- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Olsun biz içinden iyimser bakacak bişi buluruzPek romantık degıldı yalnız ılk bulusmamız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun biz içinden iyimser bakacak bişi buluruzPek romantık degıldı yalnız ılk bulusmamız
Len 34.yasıma bı ekşınlı bişey katayım dedım fotoroman oldu iyi miOlsun biz içinden iyimser bakacak bişi buluruz
Anlat hele sen, kediyi merak öldürürmüş.Pek romantık degıldı yalnız ılk bulusmamız
Maşallah zemo ıstersen esının telefonunu da al ondan da baska seylerı okursunAnlat hele sen, kediyi merak öldürürmüş.
Bubarada uygulamadan boşanmayı okuyorum ggogledan burayı açtım iki yana yetişiyorum
Aaaa ben bu konuyu okumuşum ya laBosanma seysını okumak ısteyen buyursunBoşanma kararı
Evet başlıktan anlaşıldığı üzere akşam uzun uzun konuşup ayrılma kararı aldık. İkimiz de cok yorgunuz yapamıyoruz artık biri itsin öteki çeksin istemedik. 3 güzel evladımıza daha kaliteli bir hayat sunabılmek ıcın bu kararı aldık. Anlaşmalı olarak boşanacağız. Avukat arkadaşlar bu sürecin nasıl...www.kadinlarkulubu.com
Ha bu arada, pandemi olmayıp ev acmaya kalksaydı tepkım farklı olabılırdı
Ben baştan beri olayın içindeyimen son sen tatile gitmistin kafa dinlemek için ben oradan sonra diğer konuların içinde yine buldum seniHa ben ilk zemoya bu işi açtıgımda bi konunun arasındaydı tabi siz avkatın bağa nasıl acıldıgını bılmıyosunuz bundan sebep
Tesekkur ederım, patadanak boşandın dıyenler de oldu, hatta bulmussun bunuyorsun, vay bır elın yagda bır elın balda turk erkeklerı hep boyle ıdare edebılırdın dıyenler de vardı, dılerım onlar aynılarını yasamazbende sessizce sabah akşam konuyu takip edenlerdenim her şey çok güzel ilerliyor burdan bakınca gerçekten romantik dizi gibi devamını merak eder haldeyim sürekli sizin için hayırlıysa bu iş güzelliklerle devam eder umarım boşanma konunuzu okudum şimdi de.. Allah sizi kurtarmış iyiki küçük çocuklarım var idare edeyim diye düşünmemiş güçlü durmuşsunuz her kadın yapamıyor bunu malesef.. Çok güçlü bir kadınsınız gözümde çok da hayat dolu inşallah bundan sonra her şey gönlünüzce olur
Ha sunu da ekleyeyım, kocam sayesınde bu mevki de degılım, kendı cabam basarım ve babam sagolsunTesekkur ederım, patadanak boşandın dıyenler de oldu, hatta bulmussun bunuyorsun, vay bır elın yagda bır elın balda turk erkeklerı hep boyle ıdare edebılırdın dıyenler de vardı, dılerım onlar aynılarını yasamaz
Sen zaten Türkiye şartlarında çok iyi bir gelire sahipsin, ruhunu emen bir keneden kurtulman kadar doğal bir şey olamazdı. İyi de yapmışsınTesekkur ederım, patadanak boşandın dıyenler de oldu, hatta bulmussun bunuyorsun, vay bır elın yagda bır elın balda turk erkeklerı hep boyle ıdare edebılırdın dıyenler de vardı, dılerım onlar aynılarını yasamaz
Tesekkur ederım, patadanak boşandın dıyenler de oldu, hatta bulmussun bunuyorsun, vay bır elın yagda bır elın balda turk erkeklerı hep boyle ıdare edebılırdın dıyenler de vardı, dılerım onlar aynılarını yasamaz
Ha sunu da ekleyeyım, kocam sayesınde bu mevki de degılım, kendı cabam basarım ve babam sagolsun
He evet bide beni dibe cekmeye calısıyordu. Yuksek lısans yapıp ne yapacaksın, okul acınca basına tac mı takacaklar, egıtıme gıderım sen zaten tatıllerden berı gelme, kendı benden fazla gıdıyordu serefsızın. Yahu sankı onunla tanıstıgımda okuryazardım da evlenınce tum bunları yaptım. Bız evlenırkende ben öğretmendim, statümün degısmesını kaldıramadı cunku kendı yapı denetim şirketi açmak istiyordu, annesı bırıcık ogluna tekmil verdi ogluuum acarsan hakkımı helal etmem sana nedenı de ne bılıyor musunuz paraları ben yermısım ve onun rızası yok dıye gırmedı bu ıse. Ama nasıl döt gibi kaldı artık sıttın sene acamaz maaşın 3te birini zaten çocuklara verıyor nafaka olarak. Ben oglunun parasını yıyıyormusumya bız bununla tanısmadan da varlıklı bır aıleydık, yanı ben x marka cantayı kocamın evınde gormedım, yemın ederım 6 yılımı bu sacmalıklarla gecırdıgım ıcın kendıme kızıyorumYa sıze ben oglana hamıleyken olan konumu atsam oturur aglarsınızSen zaten Türkiye şartlarında çok iyi bir gelire sahipsin, ruhunu emen bir keneden kurtulman kadar doğal bir şey olamazdı. İyi de yapmışsın
