Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok aşığım diyosun ama daha geçen gün kendi eşinden boşanmayı düşünen de sendin. Haklısınız ben bişey demiyorum ama pes etmek bu kadar kolay deil benim için olmamalı da. Kendi kusurunu benim zayıf noktamla örtmeye çalışıyor olabilir evet. Ama bu adam benden nefret ediyor diyemem. Aramızda bi sevgi var bana aşık olmasa da. Bebeğimiz olmasada ben yine mücadeleyi seçerim. Ha bu işin sonunda belki bişey değişmeyecek belki daha kötüye gidecek. Ama ben elimden geleni yapmış olucam sonra da nolursa olur artık

Selammmm kizlar amma yazmissiniz okuya okuya geldim
socialscientist kizzzz sen ne gözel garısın. Hürrem fantazisi tam sana göre benden söylemesi. Kv gidince hazirliklara başla
O Osirius kuzum sen ipincecik hatunsun bi de kilo veriyorsun ya pes be dedim. Bu halin fevkalade bil...

Evet işte ben bir çok açıdan ideal bir eş olan eşimden bile boşanmayı düşündüm.
Ama sen sana neredeyse hakaret eden eşinden boşanmayı düşünmüyorsun, bana anormal gelen bu.
Çok aşığım diyorum evet. Eşim kilo aldı ama aşığım ve onu hala çok istiyorum. Kilo aldığı için vazgeçmedim sevmekten, istemekten. Boşanmayı düşünme sebebim de cinsel hayatımızın istediğim gibi olmamasıydı (seninki gibi reddetme, aşağılama, bilmem şu kadar kilo ol senle sevişcem gibi aptal aptal sözler de yok) . Onu sevmemek veya kilo alması vs değildi boşanmak isteme sebebim. Elma ile armutu kıyaslama boşuna..

Mücadele etmek etmemek senin takdirinde. Umarım her şey dilediğin gibi olur. Ama bence boşa kürek çekiyorsun ve yılların boşuna ziyan olacak. Tabi herkesin boşanmak için şartları uygun değil. Kendi takdirinde dediğim gibi.

Kız o ben değilim emma stone. Ama beni ona çok benzetirler. Saçlar göz rengi minyonluk falan...

Öyle fantaziler bana göre değil ya. Ben sevişmeyi sevişmek olarak seviyorum heralde. Yapamam öyle kılık kıyafet işi... Bana beynimde bi yer bunlar cinsiyetçi eylemler diyor nedense

Kız sen ıkı gun sonra bu adam ıstedıgım gıbı degıl konusmaktan cabalamaktan yıldım bıktım yaz bak ben sana neler yapcam

Kız sen ıkı gun sonra bu adam ıstedıgım gıbı degıl konusmaktan cabalamaktan yıldım bıktım yaz bak ben sana neler yapcam
He ya öyle dersem iki dürtükle de gaza gelip boşamiyim herifi. Yazık iyi çocuk

Bide şimdi şey ben muz yiyim ama çilek tadı gelsin, hem 22 yaşında olsun hem mövenpick otelde olsun hem deniz manzaralı olsun hem de bedave olsun istiyorum. Orafa minnack bi sorun hasıl oluyoe heralde

Adamın libidosu eksik çayına bişey atsak mı ki

Bende 4 gün okuldayım öğrencilerle asi lafi bile yok. Hocam siz okuldamisiniz canli ders mi. Allah korusun sınıfa giriyorsanız kapmış olabilirsiniz.

İkimizi kıyaslamadım tabiki
Sürekli boşanmaya teşvik oluyor ben bunu anlamıyorum sadece.
Boşandığım zaman ne olacak neler yaşayacağım ben bunları çok iyi biliyorum şimdiki hayatımdan daha güzel olmayacak hiç birşey
Ha ben bu adamdan nefret ederim, kötü alışkanlıkları olur beni gözü görmez çocuğunu umursamaz o zaman giderim

Adını Emma koydum

Kendini biliyorsun bu önemli tabi.
Bende 4 gün okuldayım öğrencilerle asi lafi bile yok. Hocam siz okuldamisiniz canli ders mi. Allah korusun sınıfa giriyorsanız kapmış olabilirsiniz.
Ben norm fazlasıyım şu an ama halk eğitime gidip geliyorum, görevlendirme yaptılar. Riskimiz her yerde mevcut o yüzden sıramızı beklemekteyiz ama herkes bizi aşı oldu biliyor ya o çok zoruma gidiyor. Öğretmenlerin %10u bile aşılanmadı daha

O Osirius sakın kilo verme. Emziriyor musun?
Ne emzirmesi niloşim, sütüm boşanma zamanında gitti benim. Şuan normal yeme düzenime dönmek istesem de midem fazlasını kabul etmiyor ki, kilo vermem durdu ama almıyorum da, tuhaf bısey oldu bende anlamadım

Ne emzirmesi niloşim, sütüm boşanma zamanında gitti benim. Şuan normal yeme düzenime dönmek istesem de midem fazlasını kabul etmiyor ki, kilo vermem durdu ama almıyorum da, tuhaf bısey oldu bende anlamadım
Vücudu bi şoklamak lazım böyle durumlarda. Bir diyetisyene danış istersen ama bence gayet fit görünüyorsun

Onun kararını zamanla vereceksın, halen kafanda evet devam dıyecek durumda degılsın, sen her ne kadar dudiştik, iyi çocuk falan desende. Kafa olarak hep gitmeye bitirmeye odaklısın, yanı yazdıklarından anladıgım bu. Sankı adamın somut bır kusurunu bulsan anında topuklayacaksın gıbıme gelıyor nedense

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…