Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne emzirmesi niloşim, sütüm boşanma zamanında gitti benim. Şuan normal yeme düzenime dönmek istesem de midem fazlasını kabul etmiyor ki, kilo vermem durdu ama almıyorum da, tuhaf bısey oldu bende anlamadım
Cok üzüldüm be love... Üzülünce sütümüzün gittigini bile bile üzdüler bizi...
Nolur verme su kiloyu şokuna da mokuna da. Avkat boooole seviyiiii unutma...

Vücudu bi şoklamak lazım böyle durumlarda. Bir diyetisyene danış istersen ama bence gayet fit görünüyorsun
Bak sapancaya gıttıgımız hafta ben ıkıncı aksam cok kotu oldum, mıdem bulandı cok az ıstıfra ettım, normalde hayvansı sekılde yerım ben bılıyosunuz ama resmen tıkanmısım gıbı hıssedıyorum. Normalde uzerıme tam oturan herseyım bol gelmeye basladı 4kıloda farkettı, bence ben 65te falan hoş olmayacagım gıbıme gelıyor, en ıyısı kalmak umarım ne 74 e cıkarım ne 65e duserım

Emma ben de lovela ayni fikirdeyim

Canim tabiki elinden geleni yap evlilik bu baska bisey degil oyle ha diyip kestirip atilamaz
Ama sadece onun kendi kusurunu kapatip sana baski uygulamasina uzmesine izin verme .

Adını Emma koydum
Ay çok dizi film teklifi geldiydi de ben kabul etmeyip okudum. Şimdi çok pişmanımmm
Evet aynen öyle ama benim genel olarak hayata karşı duruşum bu. Hani kimle beraber olsam aynı şeyleri düşünür hissederim. Olana değil olmayana takılırım falan. Ne leş bi kadınım ya
Emma ben de lovela ayni fikirdeyim
Ben de Lovela aynı fikirdeyim

Bu tamamen karakter meselesi. Ben pek tartışmamam, üsteleyip istediğimi de yaptıramam mesela. Asabiyetten nefret ederken gittim asabiyet anıtı gibi bir adamla körkütük aşıp olup evlendim. Aslında tartışmaya içten içe onun sinirinden korktuğum için yanaşmadığımı sanıyordum, hayır artık öğrendim ki insan sadece kendi müdanasızlığından korkuyor. O kırıldı mı ağzına geleni söyler ama bensiz olmayı aklından geçirmez, ben iki laf söyler sonra ev ilanı bakmaya başlarım. Ama bu sevgimin karşılığı değil asla.
Bişey dicem ya siz fotonun tamamını mı goruyorsunuz? Monica falan deyınce bı şeyoldum şimdi haa
Yok yavrum benim ağzım yandı önceki tahminimden meğer şekerim düşmüş o gün bugün algılarım açıldı... bu kadar egzersizle sen ondan iyi kalırsın merak etme. Hatice şendil'in elmacık kemikleri fazla belirgin bence Monica'nın lokumluğu seni tam karşılıyor.

Dur şimdi bi havalandım ben kıçımı yere koyabılırsem şöyle alıcı gözle bi kendıme bakarım

Ne emzirmesi niloşim, sütüm boşanma zamanında gitti benim. Şuan normal yeme düzenime dönmek istesem de midem fazlasını kabul etmiyor ki, kilo vermem durdu ama almıyorum da, tuhaf bısey oldu bende anlamadım
Sürekli hareket halindesin, yediğini yakıyorsun, kilo verme daha fazla düşmeye devam edersen yüksek kalorili şeyler tüketmeye çalış

Sürekli hareket halindesin, yediğini yakıyorsun, kilo verme daha fazla düşmeye devam edersen yüksek kalorili şeyler tüketmeye çalış
Kız söyledim, bugun adana soyledım ama yarısını yıyemedım

Tamam ben de katıldım aranıza o zaman :) ama ne yapıyorsunuz burada? Ne tür bir eğlence? Hangi konulardan konuşuluyor, sadece konu sahibi mi olay anlatıyor? Kafamda deli sorular...
Ben badi ekrem olarak anlatıyorum onlar da hababam olarak dınlıyorlar

Konu sahibi arkadaş beni de aranıza alır mısınız? Bir de biraz anlatır mısın bu topicteki olayı?
Yooo yoooo benden bunu ıstemeyın bence topıgı takıp eden kımseden ıstemeyın yoksa sızı fururlar

Ben sana dedim kilo verme diye laf dinlemedin
Yaşlanıncada böyle olacak mıyım merom önemli olan o
Ke dine bakan bir kadınsın kalırsın merak etme, güzel yaşlanmak da güzeldir.
Bişey dicem ya siz fotonun tamamını mı goruyorsunuz? Monica falan deyınce bı şeyoldum şimdi haa
Burnundan aşağısını görüyoruz canımm
Love bunda burundan aşağısı komple ortada. Bi öncekilerle de birleştirip tam profili çıkarıyorum ben kafamda. Kaldır sen bunları bence, ne olur ne olmaz.
Ben de söyşedim aynı şeyi, bende yüz tamam artık
Tamam ben de katıldım aranıza o zaman :) ama ne yapıyorsunuz burada? Ne tür bir eğlence? Hangi konulardan konuşuluyor, sadece konu sahibi mi olay anlatıyor? Kafamda deli sorular...
Bunu sormayacaksın işte, burada kimse 700 sayfayı özet geçemez, ya yakaladığın yerden gir ya da baştan aç oku, istersen ikisi aynı anda olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…