Bana da öyle geldi. admın söyledikleri durumun çok ciddi olduğunu anlatıyor zaten, bu kadarı şov olamaz sankiAdam bu tatil dönüşü daha da deli divane olacak
Allah seni hormonların şerrinden koruyor işte bak..Suan bunların hıc sırası degıl zemherıcan cunku delıcesıne adet oldum adam yanımdan gecmesın benım hormonlar daha da tavan yapmasın dıye dua edıyorumne sürdün be zalımın oglu
Belli olmaz... Biz ne adamlar gördük başta senin için Roma'yı yakarım derler sonra kombiyi bile yakmazlarBana da öyle geldi. admın söyledikleri durumun çok ciddi olduğunu anlatıyor zaten, bu kadarı şov olamaz sanki
haklısın aynası iştir kişinin lafa bakılmaz, zaman gösterecek nedir ne değildirBelli olmaz... Biz ne adamlar gördük başta senin için Roma'yı yakarım derler sonra kombiyi bile yakmazlar
Adam da şuan zirvede zaten belli ,resmen koşuyorBana da öyle geldi. admın söyledikleri durumun çok ciddi olduğunu anlatıyor zaten, bu kadarı şov olamaz sanki
Bizim kızın kalbine girebilmesi önemli, o istediği kadar koşsunAdam da şuan zirvede zaten belli ,resmen koşuyoriki gün sonra bilemiyorum yani
Fena yakalanmış adam yaaaa, eğlence çıkmış sanaKızlaaaaaar
Koşuuuuun 365 günü izleyen biri daha varmışnetfiliş arşivini açınca izlemeye devam et kısmında hemde yiaaa direkt açılınca bu bi panik oldu, pcden baglantı yapıyodu tv ye zank dıye ızlemeye devam ette bu 365gün cıkmasın mı, gormezden geldım ama dehşet utandı neden utanıyosun be zalımın oglu sankı bız ızlemedık herkesin 5dk da üyelik alabıldıgı bır platformda, töbeee töbeee
Tam flortsunuz yaaKızlaaaaaar
Koşuuuuun 365 günü izleyen biri daha varmışnetfiliş arşivini açınca izlemeye devam et kısmında hemde yiaaa direkt açılınca bu bi panik oldu, pcden baglantı yapıyodu tv ye zank dıye ızlemeye devam ette bu 365gün cıkmasın mı, gormezden geldım ama dehşet utandı neden utanıyosun be zalımın oglu sankı bız ızlemedık herkesin 5dk da üyelik alabıldıgı bır platformda, töbeee töbeee
Gizli kamera olsaydi izleseydik o anıFena yakalanmış adam yaaaa, eğlence çıkmış sana
Ahahha aynen. Kocama eskisi gibi flörtleşelim dedim. Şimdi trip atıyorum ki ayrılıp barışmış gibi yapalımYa hahahahhahahah efsaneadamı boşayıp flört bulasım geldi kızzzz çok iyisiniz siz benim favori çiftim olacaksınız takipteyiz
Evliliklerimizi sorgular olduk okudukçaAhahha aynen. Kocama eskisi gibi flörtleşelim dedim. Şimdi trip atıyorum ki ayrılıp barışmış gibi yapalımöpüyor kaçıyorum falan
Ya sanki ergen de odasında şaaparken annesıne yakalandı ahsjskshsjaFena yakalanmış adam yaaaa, eğlence çıkmış sana
Dua edın oturun basında gül gibi kocalarınız varEvliliklerimizi sorgular olduk okudukça
Ama ben senin flortlesmeni yerim kiDua edın oturun basında gül gibi kocalarınız var
Beni öpse burayı terkederimAhahha aynen. Kocama eskisi gibi flörtleşelim dedim. Şimdi trip atıyorum ki ayrılıp barışmış gibi yapalımöpüyor kaçıyorum falan
Fölörtöm şuan muzlu süt çırpıştırıyor damatlaAma ben senin flortlesmeni yerim ki
YaaaaaaaaaaaaBeni öpse burayı terkederim
Fölörtöm şuan muzlu süt çırpıştırıyor damatla