Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de ex öküzün tepkisini merak ediyorum. İçimin yağları eriyecek çünkü ona. Bi 5 kilo veririm artık
Köpüreceği kesin, otursun derdine yansın, yemeyenin malını yerler hesabı, kıymetini bilseydi.
Kadınlar çok şey istemiyor aslında, biraz ilgi ve incelik, bunları görebilse bu kadın boşanacak mıydı ikisi bebek sayılan üç çocukla.
Bütün kadınlar kıymetini bilenle karşılaşsın inşallah

Bir de ex öküzün tepkisini merak ediyorum. İçimin yağları eriyecek çünkü ona. Bi 5 kilo veririm artık
Ahah kara sinek gibi ellerimi ovuşturarak o aşamayı bekliyorum ben de. Biz de eşimle dehşet bir kavga etmiştik, o sıralar da Loveitred son konusunu açmıştı. Öküzle boşandığı zaman. Kendi öküzümü unuttum ona sinirlendim günlerce.

Kendi düşene eşşekliğinden düşmüştür.

Ben o kısımları bilmiyorum ya, profili kapalı olduğundan göremiyorum da, çok fransız hissediyorum kendimi

Evet ya love profili kapalı bende önceki şeyleri biraz merak ediyorum açıkçası banada biraz tuhaf gelmedi değil hemen ev açması ama sırf başka bir niyeti olsa onca kurulu düzeni bozup neden ev açsın love en iyisini bilir ama

Pandemi olmasa lüzum olmazdı, çok şeetmedim ben ona.

Bosanma seysını okumak ısteyen buyursun
Ha bu arada, pandemi olmayıp ev acmaya kalksaydı tepkım farklı olabılırdı

Yani, napacaksınız parklarda bahçelerde mi oturacaksınız bu soğukta su sigara çiğdem kola ile?

Şahanesin sen yaaaa

Okudum, pislik herif beter olsun inş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…