- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
Cok üzüldüm be love... Üzülünce sütümüzün gittigini bile bile üzdüler bizi...Ne emzirmesi niloşim, sütüm boşanma zamanında gitti benim. Şuan normal yeme düzenime dönmek istesem de midem fazlasını kabul etmiyor ki, kilo vermem durdu ama almıyorum da, tuhaf bısey oldu bende anlamadım
Bak sapancaya gıttıgımız hafta ben ıkıncı aksam cok kotu oldum, mıdem bulandı cok az ıstıfra ettım, normalde hayvansı sekılde yerım ben bılıyosunuz ama resmen tıkanmısım gıbı hıssedıyorum. Normalde uzerıme tam oturan herseyım bol gelmeye basladı 4kıloda farkettı, bence ben 65te falan hoş olmayacagım gıbıme gelıyor, en ıyısı kalmak umarım ne 74 e cıkarım ne 65e duserımVücudu bi şoklamak lazım böyle durumlarda. Bir diyetisyene danış istersen ama bence gayet fit görünüyorsun
Emma ben de lovela ayni fikirdeyimOnun kararını zamanla vereceksın, halen kafanda evet devam dıyecek durumda degılsın, sen her ne kadar dudiştik, iyi çocuk falan desende. Kafa olarak hep gitmeye bitirmeye odaklısın, yanı yazdıklarından anladıgım bu. Sankı adamın somut bır kusurunu bulsan anında topuklayacaksın gıbıme gelıyor nedense
Canim tabiki elinden geleni yap evlilik bu baska bisey degil oyle ha diyip kestirip atilamazÇok aşığım diyosun ama daha geçen gün kendi eşinden boşanmayı düşünen de sendin. Haklısınız ben bişey demiyorum ama pes etmek bu kadar kolay deil benim için olmamalı da. Kendi kusurunu benim zayıf noktamla örtmeye çalışıyor olabilir evet. Ama bu adam benden nefret ediyor diyemem. Aramızda bi sevgi var bana aşık olmasa da. Bebeğimiz olmasada ben yine mücadeleyi seçerim. Ha bu işin sonunda belki bişey değişmeyecek belki daha kötüye gidecek. Ama ben elimden geleni yapmış olucam sonra da nolursa olur artık
Ay çok dizi film teklifi geldiydi de ben kabul etmeyip okudum. Şimdi çok pişmanımmmAdını Emma koydum
Evet aynen öyleOnun kararını zamanla vereceksın, halen kafanda evet devam dıyecek durumda degılsın, sen her ne kadar dudiştik, iyi çocuk falan desende. Kafa olarak hep gitmeye bitirmeye odaklısın, yanı yazdıklarından anladıgım bu. Sankı adamın somut bır kusurunu bulsan anında topuklayacaksın gıbıme gelıyor nedense
Ben de Lovela aynı fikirdeyimEmma ben de lovela ayni fikirdeyim
Love bunda burundan aşağısı komple ortada. Bi öncekilerle de birleştirip tam profili çıkarıyorum ben kafamda. Kaldır sen bunları bence, ne olur ne olmaz.Bişey dicem ya siz fotonun tamamını mı goruyorsunuz? Monica falan deyınce bı şeyoldum şimdi haa
Bu tamamen karakter meselesi. Ben pek tartışmamam, üsteleyip istediğimi de yaptıramam mesela. Asabiyetten nefret ederken gittim asabiyet anıtı gibi bir adamla körkütük aşıp olup evlendim. Aslında tartışmaya içten içe onun sinirinden korktuğum için yanaşmadığımı sanıyordum, hayır artık öğrendim ki insan sadece kendi müdanasızlığından korkuyor. O kırıldı mı ağzına geleni söyler ama bensiz olmayı aklından geçirmez, ben iki laf söyler sonra ev ilanı bakmaya başlarım. Ama bu sevgimin karşılığı değil asla.Onun kararını zamanla vereceksın, halen kafanda evet devam dıyecek durumda degılsın, sen her ne kadar dudiştik, iyi çocuk falan desende. Kafa olarak hep gitmeye bitirmeye odaklısın, yanı yazdıklarından anladıgım bu. Sankı adamın somut bır kusurunu bulsan anında topuklayacaksın gıbıme gelıyor nedense
Yok yavrum benim ağzım yandı önceki tahminimden meğer şekerim düşmüş o gün bugün algılarım açıldı... bu kadar egzersizle sen ondan iyi kalırsın merak etme. Hatice şendil'in elmacık kemikleri fazla belirgin bence Monica'nın lokumluğu seni tam karşılıyor.Bişey dicem ya siz fotonun tamamını mı goruyorsunuz? Monica falan deyınce bı şeyoldum şimdi haa
Cok eglenceli sende gel ama bastan okuma yetistiremeyebilirsin 700 e kosuyor konuEğlenceli bir topic gibi. Biri bana bu topic hakkında bilgi verebilir mi?
