olmazHiç gitmek istemiyorum, kadınla şaşak geçer gibi olacak ya ilerde bizi duyarsa
avkat hemen moda girmez insallah love o potansiyel var sanki az da olsa kendisindeÜüüf deme söyle ya, cok gergınım şöyan, böğün stressız ılk gunum olacaktı sozde.
Koskoca ınsanlarız ama ne zaman peydah oldu olay? Oglunuz beni boşadıktan hemen sonraNe münasebet, koskoca insanlarsınız ilerde açıklamak isterseniz detay vermek zorunda değilsiniz ki. Kaldı ki kadın nezaketen yemeğe çağırmış, pardon oğlunu çıtır çıtır yedim kaynana aday adaycığım da olmazkeyfine bak.
Onun tek amacı rahatsız etmek, aralarında bir samimiyet yokmuş çünküKv ne amaçla vuruyor bunu da açıklasana
branşım türkçe canım ondandırayy doğru yazilan kelime gözlerim doldu yazmadan geçemicem takıntılıyım eline sağlıkZemheriPoyraz
Geçen sene yurtta kalırken tanımadığım bir kız geldi yemekhane de sıra beklerken bir vurduöyle ahım şahım dikkat çeken bir popom da yok. Neden vurdu anlamamıştım.
Kız yurtlarında olur öyle şeyler, ama ben sadece arkadaşlarıma yapardımAha işte bunlar hep yokluktan
Aynisini yurtta bende yaşadım
Avkatın haberı yok kı, mesaj attım ona, ılk aksam ıftarına ben annenlere gıdıyorum ıstersen sende gel dıyeavkat hemen moda girmez insallah love o potansiyel var sanki az da olsa kendisinde
Ben olsam gitmezdim ama gitmezsen de ayıp olur. Üffff sen bu annenin bir şey bilmediğine emin misin? Kızı falan çıtlatmasın?Bu arada size gereksiz ve alakasız bir haberim varavkatın annesi beni ramazanın ilk günü iftara davet ediyor, sevde aradı, love annem bızım ıcın yaptıklarına tesekkur etmek ıstıyormus, salı aksamı ıcın musaıt mısın dıye canım hıc gerek yok, ben karsılık bekleyerek yapmadım dedım, hayır annem cok ısrar edıyor sana börek açacakmıs dedı geçmişler olsun, ahmet ağbime daha söylemedim
Aranızdaki elektriği çakmasınlar da gerisi sorun değil, götür börekleri yavrumBu arada size gereksiz ve alakasız bir haberim varavkatın annesi beni ramazanın ilk günü iftara davet ediyor, sevde aradı, love annem bızım ıcın yaptıklarına tesekkur etmek ıstıyormus, salı aksamı ıcın musaıt mısın dıye canım hıc gerek yok, ben karsılık bekleyerek yapmadım dedım, hayır annem cok ısrar edıyor sana börek açacakmıs dedı geçmişler olsun, ahmet ağbime daha söylemedim
Tanıdık arkadaşlar ile bizde yaparız ama tanımadığım birisi yapınca hoş olmuyorOnun tek amacı rahatsız etmek, aralarında bir samimiyet yokmuş çünkü
branşım türkçe canım ondandır
Kız yurtlarında olur öyle şeyler, ama ben sadece arkadaşlarıma yapardımherkes her şeyi kaldırmaz
Asla söylemez, kafasını kes söylemez. Gıtmezsem cok ayıp olur, 70yasında kadın benım ıcın borek acacakmıs yaBen olsam gitmezdim ama gitmezsen de ayıp olur. Üffff sen bu annenin bir şey bilmediğine emin misin? Kızı falan çıtlatmasın?
Hııı götür börekleri yavrum, bu ahmet fire vermezse nerden çakacaklar yaAranızdaki elektriği çakmasınlar da gerisi sorun değil, götür börekleri yavrum
Doğruyu söylemek zorunda değilsiniz, boşandıktan 4 5 ay sonra de geç ne sanki, hele bi o zaman gelsin deKoskoca ınsanlarız ama ne zaman peydah oldu olay? Oglunuz beni boşadıktan hemen sonra
Dediğim gibi detayları bilmelerine hiiiç gerek yok. Hadi öğrendi diyelim, e bu işler kader kısmet işleri dersinizKoskoca ınsanlarız ama ne zaman peydah oldu olay? Oglunuz beni boşadıktan hemen sonra
Nefretlik durumlar, herkese yalan soyluyorum zaten, anneme babama onlarınkılere de soylersen ne kaybederız dımıDoğruyu söylemek zorunda değilsiniz, boşandıktan 4 5 ay sonra de geç ne sanki, hele bi o zaman gelsin de
Aklı varsa çaktırmasın, yasaklar var zaten, dahası da gelecek gibi duruyor, o iş kendiliğinden iptal olabilir. Boşa sıkma canınıHııı götür börekleri yavrum, bu ahmet fire vermezse nerden çakacaklar ya
Gereksiz mi olur hiç biz senin haberler için burdayız zatiBu arada size gereksiz ve alakasız bir haberim varavkatın annesi beni ramazanın ilk günü iftara davet ediyor, sevde aradı, love annem bızım ıcın yaptıklarına tesekkur etmek ıstıyormus, salı aksamı ıcın musaıt mısın dıye canım hıc gerek yok, ben karsılık bekleyerek yapmadım dedım, hayır annem cok ısrar edıyor sana börek açacakmıs dedı geçmişler olsun, ahmet ağbime daha söylemedim
Ahmet ağbiiiiğğim galp ben dicem yaDediğim gibi detayları bilmelerine hiiiç gerek yok. Hadi öğrendi diyelim, e bu işler kader kısmet işleri dersiniz
Gönül isterdi ki "şimdi sevgili gaynanacığım, senin oğlan bana koştu, sonracığıma ben de bir baktım gideri var, dedim e yerim ki ben bunu. Ay bir de baktım ki bal gibi adam, en iyisi alayım dedim." diyebil ama işte, kişisel sınırlar haha
İftarı yaptıgım gibi tesekkurler dıyıp kaçayımAklı varsa çaktırmasın, yasaklar var zaten, dahası da gelecek gibi duruyor, o iş kendiliğinden iptal olabilir. Boşa sıkma canını
Kadın biraz anaç duruyor. Seni hemen göndermez gibi. Belki bebeleri bahane Edip kaçarsınİftarı yaptıgım gibi tesekkurler dıyıp kaçayım
Sokağa çıkma yasağını iftar saatine çekebilirler, eğer o olmazsa ancak yemek yer kaçarsın zaten gerisine çok zaman kalmazİftarı yaptıgım gibi tesekkurler dıyıp kaçayım
Insallah cekerler o zaman yaSokağa çıkma yasağını iftar saatine çekebilirler, eğer o olmazsa ancak yemek yer kaçarsın zaten gerisine çok zaman kalmaz