- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
Herr zamanGeçmiş geçmişte kaldı önündeki maçlara bak
Mümkünse ilişkiden sonra yarım saat içinde tuvalete git akan akar zaten. Dış kısımları da istediğin gibi peçete, su, ıslak mendil, uygun olan ne varsa, vajina içi temizlenmezKızlar bişy sorcam. İlişkiden sonra içinize boşalmışsa nasıl temizliyorsunuz?
Surekli bebek evliligi cok etkilemistir kaldiki 1 tane bebe bile gelince tum duzen sistem degisiyor artik bundan sonra ciddi sekilde onlem almalisiniz bence .Ya artık nasıl bi üreme sistemim var anlamadım. 3.de hap kullanmama rağmen hamile kaldım. Yani su an tek isteğim regl olup sprial taktırmak. Ama bu tırtıklı prezervatifi sipariş veriyorum eşime :)
Ya sana ilk defa yazacagim arkadasim esin 4 4 lukmu cokmu yakisikli fit vucutlu mu cok ince dusunceli tatli dilli miBi keresinde çok uzun zaman olmadı daha şunu demişti;
Düzelicek tamam sorun yapma her gün olucak dedi
Birde biz bi iddaya girmiştik 55 kilo olmam için ısrar ediyordu. 55 olursam nolucak dedim olunca görürsün dedi.
Iki günde bir yapıcak mısın dedim yapıcam dedi . Ay anlatırken bi komik oldu ya valla ağlassammı gülsemmi bilemedimZemheriPoyraz O Osirius
Hobisi ya da koleksiyonculuğu varsa ona ait bir nesne olabilir. Ben evden daha çok çıkmasına vesile olsun diye olta takımı aldım geçen sene ama hala kullanılamadı ayrı. Bu evden çalışmanın erkeklerin hımbıllığını beslemesine de ayrı kılım yaHanımlar bi beyin fırtınası rica ediciğimmm... Eşimin doğum günüsü yaklaşıyor. Ne hediye alayım sizce? Fantazik şeyler söylemeyinkullanışlı bir şey düşünüyorum
Bide evde kv var ve Ramazan. Dolayısıyla uslu uslu kutlayacağız. Yoksa evi ateşe verirdim
inşallah bu kadar kolaydır, insanları anlamak zor, bir çaba göster bakalım, önce aynadaki kadını daha güzel görmek olsun amacın. Olursa olur olmazsa ona göre davranırsın. Bu arada ilişkini düzeltmek için gerekenleri de araştır bul uygula, sen gücünün yettiğini yapmış ol gerisi ona kalsın.Bi keresinde çok uzun zaman olmadı daha şunu demişti;
Birde biz bi iddaya girmiştik 55 kilo olmam için ısrar ediyordu. 55 olursam nolucak dedim olunca görürsün dedi.
Iki günde bir yapıcak mısın dedim yapıcam dedi . Ay anlatırken bi komik oldu ya valla ağlassammı gülsemmi bilemedimZemheriPoyraz O Osirius
E hiç biri .Ya sana ilk defa yazacagim arkadasim esin 4 4 lukmu cokmu yakisikli fit vucutlu mu cok ince dusunceli tatli dilli mi
Senin kilon ile ilgli sana bu kadr laf soylemeye seni bu kdr uzmeye kendini kotu hissettirmeye nr hakki var bu hakki ona neden veriyorsun
Spiral taktirana kadar bişey yapma bari 4.geleck yoksaDoktorum ilk adetinde gel demişti onu bekliyorum. Ama bunu da başka doktorlardan araştırayım
Ben de artık sorunun onda değil ilişkimizde olduğuna inanmaya başladım. İnşallah kurtulurum şu kilolardan da kendi içim rahat olur hiç olmazsainşallah bu kadar kolaydır, insanları anlamak zor, bir çaba göster bakalım, önce aynadaki kadını daha güzel görmek olsun amacın. Olursa olur olmazsa ona göre davranırsın. Bu arada ilişkini düzeltmek için gerekenleri de araştır bul uygula, sen gücünün yettiğini yapmış ol gerisi ona kalsın.
