- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.776
Sen sövme ne olur biz söverizSımdı yıne cok pis sövesim geldi ama ban yersem sız benden bır hafta haber alamazsınız mapıs damlarında
Yüzüme seni aldattım ama pişmanım çok önceydi diyecek üstüne barışalım 3 cocugumuz var dıyecek kadar da haysiyetsizdır kendısıInsallah canım tesekkurlersu cocuk ısını bı halledebılırsem bende bırdaha yuzunu gormek ıstemıyorum
Çocuk konusunda şöyle tahmin ediyorum babalar anneler kadar sabırlı değil. Bir alır iki alır, zamanla çocukları alma sıklığı azalır diye düşünüyorum. Galiba genç kız gibi fazla ilgi beklediğini, kendisinin değişemeyeceğini vs söylemiş ama o çok gördüğü ilgiyi bir başkası sana fazlasıyla gösteriyor. Senin gibi güzel ve zeki bir kadını kaybettiğine yansın..Insallah canım tesekkurlersu cocuk ısını bı halledebılırsem bende bırdaha yuzunu gormek ıstemıyorum
1838484 defa söyledim hala da söylüyorum , aldatmadı.Yüzüme seni aldattım ama pişmanım çok önceydi diyecek üstüne barışalım 3 cocugumuz var dıyecek kadar da haysiyetsizdır kendısı
Valla bu saatten sonra gruba katılsa seyımde bıle degıl oyle dıyeyım. Tren kactı böbişim1838484 defa söyledim hala da söylüyorum , aldatmadı.Aldatamadı.
Neyle katılacak gruba ütopik, konuşturma beni.Valla bu saatten sonra gruba katılsa seyımde bıle degıl oyle dıyeyım. Tren kactı böbişim
Başı evliliğin yüzde kaçı seks konusunun içinde, kalanı oralda diş kullanmanın içinde, başka yere bulaştık mı hatırlamıyorumTesadüfen düştüm geldim zaten fanın sayılırım Lovetired'ceğizim hayırlı olsun amabaştan girdim olmadı sondan girdim olmadı bulamadım beni bir sayfaya yönlendirin müstakbel manita necidir nerden çıkmıştır hangi sayfada, gözünüzü seveyim konuyu takip edeyim şarabımı yudumlayayım.
Ha bak özetlemiş zemocum, ordan bul bısıler olmadı ılk sayfadan oku ama allah rızası ıcın begen tusuna basmadan gecBaşı evliliğin yüzde kaçı seks konusunun içinde, kalanı oralda diş kullanmanın içinde, başka yere bulaştık mı hatırlamıyorum
Ben de basmayayım okurken beğenmeyeyim o zaman yoksa kafayı yersin. Başka konuya bulaştık mı kız bir konu daha olabilir sankiHa bak özetlemiş zemocum, ordan bul bısıler olmadı ılk sayfadan oku ama allah rızası ıcın begen tusuna basmadan gec
Ever bulastık. Baskasının konusuna cokmemek ıcın actık ya bunuBen de başanmayı okurken beğenmeyeyim o zaman yoksa kafayı yersin. Başka konuya bulaştık mı kız bir konu daha olabilir sanki
O konuyu hatırlamıyorum işte o da cinsellşkte ama hangisiEver bulastık. Baskasının konusuna cokmemek ıcın actık ya bunu
Hemen bakam donem saaaO konuyu hatırlamıyorum işte o da cinsellşkte ama hangisi
Adam zaten yandı da sen de yandın belliYanan sadece sigaramı zemoo
Adam zaten yandı da sen de yandın belli