Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bişy sorcam. İlişkiden sonra içinize boşalmışsa nasıl temizliyorsunuz?
Mümkünse ilişkiden sonra yarım saat içinde tuvalete git akan akar zaten. Dış kısımları da istediğin gibi peçete, su, ıslak mendil, uygun olan ne varsa, vajina içi temizlenmez

Ya artık nasıl bi üreme sistemim var anlamadım. 3.de hap kullanmama rağmen hamile kaldım. Yani su an tek isteğim regl olup sprial taktırmak. Ama bu tırtıklı prezervatifi sipariş veriyorum eşime :)
Surekli bebek evliligi cok etkilemistir kaldiki 1 tane bebe bile gelince tum duzen sistem degisiyor artik bundan sonra ciddi sekilde onlem almalisiniz bence .

Bi keresinde çok uzun zaman olmadı daha şunu demişti;
Düzelicek tamam sorun yapma her gün olucak dedi
Birde biz bi iddaya girmiştik 55 kilo olmam için ısrar ediyordu. 55 olursam nolucak dedim olunca görürsün dedi.
Iki günde bir yapıcak mısın dedim yapıcam dedi . Ay anlatırken bi komik oldu ya valla ağlassammı gülsemmi bilemedim🤣🤣 ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz O Osirius
Ya sana ilk defa yazacagim arkadasim esin 4 4 lukmu cokmu yakisikli fit vucutlu mu cok ince dusunceli tatli dilli mi
Senin kilon ile ilgli sana bu kadr laf soylemeye seni bu kdr uzmeye kendini kotu hissettirmeye nr hakki var bu hakki ona neden veriyorsun

Hanımlar bi beyin fırtınası rica ediciğimmm... Eşimin doğum günüsü yaklaşıyor. Ne hediye alayım sizce? Fantazik şeyler söylemeyin 🤣 kullanışlı bir şey düşünüyorum

Bide evde kv var ve Ramazan. Dolayısıyla uslu uslu kutlayacağız. Yoksa evi ateşe verirdim
Hobisi ya da koleksiyonculuğu varsa ona ait bir nesne olabilir. Ben evden daha çok çıkmasına vesile olsun diye olta takımı aldım geçen sene ama hala kullanılamadı ayrı. Bu evden çalışmanın erkeklerin hımbıllığını beslemesine de ayrı kılım ya :işsiz: Kadınlar evin ihtiyacıydı varsa çocuğu havalandırmaktı derken çıkıyor da işi de yoğunsa bunlar çöktü mü çöküyor... bak hediye aklı vereyin derken benimkine bilendim şimdi durduk yere :bicak:

Birde biz bi iddaya girmiştik 55 kilo olmam için ısrar ediyordu. 55 olursam nolucak dedim olunca görürsün dedi.
Iki günde bir yapıcak mısın dedim yapıcam dedi . Ay anlatırken bi komik oldu ya valla ağlassammı gülsemmi bilemedim🤣🤣 ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz O Osirius
inşallah bu kadar kolaydır, insanları anlamak zor, bir çaba göster bakalım, önce aynadaki kadını daha güzel görmek olsun amacın. Olursa olur olmazsa ona göre davranırsın. Bu arada ilişkini düzeltmek için gerekenleri de araştır bul uygula, sen gücünün yettiğini yapmış ol gerisi ona kalsın.
Benim eşim kilomu hiç sorun etmedi ama kaynım karısına direk kilo vereceksin ben böyle istemiyorum demiş mesela zamanında, kadın 40 yaşında 36 beden, kesinlikle almıyor kilo. İstediği zaman beni mutlu etmeden bırakmaz diyorsun bundurumda onun fizyolojik bir sorunu yok, sorun ilişkinin bir yerlerinde, sen de çaba göstermek istiyorsun, göster o zaman

Ya sana ilk defa yazacagim arkadasim esin 4 4 lukmu cokmu yakisikli fit vucutlu mu cok ince dusunceli tatli dilli mi
Senin kilon ile ilgli sana bu kadr laf soylemeye seni bu kdr uzmeye kendini kotu hissettirmeye nr hakki var bu hakki ona neden veriyorsun
E hiç biri .
galiba ben de kendimi kilolarımla iyi hissetmediğim için böyle oluyo

inşallah bu kadar kolaydır, insanları anlamak zor, bir çaba göster bakalım, önce aynadaki kadını daha güzel görmek olsun amacın. Olursa olur olmazsa ona göre davranırsın. Bu arada ilişkini düzeltmek için gerekenleri de araştır bul uygula, sen gücünün yettiğini yapmış ol gerisi ona kalsın.
Benim eşim kilomu hiç sorun etmedi ama kaynım karısına direk kilo vereceksin ben böyle istemiyorum demiş mesela zamanında, kadın 40 yaşında 36 beden, kesinlikle almıyor kilo. İstediği zaman beni mutlu etmeden bırakmaz diyorsun bundurumda onun fizyolojik bir sorunu yok, sorun ilişkinin bir yerlerinde, sen de çaba göstermek istiyorsun, göster o zaman
Ben de artık sorunun onda değil ilişkimizde olduğuna inanmaya başladım. İnşallah kurtulurum şu kilolardan da kendi içim rahat olur hiç olmazsa

Valla az daha sıksak sızlerden bırını dogururmusum ya. Sureyede falan hep 16-17de doguruyorlar ya, dusunsene sen 18 annen benımle yasıt 34 :KK53: :bicak:
Doğru olabilirdi güzel olurdu belki
Ama suan bi sikayetim yok bu durumda annem 44unde bana yol gosterir yardimci olur
Ama pek anlasamayiz ben kocum o basak kafa yapilarimiz uyusmaz o cok soguk gorunur ama severim hakkini odeyemem hicbir zaman

E hiç biri .
İnan ki seni hiç kırmak istemem. Ama kendine reva gördüğün bu mu gerçekten?

