- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
Zamanı geri alsak neyi nasıl sorardın bir söylesene çok merak ettimAy yoktu zaten be soci. Olanı da görmedim yağğğni.
Tecrübeli ol olma, utanmadan soracaksın bence. Çok pişmanım çok. Kendimi ateşlere atmışım haberim yok. Neyse ki boşadım
Yahu zaten ateşi yüksek konuşmalarda lafı illa boya getiriyor bu erkek milleti. Oradan bir ima ederdim işte. Laps diye aslanım at bakim cetveli oradan diyemem hahahahZamanı geri alsak neyi nasıl sorardın bir söylesene çok merak ettim
Ben şimdi okşamalı faaliyet yaparken orta parmagım onun penıs baslangıcına gelecek sekılde tuttum, penıs bası bılegımın neresıne gelıyor dıye eve kosunca da ölctüm karşim, ılla cetvele gerek yokEvet tabiki. Bekliyoruzzzz
Ben benimkisini ölçmedim ama 12-14 falandır bence.
Yok cnm yeni uyeydi direk konu da acmisBen de akıllı akıllı cevap verdim fake gelmedi bana, tartışma çıktıysa ondan uzaklaştırmışlardır belki
Ay bunu ben de yaptım ama kıyaslayacağım başka bir aday olmadığı için küççük mü büyük mü yargısına varamadım. Veri var ama analiz yok hojaaamBen şimdi okşamalı faaliyet yaparken orta parmagım onun penıs baslangıcına gelecek sekılde tuttum, penıs bası bılegımın neresıne gelıyor dıye eve kosunca da ölctüm karşim, ılla cetvele gerek yoksadece tam olcu olsun, potluk payı falan olmasın dıye de kısa bır an oyle kalıp gozlerıne bakarak 'yi beni' dedım adhdkdhsk adam anlamadı bıle resmen hayalet terzilik bu
Bilmem ki dostum o resim baya baya taniyan icin tanitici gibi geldi sen bilirsinBu fotodan nasıl ıfsa olcam ya, gozum gozukmuyo bıle. Ayrıca bu halımden tanıyıp bana sız su kısı mısınız dıyen cıkarsa bebesını 1 yıl beles okul sozu verıyorum 4-6yas arasında
Ayynen öyle yazdım Hahhaha. Ya ne bahtsız kadınmışım ben ya.
Boyu değil işlevi diyecek şimdiama bence boyu değilse bile kalınlığııııı
Hayatımda tek bir adamla dudiştim bilmiyorum ki ben
Ogrendim hojam. Ilk derste teorige alacam. Burdan bildirim atacamŞimdi ben cm hesaplamasını şöyle yaptım. Anlatayım mı gercekten
Su eksikliğinden ramazanın ilk haftası mutlaka yaşarım zaten o ayrı, ezberledim artık. Aç yaşıyorum su içmekten ramazan boyunca ama illa ki oluyor.Magnezyum da iyi gelebilir hem başına hem beline
Ama eğer suyu az iciyorsan migren atağı olur aynı zamanda böbrek ağrısı
Allah şifa versin canım
Ben boy konusunu hiç sorgulamamıştım, gerekli olduğunu bile algılamamışımZamanı geri alsak neyi nasıl sorardın bir söylesene çok merak ettim
Bakmadım ki ne zaman üye olmuş, her neyse gerçekse allah kolaylık versin ilk gece hayvanlık yaparsa kızı haşat ederYok cnm yeni uyeydi direk konu da acmis
Pardon ama bu adam at mı? Öyle şey olmaz ya,yoksa olur muBakmadım ki ne zaman üye olmuş, her neyse gerçekse allah kolaylık versin ilk gece hayvanlık yaparsa kızı haşat
Gençler artık bilinçlendi şekerim, tüketmeden önce iyice incelemek istiyorlarBen boy konusunu hiç sorgulamamıştım, gerekli olduğunu bile algılamamışım
Keşke arkasında saglıga zararlıdır da yazsaGençler artık bilinçlendi şekerim, tüketmeden önce iyice incelemek istiyorlar
Bende bakmadim da nickin altinda yeni uye yaziyordu iste o gozume carpmistiSu eksikliğinden ramazanın ilk haftası mutlaka yaşarım zaten o ayrı, ezberledim artık. Aç yaşıyorum su içmekten ramazan boyunca ama illa ki oluyor.