Dur şimdi bi havalandım ben kıçımı yere koyabılırsem şöyle alıcı gözle bi kendıme bakarımBu tamamen karakter meselesi. Ben pek tartışmamam, üsteleyip istediğimi de yaptıramam mesela. Asabiyetten nefret ederken gittim asabiyet anıtı gibi bir adamla körkütük aşıp olup evlendim. Aslında tartışmaya içten içe onun sinirinden korktuğum için yanaşmadığımı sanıyordum, hayır artık öğrendim ki insan sadece kendi müdanasızlığından korkuyor. O kırıldı mı ağzına geleni söyler ama bensiz olmayı aklından geçirmez, ben iki laf söyler sonra ev ilanı bakmaya başlarım. Ama bu sevgimin karşılığı değil asla.
Yok yavrum benim ağzım yandı önceki tahminimden meğer şekerim düşmüş o gün bugün algılarım açıldı... bu kadar egzersizle sen ondan iyi kalırsın merak etme. Hatice şendil'in elmacık kemikleri fazla belirgin bence Monica'nın lokumluğu seni tam karşılıyor.
Tamam ben de katıldım aranıza o zaman :) ama ne yapıyorsunuz burada? Ne tür bir eğlence? Hangi konulardan konuşuluyor, sadece konu sahibi mi olay anlatıyor? Kafamda deli sorular...Cok eglenceli sende gel ama bastan okuma yetistiremeyebilirsin 700 e kosuyor konu
Sürekli hareket halindesin, yediğini yakıyorsun, kilo verme daha fazla düşmeye devam edersen yüksek kalorili şeyler tüketmeye çalışNe emzirmesi niloşim, sütüm boşanma zamanında gitti benim. Şuan normal yeme düzenime dönmek istesem de midem fazlasını kabul etmiyor ki, kilo vermem durdu ama almıyorum da, tuhaf bısey oldu bende anlamadım
Kız söyledim, bugun adana soyledım ama yarısını yıyemedımSürekli hareket halindesin, yediğini yakıyorsun, kilo verme daha fazla düşmeye devam edersen yüksek kalorili şeyler tüketmeye çalış
Konu sahibi arkadaş beni de aranıza alır mısınız? Bir de biraz anlatır mısın bu topicteki olayı?Dur şimdi bi havalandım ben kıçımı yere koyabılırsem şöyle alıcı gözle bi kendıme bakarım
Ben badi ekrem olarak anlatıyorum onlar da hababam olarak dınlıyorlarTamam ben de katıldım aranıza o zaman :) ama ne yapıyorsunuz burada? Ne tür bir eğlence? Hangi konulardan konuşuluyor, sadece konu sahibi mi olay anlatıyor? Kafamda deli sorular...
Yooo yoooo benden bunu ıstemeyın bence topıgı takıp eden kımseden ıstemeyın yoksa sızı fururlarKonu sahibi arkadaş beni de aranıza alır mısınız? Bir de biraz anlatır mısın bu topicteki olayı?
Ben sana dedim kilo verme diye laf dinlemedinBak sapancaya gıttıgımız hafta ben ıkıncı aksam cok kotu oldum, mıdem bulandı cok az ıstıfra ettım, normalde hayvansı sekılde yerım ben bılıyosunuz ama resmen tıkanmısım gıbı hıssedıyorum. Normalde uzerıme tam oturan herseyım bol gelmeye basladı 4kıloda farkettı, bence ben 65te falan hoş olmayacagım gıbıme gelıyor, en ıyısı kalmak umarım ne 74 e cıkarım ne 65e duserım
Ke dine bakan bir kadınsın kalırsın merak etme, güzel yaşlanmak da güzeldir.Yaşlanıncada böyle olacak mıyım merom önemli olan o
Burnundan aşağısını görüyoruz canımmBişey dicem ya siz fotonun tamamını mı goruyorsunuz? Monica falan deyınce bı şeyoldum şimdi haa
Ben de söyşedim aynı şeyi, bende yüz tamam artıkLove bunda burundan aşağısı komple ortada. Bi öncekilerle de birleştirip tam profili çıkarıyorum ben kafamda. Kaldır sen bunları bence, ne olur ne olmaz.
Bunu sormayacaksın işte, burada kimse 700 sayfayı özet geçemez, ya yakaladığın yerden gir ya da baştan aç oku, istersen ikisi aynı anda olurTamam ben de katıldım aranıza o zaman :) ama ne yapıyorsunuz burada? Ne tür bir eğlence? Hangi konulardan konuşuluyor, sadece konu sahibi mi olay anlatıyor? Kafamda deli sorular...
Arada cips ye onun kalori değeri çok yüksek,kilo kaybetmeni engellerKız söyledim, bugun adana soyledım ama yarısını yıyemedım