- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
hala bunun travmasını yaşıyorum psikolpga gittimYok artık. Hanı ıkı sevgılı arasında yeterlı mı konusması gecer bunu anlarım da ölçüp atmak nedır yahu, sapık pislik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala bunun travmasını yaşıyorum psikolpga gittimYok artık. Hanı ıkı sevgılı arasında yeterlı mı konusması gecer bunu anlarım da ölçüp atmak nedır yahu, sapık pislik
Evet oladabılır. Bence olmalı da zaten.Azgın da olabilir ne olmuş yani, neden evleniyoruz, kimsenin gözüne batmadan bunu yaşanak için, evliliğin var olduğu günden beri amacı cinseliği yaşamak ve çoğalmak var mı başka gerçek bir amacı, diğerleri yanında geliyor. Adamlar azgın olunca kadına kocana uy deniliyorsa adam da karısına uyacak, uymayacaksa bay bay
Yuh, adamdaki öğünç kaynağına bak, kullnmayı biliyor musun bari deseydin.ya adamın biri uygulamadan konuşmuştukdemişti ki benimki 20 cm ben de inanmadım ertesi gün adam cetvelle ölçüp cetvelle birlikte bana atmıştı
Bununla övünen salak çokYok artık. Hanı ıkı sevgılı arasında yeterlı mı konusması gecer bunu anlarım da ölçüp atmak nedır yahu, sapık pislik
İki tarafın da azgın olduğu ilişkiler tadından yenmez vallaaaEvet oladabılır. Bence olmalı da zaten.
Hiç cm olayını konusmadım, zaten mutlu kalkıyorsam konusmak gereksız.Yuh, adamdaki öğünç kaynağına bak, kullnmayı biliyor musun bari deseydin.
Bununla övünen salak çok
Canim benim ya adam belli ki Turkiye ortalama haritasina göre dogu ve güneydoğu kökenli. Yada Arap son tahminim zenci...hala bunun travmasını yaşıyorum psikolpga gittim
Öylesi de çok zor denk geliyor valla. Bunları evlenmeden once konusmak, olası felaketlerı falan da önlemiyor ayrıca. Evlenmeden sırık evlenınce sönmüş pırasa, çok duyduk ve bizzat yaşadım.İki tarafın da azgın olduğu ilişkiler tadından yenmez vallaaa
Ben ortaokul da iken sınıfta 3-4 tane azman vardı . Bir kere ders esnasında ellerini malum yere koymuşlar birbirine işaret yapıyorlardı sanırım benimde şeyim var demeye çalışıyorlardı. Ama bana yakalandılar megersem tek bana değil sınıfta ki her kıza bir defa yakalanmışlar. Matematik öğretmeni bunları iyi bir hırpalamıştıYok artık. Hanı ıkı sevgılı arasında yeterlı mı konusması gecer bunu anlarım da ölçüp atmak nedır yahu, sapık pislik
iyiki yaşamamışsın insanın ruhunda çok büyük bir etki yapıyorCanim benim ya adam belli ki Turkiye ortalama haritasina göre dogu ve güneydoğu kökenli. Yada Arap son tahminim zenci...
Ama en doğrusu ayrilman ve engellemen olmus.
Ben daha hic böle olaylar yaşamadım. Beni hatunlar taciz etmisti
Of beni de ediyorlar yaaa...Canim benim ya adam belli ki Turkiye ortalama haritasina göre dogu ve güneydoğu kökenli. Yada Arap son tahminim zenci...
İşte bebesını cınsellıgın ne demek oldugunu vaktı geldıgınde anlatmayan aıleler sayesınde basımıza gelenlerBen ortaokul da iken sınıfta 3-4 tane azman vardı . Bir kere ders esnasında ellerini malum yere koymuşlar birbirine işaret yapıyorlardı sanırım benimde şeyim var demeye çalışıyorlardı. Ama bana yakalandılar megersem tek bana değil sınıfta ki her kıza bir defa yakalanmışlar. Matematik öğretmeni bunları iyi bir hırpalamıştı
Sıkı dur yolluyorum, benım ex kaynana sureklı popoma vuruyorduOf beni de ediyorlar yaaa...
Son haftalarda iş yerinden 3 ayrı kadından popon çok güzel iltifatı aldım. Biri ellemeye kalkıştı
O nasıl şey kızCanim benim ya adam belli ki Turkiye ortalama haritasina göre dogu ve güneydoğu kökenli. Yada Arap son tahminim zenci...
Tek buda değil . Sınıftan bir kız arkadaşımın arkasına geçip böyle hayvansı hareketler yapıyorlardı değişik sesler çıkarıyorlardı . Bazı aileler saldım çayıra modunda maalesefİşte bebesını cınsellıgın ne demek oldugunu vaktı geldıgınde anlatmayan aıleler sayesınde basımıza gelenler
Güzel diye miSıkı dur yolluyorum, benım ex kaynana sureklı popoma vuruyordu
Maalesef orta okullarda çok yaşanıyor, kaç tanesini ezdim.Ben ortaokul da iken sınıfta 3-4 tane azman vardı . Bir kere ders esnasında ellerini malum yere koymuşlar birbirine işaret yapıyorlardı sanırım benimde şeyim var demeye çalışıyorlardı. Ama bana yakalandılar megersem tek bana değil sınıfta ki her kıza bir defa yakalanmışlar. Matematik öğretmeni bunları iyi bir hırpalamıştı
Ben okudum sonra nasıl vazgeçti onu merak ediyorum yalnızSıkı dur yolluyorum, benım ex kaynana sureklı popoma vuruyordu
Amacını bılmıyorum, ıkı kez yapınca ucuncusu olmadı lezbıyensen ben oglunla evlıyım demıstımGüzel diye mi
Benim babaannem de bastonu ile vururSıkı dur yolluyorum, benım ex kaynana sureklı popoma vuruyordu
Agzına sıctım napcam zemoMaalesef orta okullarda çok yaşanıyor, kaç tanesini ezdim.
Ben okudum sonra nasıl vazgeçti onu merak ediyorum yalnız
O babaanne o ayrıBenim babaannem de bastonu ile vurur