Doymayan tek şey karnı olsun ashahahshYalnız benım bısey dıkkatımı cektı ben bu adamın karnını doyuramam arkadas aralıksız yıyıyorlargercı benım de doyurmak ıstedıgım sey karnı degıl ama neyse konumuz bu degıl ahdkskahs
Karnını da doyururum da ne gerek var yemegı dısarda da yıyebılıyorsunDoymayan tek şey karnı olsun ashahahsh
Çok tatlısınizYalnız benım bısey dıkkatımı cektı ben bu adamın karnını doyuramam arkadas aralıksız yıyıyorlargercı benım de doyurmak ıstedıgım sey karnı degıl ama neyse konumuz bu degıl ahdkskahs
Hadi bakalım süt içip uyuyunNeyse ben kaçıyorum arkadaslar iyi geceler sütleri hazırmış
Şuana kadar her şey güzel geçmiş daha da güzel olsun ,ama adam fena aşık olmusNeyse ben kaçıyorum arkadaslar iyi geceler sütleri hazırmış
Sebze yemeği pilavBu ne ponçiklik ablaakşama ne yemeği var bakiiiimmm pazara gittiğine göre loveitred konunun takipçişiyiz karşiiiimmmm maksat heycan olsun bize de
Adam ölüyo :)) :))Herkes sigara molasında, bende maıl atmam gerekıyor ogretmenlere hemen gelıyorum dedımsu bird box dehşet gerilim valla kalbım cıkacak sonunu bılen soylemesın vururum
Ya regl olmasi iyi olmadı rahat uyuyamayacaksınYiaa herkese teşekkürler bana ne güzel moral ve gaz verıyorsunuz suan tam da ıhtıyacım olan seysütleri içtik bunların üçü bi büyüğü devirdi, kardesıyle kocası meger gündüzden de şarap yuvarlamışlar suan herkes yattı suan yatacagım dıye acayıp mutluyum, cunku dehset agrım ve sıskınlıgım var hapı cıft yuttum ama acayıp yogunum,resmen ped yetısmıyor ılk aksam cok guzel gectı durum guncellemesı yapayım da sabah kalkan okusun
Regli bırak benım yastıgım full ortopedik bana da taş devrinden kalma bı yastık vermısler, fayansta yatsam ancak aynı etkıyı alırımYa regl olmasi iyi olmadı rahat uyuyamayacaksın
Sorsan başka yastık var mı diye?Regli bırak benım yastıgım full ortopedik bana da taş devrinden kalma bı yastık vermısler, fayansta yatsam ancak aynı etkıyı alırım
Herkes odasına gidince mesaj atmadı mi ? Sohbet edelim mi çay kahve içelim mi falan diyeSormak ıstedıklerınız varaa hızlıca soru alayım cunku her an bayılabılırım
Kardesle kocası ust katımızda kız nasıl sorayım zaten kafaları leyla kişneyerek çıktılar yukarıSorsan başka yastık var mı diye?
AnaaaaammmKardesle kocası ust katımızda kız nasıl sorayım zaten kafaları leyla kişneyerek çıktılar yukarı
Bırseye ıhtıyacın olursa tıklaman yeterlı dedı, yan odada yatıyorHerkes odasına gidince mesaj atmadı mi ? Sohbet edelim mi çay kahve içelim mi falan diye
Yemın ederım yataktan kalkamıcam o kadar fenayım kı bacaklarım kendımı kasmaktan felc oldu bu arada fılmı ızlerkenBırseye ıhtıyacın olursa tıklaman yeterlı dedı, yan odada yatıyorTanrım benı neyle sınıyorsun ahsjsjsjshs