Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tırtıklı prezervatif dene bacım, kuluçka makinesine dönmüşsün durman lazım artık

love balından bana da sür, ne nasiplisin ya ballı hatun

Boş konuşmakta üstüne yoktur çoğu zaman
Gerızekalı yazsam alınır mısın? Hayır kendı sıcrayıs yapamıyor dıye senınde onunla batmanı ıstıyor, ben sana bırsey dıyım mı, duzelmeyecek, seneye omrumuz varsa ve hala buralarda olursak bunu sana sormak ıstıyorum, sorun senın manken olmaman degıl onun beynıne yetmeyen kanı ve oksıjenı her ıkı organına da pay etmesı, anladın mı? Su cumlelerın turlu versıyonlarını her sevısmek ıstedıgımde duydugum ıcın bosandım ben

Hadi bakalım bir de bu çıkacak şimdi, kızım neden bu kadar güzelsin bakanın gözü kalıyor maşallah
Başladım egzersiz filan da yapıyorum ama kremde mantıklı alayım
Tecrübe konuşuyor yavrum, sarkan kollarımı 3 yıldır toplamaya uğraşıyorum, sakın atlama bunu çok önemli

Kızlar bişy sorcam. İlişkiden sonra içinize boşalmışsa nasıl temizliyorsunuz?
Kendı akıyor once peceteyse sonra ıcıne su kacırmadan yıkayarak. Vajına ıcını yıkama florasını bozarsın mantar olursun enfeksıyon kaparsın

Genç degılım ama gitti o en güzel zamanlarım yok ya problem olacak bı durum yok sadece oyle bı teklıf geldı dusunmedıgımı soyledım, adam benımle ıletısıme gecmedı yanı

Bunlar ayaküstü konuşmamak lazım diye düşünüyorum karşına alıp ya da sorunla karsilastigin anda
Birşeyi sürekli söyleyince de anlamıyorlar bence siradanlasiyor

tırtıklı prezervatif dene bacım, kuluçka makinesine dönmüşsün durman lazım artık
Ya artık nasıl bi üreme sistemim var anlamadım. 3.de hap kullanmama rağmen hamile kaldım. Yani su an tek isteğim regl olup sprial taktırmak. Ama bu tırtıklı prezervatifi sipariş veriyorum eşime :)

Haklısın biliyorum

spiral adet olmadan takılabiliyor, ben adet olmadan taktırmıştım, 10 gün arayla gebelik testi yapılıyor, aradaki 10 gün cinsel perhiz uygulanıyor, gebelik testin negatif çıkınca takılıyor,

spiral adet olmadan takılabiliyor, ben adet olmadan taktırmıştım, 10 gün arayla gebelik testi yapılıyor, aradaki 10 gün cinsel perhiz uygulanıyor, gebelik testin negatif çıkınca takılıyor,
Doktorum ilk adetinde gel demişti onu bekliyorum. Ama bunu da başka doktorlardan araştırayım

Bi keresinde çok uzun zaman olmadı daha şunu demişti;
Düzelicek tamam sorun yapma her gün olucak dedi
Birde biz bi iddaya girmiştik 55 kilo olmam için ısrar ediyordu. 55 olursam nolucak dedim olunca görürsün dedi.
Iki günde bir yapıcak mısın dedim yapıcam dedi . Ay anlatırken bi komik oldu ya valla ağlassammı gülsemmi bilemedim ZemheriPoyraz O Osirius

Genç degılım ama gitti o en güzel zamanlarım yok ya problem olacak bı durum yok sadece oyle bı teklıf geldı dusunmedıgımı soyledım, adam benımle ıletısıme gecmedı yanı
yaşa takılma bence, zaten yaşın genç, 34 nedir ki,
ruhun genç görüntün genç daha ne olsun,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…