Benim eşim kilomu hiç sorun etmedi ama kaynım karısına direk kilo vereceksin ben böyle istemiyorum demiş mesela zamanında, kadın 40 yaşında 36 beden, kesinlikle almıyor kilo. İstediği zaman beni mutlu etmeden bırakmaz diyorsun bundurumda onun fizyolojik bir sorunu yok, sorun ilişkinin bir yerlerinde, sen de çaba göstermek istiyorsun, göster o zaman
Doğru olabilirdi güzel olurdu belkiValla az daha sıksak sızlerden bırını dogururmusum ya. Sureyede falan hep 16-17de doguruyorlar ya, dusunsene sen 18 annen benımle yasıt 34
İnan ki seni hiç kırmak istemem. Ama kendine reva gördüğün bu mu gerçekten?E hiç biri .
galiba ben de kendimi kilolarımla iyi hissetmediğim için böyle oluyo
Çok şükür olumsuz etkilemedi. Çünkü ne olursa olsun kendimede eşimede vakit ayırıyorum. 3bebeden önce hap ile korunuyoduk. Muhtemelen içmeyi unuttum ondan hamile kaldım. Kesin korunma yöntemleri araştırıyorum.Surekli bebek evliligi cok etkilemistir kaldiki 1 tane bebe bile gelince tum duzen sistem degisiyor artik bundan sonra ciddi sekilde onlem almalisiniz bence .
O senin zayif noktani bulmus ordan ordan vuruyor kendi durumunu bunun altina sakliyor .E hiç biri .
galiba ben de kendimi kilolarımla iyi hissetmediğim için böyle oluyo
Yunan tanrısı da olsa kimse kimseye böyle bir şart koşamaz. Şekilcilikten başka bir şey değil. Bu tiplere, en az 4 adonis, kollar 60 cm altına inmeyecek üstüne de bacaklar kalınlaşacak öyle gel demek lazım.Bi keresinde çok uzun zaman olmadı daha şunu demişti;
Ben nasip falan istemiyorum dostum, bana gelecekler sana gelsin inşallahlove balından bana da sür, ne nasiplisin ya ballı hatun
Onu da yapamıyorum. Çocukları uyutup sokuluyorum adamın yanına:) prezarvatif ile yapıyoruz ama istediğim zevki alamıyorumSpiral taktirana kadar bişey yapma bari 4.geleck yoksa
Iste ozaman hapla korunurken hamile kaldim deme canim ki hapla korunanlara bir korku gelmesin djmiÇok şükür olumsuz etkilemedi. Çünkü ne olursa olsun kendimede eşimede vakit ayırıyorum. 3bebeden önce hap ile korunuyoduk. Muhtemelen içmeyi unuttum ondan hamile kaldım. Kesin korunma yöntemleri araştırıyorum.
Dur dur inşallah deme bana da gelmesin şuan hiç kimseyi çekecek halim yokBen nasip falan istemiyorum dostum, bana gelecekler sana gelsin inşallah
İpek kirpikten vazgeçtim, ombre yaptırıyorumKabullenmek zorunda mısın, onsuz devam edemez misin, çalışıp çalışmadığını hatırlayamadım ama iş bulsan bebeğe ailen falan baksa, 3 senede bu ladar öküze bağlıyorsa bir adam sevmiyordur. Gittikçe daha kötü olacak.
Aldın gazı gittin tabiben kalıcı makyaj istedim ama fiyat çok uçuk geldi bana ya kıyamadım o paraya 6 7 bin diyorlar kaş kirpik dibi ve ruj için
Tabi kesin öyledir. Bitsin diyen adam üç hamle yapar geçeceğini geçer bırakır, yürüyemeyecek halr getirmez insanı, öküz herif.
Şimdi getirsin o söylediğini işte, ancak fahişe sabreder ona mesleği olduğu için, kısa iş tam para oh ne güzel
Zor soru, adam sürekli evde çünkü, şık bir eşofman takımı, evde giyebileceği şık rahat giysi olabilir.
Sen baskın karaktersin bu durımla karşılaşan herkes senin kadar baskın olamıyor maalesef, keşke olsalar da ya adam kaçsa ya düzelmenin yoluna baksa
Tabi 3.bebeğe alışıp kabullenmem zor oldu. Ama çok şükür çabuk atlattım. Bebeğimde zorlamadı çok şükür.Iste ozaman hapla korunurken hamile kaldim deme canim ki hapla korunanlara bir korku gelmesin djmi
Hr ne kdr vakit ayirsanda psikolojisi sorumlulugu sk sk hamilelik dogum yeni bir bebis derken illaki degisimler skntilar olmstur onu tahmn etmek zor degil onu demek istedm