- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.776
Tesadüfen düştüm geldim zaten fanın sayılırım Lovetired'ceğizim hayırlı olsun amabaştan girdim olmadı sondan girdim olmadı bulamadım beni bir sayfaya yönlendirin müstakbel manita necidir nerden çıkmıştır hangi sayfada, gözünüzü seveyim konuyu takip edeyim şarabımı yudumlayayım.
Bak burada da varmış. Çok yayılmışız ya kızBunda karar vermıstık bu topiği açmayaİsteklerimi söylemeye Çekiniyorum
Toplum baskısı ve kadın olmanın psikolojisiwww.kadinlarkulubu.com
Avukarın sana dün akşam duygularını nasıl anlattığını da bilmiyoruzHa ben ilk zemoya bu işi açtıgımda bi konunun arasındaydıtabi siz avkatın bağa nasıl acıldıgını bılmıyosunuz bundan sebep
Avukarın sana dün akşam duygularını nasıl anlattığını da bilmiyoruz
Onu musaıt ara anlatcam dedım ya kız sımdı bebelerle oyun oynuyorum, onları yatırınca yazacam
Ben bi çırpıda bıtırdım sen haylı haylı okursun. Ayrıca gece yazcam cunku sivgilim virLan liseli kızlara döndük iyi mio arada ben şu boşanmayı bitirebilir miyim acaba
Ben o 20küsür sayfanın tamamını okurum, psikopatımdır birazBen bi çırpıda bıtırdım sen haylı haylı okursun. Ayrıca gece yazcam cunku sivgilim virsımdı gızlı gızlı banyoda onunla konuscam
Zırhını giy ve geceyi bekle bebekTamam ben enişteyi anladım, kahveli araba kikirdeşmelerinden çıktım geldim şimdi gelişmeleri bekliyorum.
Haydaaaa, bacım hepsini anlat işte, ilk açılmayı da dün geceyi de biz buradayızEvet sımdı mını bır anket yapmak zorundayımönce
Avkatın bağa nasıl acıldıgını merak edenler 1e
Gece, zabağnan size musaıt bı ara nasıl duygularını anlattıgını merak edenler 2ye bassın. Tolga abiye küfretmek yok ama ahsjshdjsks
Flash backlerle hepsini anlat sevgili Love:) netfliximi kapatcam oldu olacakEvet sımdı mını bır anket yapmak zorundayımönce
Gece, zabağnan size musaıt bı ara nasıl duygularını anlattıgını merak edenler 2ye bassın. Tolga abiye küfretmek yok ama ahsjshdjsks
2222222222222222Evet sımdı mını bır anket yapmak zorundayımönce
Lovecan yaa bu saate kadar b8sey olmadı mı arama mesajlasma kikirdemeEvet sımdı mını bır anket yapmak zorundayımönce
Yakınlaştırınca net görülebiliyor amaSiz fotinin ustune tıklayınca acılıyomu
burda bu kadar fanın varken birini anlatıp birini anlatmamak olmaz, döküül bakalımm lovecanEvet sımdı mını bır anket yapmak zorundayımönce
Nasıl açıldığını anlat önce accuk kocalarımızın agzına sıcalım romantiklik görüpYea ben önce hangısını anlatmamı ıstersınız yazdım ama, bırı anlatcam otekını merak edın demedım kı
Pek romantık degıldı yalnız ılk bulusmamızNasıl açıldığını anlat önce accuk kocalarımızın agzına sıcalım romantiklik görüp