Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman güzel işte. Boşuna gerilme, keyfini çıkar ve gözlem yap mis
Hdjdhsksk ikna oldu kendılerı, sana ordakı odamı göstereyim mi yazmıs bismillah daha gitmeden pul koleksıyonu olayı basladı, elveda arkadaslar kendınıze mukayyet olun

Yuh, adamdaki öğünç kaynağına bak, kullnmayı biliyor musun bari deseydin.

Bununla övünen salak çok
Bir tanidigim daha konusmayi ogrenmemis cocuguna pipini goster demeyi ogretmis gosteriyor cocukta kapali halde isaret ediyor tabi ama boyle yetistirilen cocuklar buyuynce de onu ovunc kaynagi saniyor demekki ben cok uzuldum mesela

Iftara nasil gideceksn ki kisitlamaya kadr yiyip kalkmak gerekiyor hemen
Suan kisitlamada pek denetime dair bisey yok gbi herkes gezmelere devam mesela bizim binada cok kisi gidip geliyor gec saatlerde bile ama ramaznda denetim olur insallah guzelce ya

Yazmıstım, yasaga kadar yer donerım dıye. Iftar saatı kapatırlarsa gıdemem zaten

Hdjdhsksk ikna oldu kendılerı, sana ordakı odamı göstereyim mi yazmıs bismillah daha gitmeden pul koleksıyonu olayı basladı, elveda arkadaslar kendınıze mukayyet olun
Hahahahah. Belki sen de onun cebinde minnoş bir iç çamaşırı unutursun, sonra da mesaj atarsın "hayatım yanında kimse yoksa bir ceplerine bakar mısın, bana ait bir eşyayı unutmuşum" diye falan

Hahahahah. Belki sen de onun cebinde minnoş bir iç çamaşırı unutursun, sonra da mesaj atarsın "hayatım yanında kimse yoksa bir ceplerine bakar mısın, bana ait bir eşyayı unutmuşum" diye falan
Istersen grının ellı tonu gıbı ıftar anında cıkarıp vereyımayrıca bır ıkı parca bıseyım var onda şiiii çaktırma

Ben olsam gitmezdim ama gitmezsen de ayıp olur. Üffff sen bu annenin bir şey bilmediğine emin misin? Kızı falan çıtlatmasın?
Bende ta bu tarz bisey yazacaktm bende esimle ilk sevgililk donemlermzde kimse bilmesin diye pzellikle soylemistim cokta pesimden kostu yillar diyebilirim . Sonunda sevgili olunca da ne desem yapar diye guvenmistim kesinlkle kmseye soylemeyecegne ama kv ve gorumceler biliyorms

Ya bu tür minik oyunları seviyorum ben yüzünde yayılmış gülümsemeyi düşünsene haha
Bende sevıyorum, ellerımı kullanmayı da cok sevıyorum ama ahh çok özledim kokusunu yarın olsa da kıvırtsam sevdiceeme

Yaaa seslj guldumm
Ben cekirdek kadrodanim ama bak bastan beri burdayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…