Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yolda yürüyordum. Iki kadin gelip popoma dokundu. Pardon resmen avuçlandim
Ex camış öyle avuçlamamistir ben hönk falan
Aaaaa gercekmis dediler Silikon mu gercek mi?diye baktik... ne ittiriyorsun ve vuruyorsun ne tavir yapiyosun da dediler.
O şokla hizla dönüp ' Adüüv Kat " yapmistim
La hakli gibi bi de zeytinyaglik yaptiydilar neyse geldi gecti nirde kalmistik haaaa metre ile ölçüm

Kadınlar bazen kantarın topuzunu fazlaca kacırıyorlar. Ayy ben ellerını kırardım kesın

Geçen sene yurtta kalırken tanımadığım bir kız geldi yemekhane de sıra beklerken bir vurduöyle ahım şahım dikkat çeken bir popom da yok. Neden vurdu anlamamıştım.

Bu arada size gereksiz ve alakasız bir haberim var avkatın annesi beni ramazanın ilk günü iftara davet ediyor, sevde aradı, love annem bızım ıcın yaptıklarına tesekkur etmek ıstıyormus, salı aksamı ıcın musaıt mısın dıye canım hıc gerek yok, ben karsılık bekleyerek yapmadım dedım, hayır annem cok ısrar edıyor sana börek açacakmıs dedı geçmişler olsun, ahmet ağbime daha söylemedim

İçimden bir ses çoook eğleneceğini söylüyor

Valla iyi ve sıkı aile baglari hizla örtülüyordu... Love ile afkat iftar sonrasi kol böreğinin kritiğini yapiyordu. Loveun ayağı masa altindan afkatin ayagindan baslayip baldirlarina uzanirken ansizin duraksadi. Baldirlar müstakbel kv nin di...

Not: karşı karşıya oturun love

Üüüf deme söyle ya, cok gergınım şöyan, böğün stressız ılk gunum olacaktı sozde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…