Eşinin söyledikleri aşırı çirkin. Yani her gün sevişsek ve bana bunları söylese ben yine de boşanırım.

Mesela eşim tanıştığımızda çok fitti. Baklavaları falan vardı o derece. 20 kilo aldı şimdiye kadar. Şuan vermeye çalışıyor ama bildiğin sarkan bi göbeği var. Yine de çok çekici bence. Çünkü ben ona aşığım. Eşin seni sevmiyor kusuruma bakma

Surekli bebek evliligi cok etkilemistir kaldiki 1 tane bebe bile gelince tum duzen sistem degisiyor artik bundan sonra ciddi sekilde onlem almalisiniz bence .
Çok şükür olumsuz etkilemedi. Çünkü ne olursa olsun kendimede eşimede vakit ayırıyorum. 3bebeden önce hap ile korunuyoduk. Muhtemelen içmeyi unuttum ondan hamile kaldım. Kesin korunma yöntemleri araştırıyorum.

E hiç biri .
O senin zayif noktani bulmus ordan ordan vuruyor kendi durumunu bunun altina sakliyor .
Lutfen yapma bunu kendine yaptirma kilo alinirda verilir de afedersn de beden sevgisiyle mi evlenmis senle kalbini seven icin bunlar teferruattir yok 55 olsan hergun olacakmis yok devenin bale pabucu tatlim sindirmis seni uzecek yerinden vurup duruyor .
Uzuldum sana seviyorsunda belliki birak ustune dusme yapmasin hic umrunda degil gbi davran kendi mutlu olacagn seyleri yaparak yasamana devam et bi sure bakalim . Akli varsa duzelmeye calisir surece gore hareket edersin sende

Yunan tanrısı da olsa kimse kimseye böyle bir şart koşamaz. Şekilcilikten başka bir şey değil. Bu tiplere, en az 4 adonis, kollar 60 cm altına inmeyecek üstüne de bacaklar kalınlaşacak öyle gel demek lazım.
Birinden mi duydum yoksa okudum hatırlamıyorum, şöyle diyordu "Hepsi aynı b*k kızım, bari yüzü, vücudu güzel olsun da gözüm şenlensin. Yakışıklı şart" diye. Haklı.

Çok şükür olumsuz etkilemedi. Çünkü ne olursa olsun kendimede eşimede vakit ayırıyorum. 3bebeden önce hap ile korunuyoduk. Muhtemelen içmeyi unuttum ondan hamile kaldım. Kesin korunma yöntemleri araştırıyorum.
Iste ozaman hapla korunurken hamile kaldim deme canim ki hapla korunanlara bir korku gelmesin djmi 😊

Hr ne kdr vakit ayirsanda psikolojisi sorumlulugu sk sk hamilelik dogum yeni bir bebis derken illaki degisimler skntilar olmstur onu tahmn etmek zor degil onu demek istedm

Kabullenmek zorunda mısın, onsuz devam edemez misin, çalışıp çalışmadığını hatırlayamadım ama iş bulsan bebeğe ailen falan baksa, 3 senede bu ladar öküze bağlıyorsa bir adam sevmiyordur. Gittikçe daha kötü olacak.

Aldın gazı gittin tabi 😂😂😂 ben kalıcı makyaj istedim ama fiyat çok uçuk geldi bana ya kıyamadım o paraya 6 7 bin diyorlar kaş kirpik dibi ve ruj için

Tabi kesin öyledir. Bitsin diyen adam üç hamle yapar geçeceğini geçer bırakır, yürüyemeyecek halr getirmez insanı, öküz herif.

Şimdi getirsin o söylediğini işte, ancak fahişe sabreder ona mesleği olduğu için, kısa iş tam para oh ne güzel 😡

Zor soru, adam sürekli evde çünkü, şık bir eşofman takımı, evde giyebileceği şık rahat giysi olabilir.

Sen baskın karaktersin bu durımla karşılaşan herkes senin kadar baskın olamıyor maalesef, keşke olsalar da ya adam kaçsa ya düzelmenin yoluna baksa
İpek kirpikten vazgeçtim, ombre yaptırıyorum 😬

Iste ozaman hapla korunurken hamile kaldim deme canim ki hapla korunanlara bir korku gelmesin djmi 😊

Hr ne kdr vakit ayirsanda psikolojisi sorumlulugu sk sk hamilelik dogum yeni bir bebis derken illaki degisimler skntilar olmstur onu tahmn etmek zor degil onu demek istedm
Tabi 3.bebeğe alışıp kabullenmem zor oldu. Ama çok şükür çabuk atlattım. Bebeğimde zorlamadı çok şükür.
Korunma artık kabusum oldu o yüzden en gğvenilir yöntemleri araştırıyorum. Ve kesinlikle tek bişe ile korunmayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X