At ben onu da okurumHe evet bide beni dibe cekmeye calısıyordu. Yuksek lısans yapıp ne yapacaksın, okul acınca basına tac mı takacaklar, egıtıme gıderım sen zaten tatıllerden berı gelme, kendı benden fazla gıdıyordu serefsızın. Yahu sankı onunla tanıstıgımda okuryazardım da evlenınce tum bunları yaptım. Bız evlenırkende ben öğretmendim, statümün degısmesını kaldıramadı cunku kendı yapı denetim şirketi açmak istiyordu, annesı bırıcık ogluna tekmil verdi ogluuum acarsan hakkımı helal etmem sana nedenı de ne bılıyor musunuz paraları ben yermısım ve onun rızası yok dıye gırmedı bu ıse. Ama nasıl döt gibi kaldı artık sıttın sene acamaz maaşın 3te birini zaten çocuklara verıyor nafaka olarak. Ben oglunun parasını yıyıyormusumya bız bununla tanısmadan da varlıklı bır aıleydık, yanı ben x marka cantayı kocamın evınde gormedım, yemın ederım 6 yılımı bu sacmalıklarla gecırdıgım ıcın kendıme kızıyorumYa sıze ben oglana hamıleyken olan konumu atsam oturur aglarsınız
Amın amın son bebe az sonra uyanacak yedırıp yazıyoringAt ben onu da okurum
Şimdi bitti boşanma, çok yıpranmışsın
Katibim adama neden küfrettiğini anladım canım sevgiler
İyiki boşanmışsın kız, bak ne çabuk kıpırdadı kalbin, rabbim bundan sonra hep güldürsün yüzünü
Allah Allah tipe bak, kendi kimin parasını yemiş? Tilt oluyorum şu toksik kadınlara, aynaya bakmadan konuşmaları beni benden alıyor. Hani ütopik beyfendi neden yaşamıyor şu an kıymetli anası ile? Bayılıyorum ha beraber bir gün geçiremeyecek tiplerin el gün içinde sarmaş dolaş olmasına.He evet bide beni dibe cekmeye calısıyordu. Yuksek lısans yapıp ne yapacaksın, okul acınca basına tac mı takacaklar, egıtıme gıderım sen zaten tatıllerden berı gelme, kendı benden fazla gıdıyordu serefsızın. Yahu sankı onunla tanıstıgımda okuryazardım da evlenınce tum bunları yaptım. Bız evlenırkende ben öğretmendim, statümün degısmesını kaldıramadı cunku kendı yapı denetim şirketi açmak istiyordu, annesı bırıcık ogluna tekmil verdi ogluuum acarsan hakkımı helal etmem sana nedenı de ne bılıyor musunuz paraları ben yermısım ve onun rızası yok dıye gırmedı bu ıse. Ama nasıl döt gibi kaldı artık sıttın sene acamaz maaşın 3te birini zaten çocuklara verıyor nafaka olarak. Ben oglunun parasını yıyıyormusumya bız bununla tanısmadan da varlıklı bır aıleydık, yanı ben x marka cantayı kocamın evınde gormedım, yemın ederım 6 yılımı bu sacmalıklarla gecırdıgım ıcın kendıme kızıyorumYa sıze ben oglana hamıleyken olan konumu atsam oturur aglarsınız
Ben yatarım büyük ihtimalle yarın bana da mesai var işe başlıyorum. Ama sabah ayrıntılı okuyup yazarımAmın amın son bebe az sonra uyanacak yedırıp yazıyoring
Asla anlasamazlar ama bokta sürdürmez kımselere. Bugun bogaz bogaza gelseler, annem benı dusundugu ıcın bogazlamıstır der sorana. Neyse kapatalım bu konuyuAllah Allah tipe bak, kendi kimin parasını yemiş? Tilt oluyorum şu toksik kadınlara, aynaya bakmadan konuşmaları beni benden alıyor. Hani ütopik beyfendi neden yaşamıyor şu an kıymetli anası ile? Bayılıyorum ha beraber bir gün geçiremeyecek tiplerin el gün içinde sarmaş dolaş olmasına.
Mesain hayırlı olsun böbişim iyi gecelerBen yatarım büyük ihtimalle yarın bana da mesai var işe başlıyorum. Ama sabah ayrıntılı okuyup yazarım
Sen o eksik konuyu da at, bende vakit çok onu da okurum
Boşanma ve önceki konularından biliyorum seni şükür ki öyle bi adamdan kurtuldun .Neyse konumuz o değilMesain hayırlı olsun böbişim iyi geceler