Melisa çayı demliyorum şimdi, ereksiyon kaybı yaptıran bitki kas da gevşetiyordur her halde, bu gün de geçmezse yarın bir kas gevşetici çakarım artık.
Ben boy konusunu hiç sorgulamamıştım, gerekli olduğunu bile algılamamışım
Bakmadım ki ne zaman üye olmuş, her neyse gerçekse allah kolaylık versin ilk gece hayvanlık yaparsa kızı haşat eder
Böyle egosu yüksekse güç gösterisine çevirme ihtimali vardır. İlk gece mutlaka konuşulması gereken bir konu, hatta mümkün olsa da bir erkeğe yapması gerekenleri ayrıntısıyla bir kadın anlatsa, birbirini gaza getiren hayvanlar da var çünküPardon ama bu adam at mı? Öyle şey olmaz ya,yoksa olur mu
Ben inceledim ama boy konusunu sorgulamak hiç aklıma gelmemiştiGençler artık bilinçlendi şekerim, tüketmeden önce iyice incelemek istiyorlar
Beceriksizine yazmalı onu haklısınKeşke arkasında saglıga zararlıdır da yazsa
sen o noktaya geldikten sonra kaçabilirsen madalya takcam sözKizlar ben öğrendim. Sindi guzel bir sexy gecelik giyilir ve sexy bir muzik aciyoz...
Salina salina girecez iceri ...
Adamin önünde diz çökün... Elinizin bir parmagi metre gorevi gorecek aman parmagi unutmayin olay dilde degil
Sonracima böyökse ye beni diyoz
Köcükse acil çıkışa yöneliyoz
Bunun için bir istatistik bile var. Max ve minimum içerde kalma süresi diye, sonra hatunları bokluyorlar azgınmıs da bılmem neymıs deBöyle egosu yüksekse güç gösterisine çevirme ihtimali vardır. İlk gece mutlaka konuşulması gereken bir konu, hatta mümkün olsa da bir erkeğe yapması gerekenleri ayrıntısıyla bir kadın anlatsa, birbirini gaza getiren hayvanlar da var çünkü
Ben inceledim ama boy konusunu sorgulamak hiç aklıma gelmemiştiama boyu değil süreyi sorgulamak lazım içeridefazla kalabilen her koşulda işe yarar gibi geliyor. Tabi 8cm de olmasın, satandartlara uysun yeter
Beceriksizine yazmalı onu haklısın
sen o noktaya geldikten sonra kaçabilirsen madalya takcam söz
190lık sadece bir sevgilim oldu onun da tesisatı görmedim açıkçası bilemiyorum o yüzdenama kısa olanlarınki kısa.
ya adamın biri uygulamadan konuşmuştukdemişti ki benimki 20 cm ben de inanmadım ertesi gün adam cetvelle ölçüp cetvelle birlikte bana atmıştıKizlar ben öğrendim. Sindi guzel bir sexy gecelik giyilir ve sexy bir muzik aciyoz...
Salina salina girecez iceri ...
Adamin önünde diz çökün... Elinizin bir parmagi metre gorevi gorecek aman parmagi unutmayin olay dilde degil
Sonracima böyökse ye beni diyoz
Köcükse acil çıkışa yöneliyoz
Yok artık. Hanı ıkı sevgılı arasında yeterlı mı konusması gecer bunu anlarım da ölçüp atmak nedır yahu, sapık pislikya adamın biri uygulamadan konuşmuştukdemişti ki benimki 20 cm ben de inanmadım ertesi gün adam cetvelle ölçüp cetvelle birlikte bana atmıştı
Azgın da olabilir ne olmuş yani, neden evleniyoruz, kimsenin gözüne batmadan bunu yaşanak için, evliliğin var olduğu günden beri amacı cinseliği yaşamak ve çoğalmak var mı başka gerçek bir amacı, diğerleri yanında geliyor. Adamlar azgın olunca kadına kocana uy deniliyorsa adam da karısına uyacak, uymayacaksa bay bayBunun için bir istatistik bile var. Max ve minimum içerde kalma süresi diye, sonra hatunları bokluyorlar azgınmıs da bılmem neymıs de
tabiki şutladım doğru insan değildi hatırlamak istemediğim bir olayya adamın biri uygulamadan konuşmuştukdemişti ki benimki 20 cm ben de inanmadım ertesi gün adam cetvelle ölçüp cetvelle birlikte bana atmıştı
sen o noktaya geldikten sonra kaçabilirsen madalya takcam söz