Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet az önce gördüm kısmen okudum.:KK43: O Osirius kurtulmuşsun o adamdan. Dilerim bundan sonra yaşadığın sıkıntıların mükafatını fazlasıyla alırsın. 🤲🏻 ❤️
Insallah canım tesekkurler:KK200:su cocuk ısını bı halledebılırsem bende bırdaha yuzunu gormek ıstemıyorum

Insallah canım tesekkurler:KK200:su cocuk ısını bı halledebılırsem bende bırdaha yuzunu gormek ıstemıyorum
Yüzüme seni aldattım ama pişmanım çok önceydi diyecek üstüne barışalım 3 cocugumuz var dıyecek kadar da haysiyetsizdır kendısı :KK51:

Çocuk konusunda şöyle tahmin ediyorum babalar anneler kadar sabırlı değil. Bir alır iki alır, zamanla çocukları alma sıklığı azalır diye düşünüyorum. Galiba genç kız gibi fazla ilgi beklediğini, kendisinin değişemeyeceğini vs söylemiş ama o çok gördüğü ilgiyi bir başkası sana fazlasıyla gösteriyor. Senin gibi güzel ve zeki bir kadını kaybettiğine yansın..

Tesadüfen düştüm geldim zaten fanın sayılırım Lovetired'ceğizim hayırlı olsun ama :halay: baştan girdim olmadı sondan girdim olmadı bulamadım beni bir sayfaya yönlendirin müstakbel manita necidir nerden çıkmıştır hangi sayfada, gözünüzü seveyim konuyu takip edeyim şarabımı yudumlayayım.

Tesadüfen düştüm geldim zaten fanın sayılırım Lovetired'ceğizim hayırlı olsun ama :halay: baştan girdim olmadı sondan girdim olmadı bulamadım beni bir sayfaya yönlendirin müstakbel manita necidir nerden çıkmıştır hangi sayfada, gözünüzü seveyim konuyu takip edeyim şarabımı yudumlayayım.
Başı evliliğin yüzde kaçı seks konusunun içinde, kalanı oralda diş kullanmanın içinde, başka yere bulaştık mı hatırlamıyorum

Başı evliliğin yüzde kaçı seks konusunun içinde, kalanı oralda diş kullanmanın içinde, başka yere bulaştık mı hatırlamıyorum
Ha bak özetlemiş zemocum, ordan bul bısıler olmadı ılk sayfadan oku ama allah rızası ıcın begen tusuna basmadan gec :KK53: :KK70:

Ha ben ilk zemoya bu işi açtıgımda bi konunun arasındaydı :KK53: tabi siz avkatın bağa nasıl acıldıgını bılmıyosunuz bundan sebep:KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X