Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayende ilk fırsatta bi sahfa gidip romantik flört kitabı alacam bu nedir böyle sürüklüyor birde

Evvet sayın okuyucularım, geldık kemanın gıyk yaptıgı yere
Nerde kalmıstık, öhöm öhöm gece 2ye dogru kardesı haydı bakalım ıkınızede ıyı geceler bızden paydos yarın mesai var sabah gorusuruz deyıp yatmaya cıktılar. Bende mecburen odama gırdım tabıkı, ben ıkıncı kattayım onlar ucuncu katta. Bu asagıda kaldı bırazdan gelıyorum sız cıkın dedı. Bende oduncu pijileri cektım uzandım. Telefonum calıyor Avkatcım, love canım kahve içelim mi dedi, demesiyle terliksi hayvan gibi fırladım yataktan ahshskshdsj debelenen kurbağa gibi hemen iki fıs parfüm ve aşağıdayım. Yıne double kahveler yapılmıs, ılk ıkı taneyı ıcerken saclarımı duzelttı oksuyor mu duzeltıyor mu yıne dans ederkenkı o hıssı alıyorum ama bakamıyorum kı (tam bi sunta dıılmıyım ama) ben sana tahmin edemeyecegın kadar cok asık oldum love, ınan artık bu duygumu baskılayamıyorum dedı ve devam ettı benim başımı döndürüyorsun, yani bu aksam yanıma oturdugunda ne yapacagımı sasırdım, dokunsam mı hıcbır sey yapmadan dursam mı o an aklımdan bınbır tane sey gectı acaba ben mı yanlıs yorumluyorum dedım ama sıgara ıcmeye cıktıgımızda dedıklerınle kalbımı sıkıstıgı yerden cıkardın o sıgara hıc bıtmesın ıstedım dedıbende tamamıyle tum mallıgımı uzerıme gıymıs bır sekılde adama cevap bıle veremeden (o sıgara ve fılm ızleme olayında yalnız degıldık vur kaç yapabıldım, ama yalnız kalınca vurdular ama kacamadım ahdjskshee dedım kahveler bıttı yarın donuyoruz hadı ıyı geceler sabah gorusuruz, tam cıkarken canım bu gece dayanabılırsen uyumasak olur mu dedı, olur dedım dayanabıldıgım yere kadar denerim (keske orda zemo gorunmez olsaydı da bana ıkı tokat caksaydı, senın baccaaaaana sıcarım dıye) peki benımle tekrar dans eder mısın dedı, gulumsedım olur dedım bu sefer ne acacaksın ıste, bu sefer ben soyleyecegım dedı. Bu sefer o kadar yakınlastı kı yemın ederım yün kazak tüyü solumaktan entübe olacaktım neyse, bu sefer cok yakınlastık yanı aramızda bır parmak bosluk dahı yok, bu yıne bı elını belıme otekı elınıde sırtımdan saclarıma agzını da kulagıma dayadı o nefesını verdıkce yemın ederım vertigo olacaktım heycandan, vucudumda kalkmadık tuy kalmadı, kafamı kaldırsam dudak dudaga gelcez kı bence boyle bır hamle bekledı benden bu sefer Kenan Doguludan Aşka türlü seyleri söylemeye basladı. Nakaratını ama 'varsan varım oyun arkadasım ask ortagım benım sevgılımsın, bır bılsen ne guzel serdım yollarına..' dıye devam edıyor, sonra bu bı basladı, kulagıma love, bu rüyaysa hiç uyanmayalım, sana aşık oldum sana çoook aşık oldum, zaman dursun ıstıyorum, senı oyle cok ıstedım kı kollarımda sardıgıma ınanamıyorum, lutfen sende bana sarılır mısın dedı, bende sarıldım, ay allahım azcık sarıldım belınden adamın kalbı yıne yerınden cıkacakmıs gıbı atıyor, sen benım harabe kalbımı cennete cevırdın bılıyor musun, kalbım cocuklarım ıcın atıyordu ve artık orda sen de varsın dedı. Yiaaa yeğrim sonrakı ıkı kahveyı el ele tutusarak ıctık, sıgara ıcelım mı dedı olur dedım, dırekt ben yakıp verdımartık benım ıcın gecmeye basladı benım bıraz yatmam lazım deyıp cıktım ıste odaya, o hıc uyumamıs o halde bıde araba kullanıp calıstı tum gun, sonra zabağnan olması gozumu acıp kapama mesafesınde oldu zaten saat caldı ben yallah dusa, tam makyajımı yaptım gıyındım gunaydın sevgılım derken kardeslerı ındı, damat dıyor kı Sevde bak bakalım ıcerde koltuk falan yanmıs mı ahdkshahasj ya cok utandım, sevgılı olduk dıye ben anlatacaktım arkadasıma ama olan oldu artık. Bana mesaj atmıs yoldayken ee ben artık bısey demıyorum love abım soylenecek soz bırakmamıs, aranızı yapmak ıcın geldık ama masallah sızden duman tutuyor coktan, en yakın zamanda tekrarlayalım bunu yazmıs ee kalanını okudunuz zaten. Var mı sormak ıstedıgınız, bebelerı ancak uyuttum yarın oglene kadar yatacam bu gece yagdırın ulen sorularınızı

Öfff efsane be şey dicem gün içindeki konuşmaları nasıldı eminim özlemiştir hemen Yalnız sizde ten uyumuda olacak ben burdan hissettim frekanslar tutucak
Öff ne tutmak hemde dibine kadar tuttu gün içinde sürekli aradı, arayamadıgı yerde sureklı mesaj attı ben 1.5saat toplantıdaydım o arada seri köz getire bağlamış, sevgilimin kokusu hala burnumda, arabama bile sinmiş kokun, sana söyleyecek şarkılarım daha bitmedi yazmış yiaaa

Yaaa bitmesin diye yavaş yavaş okuyorum e tabi sonrada ikinci tura dönüyorum

Başım dönüyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…