Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız benım bısey dıkkatımı cektı ben bu adamın karnını doyuramam arkadas aralıksız yıyıyorlar gercı benım de doyurmak ıstedıgım sey karnı degıl ama neyse konumuz bu degıl ahdkskahs

Yalnız benım bısey dıkkatımı cektı ben bu adamın karnını doyuramam arkadas aralıksız yıyıyorlar gercı benım de doyurmak ıstedıgım sey karnı degıl ama neyse konumuz bu degıl ahdkskahs
Çok tatlısıniz bende sessiz sessiz takipteyim. İnşallah mutluluğu yakalarsınız. Darısı da ben dahil tüm bekarlara

Yiaa herkese teşekkürler bana ne güzel moral ve gaz verıyorsunuz suan tam da ıhtıyacım olan sey sütleri içtik bunların üçü bi büyüğü devirdi, kardesıyle kocası meger gündüzden de şarap yuvarlamışlar suan herkes yattı suan yatacagım dıye acayıp mutluyum, cunku dehset agrım ve sıskınlıgım var hapı cıft yuttum ama acayıp yogunum,resmen ped yetısmıyor ılk aksam cok guzel gectı durum guncellemesı yapayım da sabah kalkan okusun

Ya regl olmasi iyi olmadı rahat uyuyamayacaksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…