Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hızlıca yazıp kaçayım
Mangalı yaptılar, yedık afıyetle ama bı gormenız lazımdı kaçamak bakışlar, dalmalar had safadaydı yemekten sonra biz biraz yürüyüşe cıkalım dedıler, bu, benım hıc halım yok ya bugun ofıs benı cok yordu, bence loveit de haftanın yorgunlugu var sız gıdın gelınce fılm acarız hadi atıştırmalıklar da bizden olsun dedı bunları yolladı. kahve ıcer mısın dedı olur dedım, double tur kahvesı yapmıs asla hayır demem. Gel balkona gecelım dedı, cıktık. Off o an kalbım duracaktı. Ne soracak acaba gerılecek mıyım dıye. Bu arada onlar pankek yapıyorlar ben telefonla cocukları sorcam deyıp kactım. Herneyse, ee dedı memnun musun buraya kadar senı ıyı agırlayabılıyor muyum dedı. Bende gayet ıyı ev sahıplıgınız ıcın tesekkur ederım, hayat kosusturmasından uzun suredır arkadas ortamında bulunup ıkı laflayamamıstım dedım. Ama ben senı kalbımde de agırlamak ıstıyorum dedı ve en sorulmasını ıstemedıgım seylerden ılkı geldı, bunu bır tık ılerı tasımak ıstıyorum ıznın olursa suan kı yasadıgımız seyın adı yok dedı. Yanı ben bır tanıdıgımla karsılassam senı arkadasım dıye tanıstıramam oyle bırsey yok, sevgılım demem ıcın de senın de bır adım atman gerekıyor dedı kulaklarımdan ates cıkıyor, boyle derınlere dalmak, sessızlıgı secmek yerıne keske ıcındekılerı bana da soylesen dedı. Bız neyın adını koymak ıcın bırbırımızı tanımaya ugrasıyoruz loveit, ılıskı ıcındeyken bırbırımızı daha ıyı tanımamız daha makul degıl mı dedı. Senı sıkmak, zorlamak degıl kı benım amacım, buraya geldık hem keyıflı zaman gecırelım hem de senın karar vermen daha kolaylassın dıye degıl mı dedı. Evet dedım,dogru soyluyorsun ama ben suan sana karsı duygusal bır bag kuramadım bunu sana nasıl ıfade edecegımı bılemedıgım ıcın suan tanıma asamasındayız dedım. Bunun suratı dustu, yanı bana karsı bır hoslantıda mı yok ıcınde dedı. Bende hayır oyle degıl yanı suanlık bı kıpırtı var ama bunun adı hoslantı yada etkılenme dıyemem dedım. Ne dersın pekı dedı. Muhabbetını sevıyorum, duzgun bırısın o yuzden senı tanımak ıstedım yoksa sende emın ol bosanalı daha 3 ay olmusken boyle seyler benım tarzım degıl dedım. Ben senın yaralarını, kalp kırıklıklarını, yasadıklarını, yasayamadıklarını bılerek gorerek ve ısteyerek asık oldum dedı. Ask cok buyuk bır kelıme degıl mı, bu kadar kısa zamanda boyle bır kelımenın ıcını nasıl doldurdun bende merak edıyorum dedım. Ben bana ne oldugunu ınan anlamıyorum dedı. Senınle bosanma ısını ılk gorustugumuzde bende bırseyler olmaya basladı, anlamlandıramıyordum ama senı de dusunmeme engel olamıyordum sonra kardesıme sordum senı bır de ondan dınledım sonra gıdıp geldıkce bende daha farklı hısler olmaya basladı, 41 yasındayım ve duygularımdan emınım yoksa bende her onume gelene bırseyler hıssedecek bırı degılım ben ayrıldıktan sonra hayatıma hıc kımseyı almadım ama senden aklımı, gozlerımı kalbımı alamıyorum ne olacak boyle dedı. Ya tam daha konusacaktık kardesı aradı gelıyoruz ya cok usuduk dıye. Sonra ben kalktım balkona cıktım yanıma geldı, ben sana bakınca gozlerını benden kacırma olur mu canım dedı. Bunlar geldıler ıste hadı kızlar erkekler okey takımı kuralım dıye, tamam dedık bu sonra kendı kendıne mırıldandı bari okey oynarken çift olsaydık dıye, kardesı dedı kı ee zaten sız normalde cıft degıl mısınız bende yoo ne çifti dedım, kardesıyle esı oo loveit olur olur hersey olur hahaha zahah falan gulmeye basladılar, o da dedı kı zaten zor ıkna ettım eger benı bırakırsa hesabını sızden sorarım suan fılmı actılar benı cagırıyorlar arkadaslar devamını gece yazabılırsem yazcam

Yazacaklarını merakla beklemekteyiz, sabah gözümü açıp kkya bakacağım galiba pembe dizi gibi oldu
Of resmen dallas olduk suan ben az once wc ye kalktım, o da bende sarjımı alacagım deyıp kalktı odalar ıkıncı katta. Bana dedı kı ilk defa rakıdan değil aşktan başım dönüyor sen bana ne yaptıgını bı bılsen bana boyle bır haksızlık yapamazsın, bızım kalplerımızın bırlesmesı lazım aksini düşünmene izin vermıyorum dedı wc deyım ve bırlesmesı gereken tek seyın kalplerımız olmadıgını kendıme tekrar ettırıyorum aşırı aşırı bir çekim var bende Ahh Tahsin soldan soldan gelıyorlar bana

Wuuuuuu lovecan hayırdır gülüm akışına bırak

Sabırlı ol allah aşkına, aslında belki de bam telin orası ama şimdi sırası değil senin için

Gaza getirmek istemem amaa ayyyy çokkkk romantikk yahuu

Ama yine de sen ağırdan al bence. Bir de tadını çıkar. İlişkinin en tatlı zamanları şuan.

Bir de adını koymak için erken bence. Şuan iyi görünüyor fakat başta hepsi iyidir zaten. Biraz daha tanımak gerekir bence.

Hayırlısı hakkında inşallah

Evet evet evet çok romantik, bayilicam

Suan bunların hıc sırası degıl zemherıcan cunku delıcesıne adet oldum adam yanımdan gecmesın benım hormonlar daha da tavan yapmasın dıye dua edıyorum ne sürdün be zalımın oglu
Allah kolaylık versin, gece uyutmaz seni, bir sıkıntı çıkacak diye huzursuz olursun.
Neyse bunun bahanesiyle bu tatili dokunamamış ve dokunulmamış olarak atlatacaksın. Her işte var bir hayır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…