- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
Boş konuşmakta üstüne yoktur çoğu zamanAy sunu yazma allah askına sınırlerım cok bozuldu su cumleye
bana ayak uyduracaksın, bu konuları konuşup durma irrite oluyorum diyor ve daha çok soğuyor.
tırtıklı prezervatif dene bacım, kuluçka makinesine dönmüşsün durman lazım artıkMerhaba kızlar sizi 3gündür aşağı yukarı takip ediyorum maşallahınız varben evliliğimizin ilk zamanlarında resmen adamdan kaçıyordum ilk bebekle beraber sıfırlandı sayılır. tam 2yıl sonra tadına varmaya başladım süpriz 2. Hamilelk tekrar sil baştan:) bebek doğdu o arada eşimle bu konuda şiddetli bi kavga ettik. Ben yorgunluğu bahane edip olsun bitsin modundaydım. Sonra düzeltmeye karar verdim ve artık tat almaya başladığım anda 3.hamilelik :) 7yıl sonunda artık ben isteyip yaklaşmaya başladım. Ama suan 4. Çocuk korkusu içimde :)) bebek küçük ilaç kullanamıyorum adet olmadım sprial taktıramıyorum. Eşim korunsa zevk almıyorum. Ama yinede sevişmekten kendimi alamıyorum anladım ki sizden öğrenceğim çok şey varmış
love balından bana da sür, ne nasiplisin ya ballı hatunBir talibim çıktı ama görmeden şutladım valla, sevgılım var dıyemedım arkadasıma şöyan erkek sınek bıle gormek ıstemıyorum dedımbenım artık miyendiz adam müsveddesi görmeye tahammulum kalmadı cunku, miyendiz denılınce sınırlerım bozuluyo
Gerızekalı yazsam alınır mısın? Hayır kendı sıcrayıs yapamıyor dıye senınde onunla batmanı ıstıyor, ben sana bırsey dıyım mı, duzelmeyecek, seneye omrumuz varsa ve hala buralarda olursak bunu sana sormak ıstıyorum, sorun senın manken olmaman degıl onun beynıne yetmeyen kanı ve oksıjenı her ıkı organına da pay etmesı, anladın mı? Su cumlelerın turlu versıyonlarını her sevısmek ıstedıgımde duydugum ıcın bosandım benBoş konuşmakta üstüne yoktur çoğu zaman
duşta yikarsin elinden geldiginceKızlar bişy sorcam. İlişkiden sonra içinize boşalmışsa nasıl temizliyorsunuz?
Hadi bakalım bir de bu çıkacak şimdi, kızım neden bu kadar güzelsin bakanın gözü kalıyor maşallahBir talibim çıktı ama görmeden şutladım valla, sevgılım var dıyemedım arkadasıma şöyan erkek sınek bıle gormek ıstemıyorum dedımbenım artık miyendiz adam müsveddesi görmeye tahammulum kalmadı cunku, miyendiz denılınce sınırlerım bozuluyo
Tecrübe konuşuyor yavrum, sarkan kollarımı 3 yıldır toplamaya uğraşıyorum, sakın atlama bunu çok önemliBaşladım egzersiz filan da yapıyorum ama kremde mantıklı alayım
Kendı akıyor once peceteyse sonra ıcıne su kacırmadan yıkayarak. Vajına ıcını yıkama florasını bozarsın mantar olursun enfeksıyon kaparsınKızlar bişy sorcam. İlişkiden sonra içinize boşalmışsa nasıl temizliyorsunuz?
