- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
Okullar pazartesinden itibaren kapanır de miUfaktan yolunu yapıyorlar onun, hafta sonu açıklama gelir. Okullar tam kapanma bekliyor, bakalım ne olacak
Hdjdhsksk ikna oldu kendılerı, sana ordakı odamı göstereyim mi yazmısO zaman güzel işte. Boşuna gerilme, keyfini çıkar ve gözlem yapmis
Bir tanidigim daha konusmayi ogrenmemis cocuguna pipini goster demeyi ogretmis gosteriyor cocukta kapali halde isaret ediyor tabi ama boyle yetistirilen cocuklar buyuynce de onu ovunc kaynagi saniyor demekki ben cok uzuldum meselaYuh, adamdaki öğünç kaynağına bak, kullnmayı biliyor musun bari deseydin.
Bununla övünen salak çok
Kayınvalidesini de düşünürmüşHiç gitmek istemiyorum, kadınla şaşak geçer gibi olacak ya ilerde bizi duyarsa
Iftara nasil gideceksn ki kisitlamaya kadr yiyip kalkmak gerekiyor hemenBu arada size gereksiz ve alakasız bir haberim varavkatın annesi beni ramazanın ilk günü iftara davet ediyor, sevde aradı, love annem bızım ıcın yaptıklarına tesekkur etmek ıstıyormus, salı aksamı ıcın musaıt mısın dıye canım hıc gerek yok, ben karsılık bekleyerek yapmadım dedım, hayır annem cok ısrar edıyor sana börek açacakmıs dedı geçmişler olsun, ahmet ağbime daha söylemedim
Hemşom yarı çapından ölçtüysen pi sayısını 3 mü aldınBen de tek adamla dudistim şansıma kalın çıktı
Yavaş hızınız 170 avkat bey deseydin loveHdjdhsksk ikna oldu kendılerı, sana ordakı odamı göstereyim mi yazmısbismillah daha gitmeden pul koleksıyonu olayı basladı, elveda arkadaslar kendınıze mukayyet olun
Yazmıstım, yasaga kadar yer donerım dıye. Iftar saatı kapatırlarsa gıdemem zatenIftara nasil gideceksn ki kisitlamaya kadr yiyip kalkmak gerekiyor hemen
Suan kisitlamada pek denetime dair bisey yok gbi herkes gezmelere devam mesela bizim binada cok kisi gidip geliyor gec saatlerde bile ama ramaznda denetim olur insallah guzelce ya
Hahahahah. Belki sen de onun cebinde minnoş bir iç çamaşırı unutursun, sonra da mesaj atarsın "hayatım yanında kimse yoksa bir ceplerine bakar mısın, bana ait bir eşyayı unutmuşum" diye falanHdjdhsksk ikna oldu kendılerı, sana ordakı odamı göstereyim mi yazmısbismillah daha gitmeden pul koleksıyonu olayı basladı, elveda arkadaslar kendınıze mukayyet olun
Sus kız kv falan deme bana, x teyze o benım ıcınKayınvalidesini de düşünürmüş
Istersen grının ellı tonu gıbı ıftar anında cıkarıp vereyımHahahahah. Belki sen de onun cebinde minnoş bir iç çamaşırı unutursun, sonra da mesaj atarsın "hayatım yanında kimse yoksa bir ceplerine bakar mısın, bana ait bir eşyayı unutmuşum" diye falan
Bende ta bu tarz bisey yazacaktm bende esimle ilk sevgililk donemlermzde kimse bilmesin diye pzellikle soylemistim cokta pesimden kostu yillar diyebilirim . Sonunda sevgili olunca da ne desem yapar diye guvenmistim kesinlkle kmseye soylemeyecegneBen olsam gitmezdim ama gitmezsen de ayıp olur. Üffff sen bu annenin bir şey bilmediğine emin misin? Kızı falan çıtlatmasın?
Yalnız degılız allahtan, sukurler olsunYavaş hızınız 170 avkat bey deseydin love
Belli oldu senin niye altına alez yaydığınBen de tek adamla dudistim şansıma kalın çıktı
Ya bu tür minik oyunları seviyorum benIstersen grının ellı tonu gıbı ıftar anında cıkarıp vereyımayrıca bır ıkı parca bıseyım var onda şiiii çaktırma
Bende sevıyorum, ellerımı kullanmayı da cok sevıyorum amaYa bu tür minik oyunları seviyorum benyüzünde yayılmış gülümsemeyi düşünsene haha
Yok cevresini ölçtüm direk,Hemşom yarı çapından ölçtüysen pi sayısını 3 mü aldın
Yaaa seslj guldummKonu cok dagıldı, derdı olan burda alıyor solugu, ben eskı cekırdek kadroyu ozledım ama dısında kalanlar da ustune alınmasınlar lutfen, konu cok okunuyor dıye neredeyse aksama ne yemek pısıreyım yazılacak yanı, beklentım bu yonde
Alezi yayan Katip tiBelli oldu senin niye altına alez yaydığın
Ben de çekirdek kadroyum ama yemekte konuşsak fena olmaz, ilgi alanlarımdan biri biliyorsunYaaa seslj guldumm
Ben cekirdek kadrodanim ama bak bastan beri burdayim