- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
Burclardan konusuruzTamam ben de katıldım aranıza o zaman :) ama ne yapıyorsunuz burada? Ne tür bir eğlence? Hangi konulardan konuşuluyor, sadece konu sahibi mi olay anlatıyor? Kafamda deli sorular...
Stresten yeme bozuklugu basladı, tuvalet duzenım bıle degıstı artık, taam be vermıcem artık kılo falan, pırasaya dönmeyeyım sonraBen sana dedim kilo verme diye laf dinlemedin
Ke dine bakan bir kadınsın kalırsın merak etme, güzel yaşlanmak da güzeldir.
Burnundan aşağısını görüyoruz canımm
Ben de söyşedim aynı şeyi, bende yüz tamam artık
Bunu sormayacaksın işte, burada kimse 700 sayfayı özet geçemez, ya yakaladığın yerden gir ya da baştan aç oku, istersen ikisi aynı anda olur
Ben sayfa sayfa ne olduğunu sormadım ki. Topic konusu nedir diye sordum. Arada fark var. Zaten konu sahibi yazdı ne olduğunu.Ben sana dedim kilo verme diye laf dinlemedin
Ke dine bakan bir kadınsın kalırsın merak etme, güzel yaşlanmak da güzeldir.
Burnundan aşağısını görüyoruz canımm
Ben de söyşedim aynı şeyi, bende yüz tamam artık
Bunu sormayacaksın işte, burada kimse 700 sayfayı özet geçemez, ya yakaladığın yerden gir ya da baştan aç oku, istersen ikisi aynı anda olur
Topıc konusu her telden, +18 olduguna bakma demek ıstedı o daBen sayfa sayfa ne olduğunu sormadım ki. Topic konusu nedir diye sordum. Arada fark var. Zaten konu sahibi yazdı ne olduğunu.
Geçmiyor canım ya, kıza ödev yaptırıyorum onu sepetleyeyim sıcak suyun altına gireceğim belki o açar biraz. Bu son taktik artık, bu da olmazsa sabırla çekeceğim acımı. Dün akşam sauna belti (ısıtmalı zayıflama kemeri) sırtıma bağlayıp iki saat yattım sırtım 1.derece yanık olmuş, bana mısın demedi. Nasıl inatçı bir tutulma anlamadım.ZemheriPoyraz bu arada belın sırtın nasıl hayatım?
Soguk almissindir yel girmis denir bizde bu tam onun havasi cunkuGeçmiyor canım ya, kıza ödev yaptırıyorum onu sepetleyeyim sıcak suyun altına gireceğim belki o açar biraz. Bu son taktik artık, bu da olmazsa sabırla çekeceğim acımı. Dün akşam sauna belti (ısıtmalı zayıflama kemeri) sırtıma bağlayıp iki saat yattım sırtım 1.derece yanık olmuş, bana mısın demedi. Nasıl inatçı bir tutulma anlamadım.
Ağrı kesiciyi kontrollü kullanmaya çalışıyorum, zaman zaman migren benzeri ataklar yaşıyorum o yüzden direnç geliştirmemem lazım. Son çare öyle yaparım artık. Evde kas gevşetici var mı onu bile bilmiyorumSoguk almissindir yel girmis denir bizde bu tam onun havasi cunku
Insan ne giyecegni bilemiyor ama carpiyor hava gecms olsun ona pek dis mudahale ise yaramiyor kas gevswtici icebilirsin varsa
Insallah gecer cok zordur bende sklikla yasarimAğrı kesiciyi kontrollü kullanmaya çalışıyorum, zaman zaman migren benzeri ataklar yaşıyorum o yüzden direnç geliştirmemem lazım. Son çare öyle yaparım artık. Evde kas gevşetici var mı onu bile bilmiyorum
Atarsan sana da bakarazBen de atiyim gendimu
Yoksa loveiden gozleri alamayaxazzz
Alttaki üye sayisi 69 dan 62 ye düştü ben atacam diyinceAtarsan sana da bakaraz
At sen yukselir oAlttaki üye sayisi 69 dan 62 ye düştü ben atacam diyince
Nassil gizInsallah gecer cok zordur bende sklikla yasarim
Bu arada az evvel gelen arzucan a kk ca bay bay demisiz fake cikti galba
Ben de akıllı akıllı cevap verdim fake gelmedi bana, tartışma çıktıysa ondan uzaklaştırmışlardır belkiInsallah gecer cok zordur bende sklikla yasarim
Bu arada az evvel gelen arzucan a kk ca bay bay demisiz fake cikti galba
Onada cesaret edemedim niyeyse bilmiyorum. Şu an diyorum keske yapsaydım diyeKordonları baglatsaydin keşke
Benim her halımı sevmedın mı niloşi sen