Genç degılım ama gitti o en güzel zamanlarımHadi bakalım bir de bu çıkacak şimdi, kızım neden bu kadar güzelsin bakanın gözü kalıyor maşallah
Tecrübe konuşuyor yavrum, sarkan kollarımı 3 yıldır toplamaya uğraşıyorum, sakın atlama bunu çok önemli
Bunlar ayaküstü konuşmamak lazım diye düşünüyorum karşına alıp ya da sorunla karsilastigin andaİlişkiyi sadece benim canım istiyor diye değil evliliğimize güzel yansımaları olacak diye aramız çok daha güzel olacak diye istiyorum ayrıca daha çok gencim gençliğimi yaşamak istiyorum tatmin de olmak istiyorum, gerekiyorsa doktora gitsen belki ilaç verir bi faydası olur diyorum
guzelsin love allah icin duyan gelir simdiGenç degılım ama gitti o en güzel zamanlarımyok ya problem olacak bı durum yok sadece oyle bı teklıf geldı dusunmedıgımı soyledım, adam benımle ıletısıme gecmedı yanı
Ya artık nasıl bi üreme sistemim var anlamadım. 3.de hap kullanmama rağmen hamile kaldım. Yani su an tek isteğim regl olup sprial taktırmak. Ama bu tırtıklı prezervatifi sipariş veriyorum eşime :)tırtıklı prezervatif dene bacım, kuluçka makinesine dönmüşsün durman lazım artık
Haklısın biliyorumGerızekalı yazsam alınır mısın? Hayır kendı sıcrayıs yapamıyor dıye senınde onunla batmanı ıstıyor, ben sana bırsey dıyım mı, duzelmeyecek, seneye omrumuz varsa ve hala buralarda olursak bunu sana sormak ıstıyorum, sorun senın manken olmaman degıl onun beynıne yetmeyen kanı ve oksıjenı her ıkı organına da pay etmesı, anladın mı? Su cumlelerın turlu versıyonlarını her sevısmek ıstedıgımde duydugum ıcın bosandım ben
Hertürlüsünü denedim benBunlar ayaküstü konuşmamak lazım diye düşünüyorum karşına alıp ya da sorunla karsilastigin anda
Birşeyi sürekli söyleyince de anlamıyorlar bence siradanlasiyor
Aman kımse gelmesın valla sevgılım var şöyanguzelsin love allah icin duyan gelir simdi
spiral adet olmadan takılabiliyor, ben adet olmadan taktırmıştım, 10 gün arayla gebelik testi yapılıyor, aradaki 10 gün cinsel perhiz uygulanıyor, gebelik testin negatif çıkınca takılıyor,Merhaba kızlar sizi 3gündür aşağı yukarı takip ediyorum maşallahınız varben evliliğimizin ilk zamanlarında resmen adamdan kaçıyordum ilk bebekle beraber sıfırlandı sayılır. tam 2yıl sonra tadına varmaya başladım süpriz 2. Hamilelk tekrar sil baştan:) bebek doğdu o arada eşimle bu konuda şiddetli bi kavga ettik. Ben yorgunluğu bahane edip olsun bitsin modundaydım. Sonra düzeltmeye karar verdim ve artık tat almaya başladığım anda 3.hamilelik :) 7yıl sonunda artık ben isteyip yaklaşmaya başladım. Ama suan 4. Çocuk korkusu içimde :)) bebek küçük ilaç kullanamıyorum adet olmadım sprial taktıramıyorum. Eşim korunsa zevk almıyorum. Ama yinede sevişmekten kendimi alamıyorum anladım ki sizden öğrenceğim çok şey varmış
Doktorum ilk adetinde gel demişti onu bekliyorum. Ama bunu da başka doktorlardan araştırayımspiral adet olmadan takılabiliyor, ben adet olmadan taktırmıştım, 10 gün arayla gebelik testi yapılıyor, aradaki 10 gün cinsel perhiz uygulanıyor, gebelik testin negatif çıkınca takılıyor,
oww avkat sevgili sifatini almis bunu kutlamaliyiz calsin davullar zurnalar ciksin mezdeke kostumleriAman kımse gelmesın valla sevgılım var şöyan
yaşa takılma bence, zaten yaşın genç, 34 nedir ki,Genç degılım ama gitti o en güzel zamanlarımyok ya problem olacak bı durum yok sadece oyle bı teklıf geldı dusunmedıgımı soyledım, adam benımle ıletısıme gecmedı yanı